Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az Angry Birds egy kétdimenziós ügyességi és logikai elemeket ötvöző videojáték, melyet a finn Rovio Mobile fejlesztett, és az Apple cég iOS rendszerein vált elérhetővé elsőként, 2009 decemberében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
Nekem is van egy ilyen sejtésem, de az első pályán nem tudom, hogyan lehetne extrázni, ha egy madaras.
Az uccsó pályán 84-85 ezer a max. extra mentesen, mivel ez is vót mán. Amúgy köszi
bár Zoli barátom is elég ügyes gyerek, mert a 4. és . pályán is extra mentesen nyomta. De majd rákérdezek nála.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
Az igen 669.280 Grat. Persze elmondom, semmi extra, nagyon nagy mák kell hozzá. Nekem az alsó rész is szinte teljesen eltűnt. Konkrétan 2 "lécdarab" repült át a másik oldalra ( jobbról balra), az egyik a TNT alját tartó léceket kibillentette, és ott mindent pusztított, a másik lécdarab, csak eltalálta a két malacot tartó lécet, de ferdén állt. Kihúzva tartottam a második csirkét és vártam vártam, vártam, aztán elbillentek a malacok én erre Azóta csak 139 ezret értem el. Haveromnak, most 138 ezre van, míg az 1. pályán 100 ezre, az utolsón 84 ezre.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
Ahha, értem. hát extrával sem állnak jobban nálad, haverom most 628.610-en áll, szóval ahhoz képest te extra mentesen állati vagy.
Elmúlt pár hétben úgysem ment valami fényesen a játék.. ezért is hagyjuk, hogy nyerjél.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
Najóvammá tudjuk, hogy megy neked, nem kell bizonyítanod. inkább fel sem teszem, mert elég gyatra lett, és nem is tudok ennyi időt szakítani rá. 600.170 pontom van, ez édeskevés. Haveromnak 628.610 pontja van még mindig, rengeteg segítséggel, sajnos erre kell gyúrnom, hogy megmaradjon a 63 hete tartó veretlenségem.
Mester
-
Impressa
őstag
Tudom tudom, és köszönjük, de egyszerűen nem megy most több, "bárhogyan is" próbálkozok.
Nézd, legalább neked összejött, majd max a jövőhéten jobban megszorongatunk téged.Na jól van megtöröm a jeget, íme:
Magamhoz képest, most kicsit kevéske lett.
Azért áruld majd el, hogy a 1-es, és 4-es pályán hogyan sikerült ennyi pontot összehoznod. A 4-ben még látom a lehetőségeket, de az egyesben 1 csirkével sem megy feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
A két lövés az okés, de hogy nem tudok annyi pontot összehozni.... eddig csak 4 lövésből sikerült a 156 ezer
A második pályához is nagy mák kell. Haverjaim már segítséggel nyomják, szinte az összes pályán próbálkoztak, egyikük már meg is előzött.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
-
-
Impressa
őstag
-
Impressa
őstag
Én meg folytatom, 41. hetet extra mentesen.
Remélem lesz még időm a héten foglalkozni vele rendesen.A 2. pálya meredek lett neked, haveromnak 95 ezre van, persze segítséggel, ahogy látszik is a képen.
Szerinted, a hatos pályán el lehet érni 100 fölötti pontot, extra mentesen?[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
Jól nyomtátok ROBERTOH-val. lehet elértem volna a 600k-t, de nem hagytak nyugodni a szomszédok, így villantanom kellett, de ez látszik is a képeken, nem sok helyen vagyok első, még ha csak száz pont is a különbség a javukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox One
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Autós topik
- ASUS ROG Ally
- Revolut
- PlayStation 5
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/