Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csolt
tag
Sziasztok!
Az új konfigurációmba raktam egy Gigabyte R9 290-es videokártyát. A problémám annyi, hogy játék közben melegszik, de a ventilátorok fordulatszáma nem változik, úgy marad a kártya 60 °C-körül, hogy én manuálisan a SpeedFan-nal növelem a ventilátorok fordulatszámát. Hogy lehetne megoldani, hogy automatikusan növekedjen a teljesítménnyel együtt a ventilátorok fordulatszáma is?
-
Csolt
tag
válasz Attix82 #12650 üzenetére
Nincs régi gép, ez egy teljesen új konfiguráció.
Gondolom itt kellene állítani valamit, de én ehhez nem mertem hozzányúlni.
-
Csolt
tag
válasz m0h0senator #12649 üzenetére
ASUS alaplapom van, az nem probléma ennél a programnál?
-
Csolt
tag
Nem hinném, hogy bezavarna, mert akkor sem változott a fordulatszám, amíg nem volt telepítve. Még megpróbálom, hogy nem a gyári DVD-vel telepített illesztőprogrammal futtatom, hanem azzal, amit letöltök az AMD honlapjáról (azt áprilisban frissítették utoljára).
Szerintem sincs baj a kártyával, mert teljesítménye van játék közben, a ventilátorok működnek, csak magasabb fordulatszámon. Viszont az új gépnek olyan BIOS-a van, amilyet még nem láttam, nem igazán merek benne semmit sem állítani.
-
Csolt
tag
válasz Szinyák #12656 üzenetére
Bocs, de tényleg nem értek hozzá. Ezek közül melyiket kell letöltenem egyáltalán?
Az remek, mert minden alaplapi illesztőprogramokat is a kapott DVD-ről telepítettem. Akkor kezdhetem elölről az egész telepítést?
[ Szerkesztve ]
-
Csolt
tag
válasz m0h0senator #12658 üzenetére
Remek, köszönöm a segítséget, ha valami nem menne, sikítok.
-
Csolt
tag
Nos, a 14.4-es illesztőprogrammal tökéletesen működik a hűtés, automatikusan változik a fordulatszám. Az Afterburner-rel pedig beállítottam az egyedi hőmérsékleti küszöböket.
Köszönöm a korábbi segítséget!
-
Csolt
tag
válasz m0h0senator #12658 üzenetére
Egyébként ez az MSI Afterburner biztonságos? Semmit sem mertem állítani benne, csak a fordulatszám/hőmérséklet diagramot, de látom, hogy komolyan bele lehetne nyúlni a rendszerbe.
-
Csolt
tag
Ha a videokártyán több DVI-D kimenet van, akkor melyikre csatlakoztassam a monitort?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs