Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz szabekala #666 üzenetére
Én is kb 2 éve hajkurászok dual-sim telókat... másfél éve - a tegnap előtti napig - egy gsmart s1205-ös winmo 6.5-öt használtam.
Ahhoz képest iszonyatos a különbség... viszont egy dolgot nem sikerült beállítanom a 918D-n: hogy lehet alap csengőhangot hozzárendelni a kártyákhoz, hogy már a csengésből haljam, melyik kártyára jött be a hívás... androidról lévén szó, biztos, hogy van rá alkalmazás, de melyik az?[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
válasz szabekala #709 üzenetére
Szóval, sikerült root-olni az Acatel 918D telót az alábbi módon:
1. A progi ami kell: SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip
2. kitömörítés valahova: pl.: C:\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse\
3. telót debug módba kell kapcsolni: beállítások -> alkalmazások -> Alkamazásfejlesztés -> USB hibakeresés (ide pipa)
4. usb csatakoztatás.. driver: ..\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse\Drivers\android_winusb.inf
itt kiválasztani az "Android ADB interface"-t. (lehet, hogy nem kell megadni neki drivert, mert a progi megtalálja induláskor... és azért ezt megtettem...)5. progi indítása:
..\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse\SuperOneClick.exe- bejön, hogy donate-ljük.. majd később..
- sok helyen azt írják, hogy ki kell kapcsolni a telefont... én nem tettem… bekapcsolt állapotban volt végig.
- nyomjunk rá a Root gombra.
- megtalálja a telót. (tulajdonképpen ha az 5-ös lépés kimarad, itt megtalálja mint ismeretlen eszköz -!itt az összes ismeretlen eszközre rákérdez!- és rápróbálja a drivert..)
- elkezd dolgozni... megkérdez pár dolgot.. (pl.: hogy csinálhat-e BusiBoxot meg ilyenek.. csináljon...)
- mindent fogadjunk el...
- és kész a root-olás.ellenőrzés:
Én úgy ellenőriztem (már leválasztott állapotban), hogy letöltöttem a marketből a telóra az Android Terminal Emulator-t és a shell-ben nyomtam egy su parancsot.
itt rákérdez, hogy engedjük-e a proginak a root jogot. (mondjuk azt, hogy igen)
és már meg is kapuk a "#"-et..ha kérdés van, jelezzétek..
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz szabekala #90690 üzenetére
10%-ra, én úgy olvastam 5 vagy több és Magyarországon a több (azaz a 10%) az érvényben lévő.Látom megelőztek.
(#90723) lazlogogola:
Mi a problémád a Minideallel? Teljesen rendben lévő webshop, ha a szomszéd üzletben veszek valamit, akkor sem lesz jobb a termék és nem lesz megbízhatóbb a forrás sem. ... Sőt!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest