Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
Mindenkinek köszönöm a hozzájárulását az egyéni avataromhoz, különösen Ndruu-nak és WyII-nek!
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
Azt nem tudom, hogy lehet-e, hogy amennyire szükséges, egyszerűen levágjátok a szarvát?
lerövidítve egy picit bénán néz ki szerintem. Levégva viszont szerintem látszik, hogy csak azért lett levágva, mert nem volt hely.
Szerintem ez nem különbözne attól, hogy a legtöbb avatar alapját adó karakter sem egy fejből áll, ezért ott is vágni kell.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
szerencsés...
mindegy, végül nem bántam meg hogy nem Horny-t kaptam, a mostani avatarom talán még jobban is illik hozzám. Az biztos, hogy nagyon megkedveltem.
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Bjørgersson #2452 üzenetére
ez jó!
-
sz.balazs.95
veterán
szerintem meg pont a leírás problémás!
„Ebben az írásban néhány támponttal szeretnénk szolgálni a tekintetben, mi hogyan megy, és mit hogyan érdemes csinálni az egyedi arcképgyártási folyamat második szakaszában, az Arcképszerkesztőben.”
Nálam az érdemes szó nem egyenlő azzal, hogy kizárólag így szabad.
Én pl. már sokadjára olvastam végig, és az egyedüli kifogásolható dolog az volt, hogy nem linkeltem a képet, kár, hogy amikor változtatni akartam, már lejárt a szerkesztési idő.
de mindegy mostmár, úgysem az én dolgom minden egyes arckép-igénylőnek elmagyarázni, hogy mit csinált rosszul. - csak ugye nem kéne egy irányból megközelíteni a dolgot, hogy úgyis ők a hülyék, minek kérnek egyáltalán arcképet - mert sajnos ezt a hozzáállást éreztem mindvégig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest