Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #577 üzenetére
Technikailag mindegy a feszültség, csak az Overdrive miatt figyelni kell a limitre. Ez módosíthatatlan. Ha +20%-ra húzod a PowerTune-t, akkor kapsz egy 300 wattos limitet. Ilyenkor ha emeled a feszt, akkor ugyanazon az órajelen hamarabb limitbe futsz és ekkor a VGA visszaveszi az órajelet valamennyire. Ezért nem érdemes ezen módosítani.
A BIOS-ban ki lehet kapcsolni a kártya védelmét, de akkor konkrétan kikapcsolsz mindent, vagyis azt kockáztatod, hogy végleg megsérül.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #582 üzenetére
Bizzad ide
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #579 üzenetére
Az OCP is félig szoftveres. A hardver felel a túlterhelés elkerüléséért, de szoftveresen ezt befolyásolhatja a driver. Az AMD-nél teljesen hardveres a dizájn. Itt vagy aktív BIOS-ban és működik, vagy inaktív és akkor nem megy.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
BeLucZ
addikt
válasz Cybertrone #592 üzenetére
van rá gari, belefér
(#594) radi8tor1: hát akkor erről ennyit, vizhütése nagyon kevés usernek van, nálam sem opció, be kell érni csóri 1125 maggal ? neeee
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #592 üzenetére
én anno a frissen megjelent 85k-s 3870X2-mön tettem ezt. meg is adta magát a második GPU BIOSa
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ffodi
veterán
válasz Cybertrone #633 üzenetére
Szerintem tudom, mire gondolsz. Faraghatnak még belőle egy 5 számjegyű összeget, és akkor talán.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #636 üzenetére
Heeee!!!!
Ne csak Vele!
Bar ki tudja kivel, mit csinaltal erte
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #638 üzenetére
Hat akkor respect meg irigyseg
Ha 130K kornyeken lenne, akkor mutasd meg, hogy kit kell megolni erte
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #643 üzenetére
Most már mindegy, megvettük a nagyker teljes készletét.
Szerk: születésnapom volt tegnap, na.
Köszi![ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #681 üzenetére
hát, jöhetne már a 7950, mert a 7970-est kissé elszabták nálam
-
deicide
veterán
válasz Cybertrone #689 üzenetére
Ezt most nem én kezdtem, hanem a kolléga a szemforgatós smiley-val...
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz Cybertrone #692 üzenetére
Gondolom még külföldön sem terjedt el annyira a 2560x1440 vagy 1600, hogy minden tesztelő abban tolja, pedig az jobban érdekelne engem is, de holnap már mindegy lesz, meglesz a VTX, aztán meglátjuk, bírja-e a felbontást, vagy tuningolni kell...
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #689 üzenetére
Ez igaz, de ha meglesz a kártya ömleszd a teszteket mert kíváncsi vagyok rá mit megy tuningba meg gémekbe.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #698 üzenetére
ellesznek ezek még.... látod, a több "magvas" procik is most kezdenek élni ...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #701 üzenetére
nekem a FHD élsimítással bőven elég lenne BF3 alá. high oder ultra ....
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #701 üzenetére
Mindenképp visszább kell venned szal ezen ne is lepődj majd meg főleg, ha majd alapon próbálod először. A tuningot meg ki kell tesztelni mit hol bír. Nyilván CF-be még a tuningal se kéne matatni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Cybertrone #705 üzenetére
De legalább észrevetted magad Amúgy meg többek közt ezért van ez a totyik...hogy lenyugtassanak a tuninggal kapcsolatban
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #703 üzenetére
igaz.... nekem egyelőre erre fussa
#709) Cybertrone
idővel minden kiderül[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
válasz Cybertrone #696 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #714 üzenetére
Kezdek félni, hogy beleférjek a 850W-ba CrossfireX OC-vel.
⭐ Stella
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #705 üzenetére
Nem az. Ez 7970 topik. BMW topikban sem sír senki, akinek nem az van, mert a BMW-sek vannak otthon. Érted? 1440p-be kell az erő ez van, aki beleköt, belekötni jön ide.
radi8tor1: Nem akarlak elkeseríteni, de 7970 CF+ i7 980X-hez kevés lesz egy 850W-os táp. Magyarul rendelheted az 1000-est.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #724 üzenetére
Előbb old le a szünetmentesem. (1500 VA) (volt már rá példa MilkyWay@Home futtatáskor: GPU 100% és CPU 100% terhelésen, plusz párom asztali PC-je)
Neked nem Zalmanod volt.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
TTomax
félisten
válasz Cybertrone #731 üzenetére
No hát nagyon kíváncsi vagyok...főleg a te eredményeidre,mert GTX-röl cserélsz..
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Cybertrone #733 üzenetére
Hát majd meglátjuk mennyi értelme van egy szem 580-ról váltani
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
válasz Cybertrone #738 üzenetére
ebben az a durva, hogy még csak nem is túlzás. az 1125/1575 alapfeszültségen van, és az 1260-as órajel is kontrollálható mennyiségű hőt termel.
fullHD: biztosan nem fest ennyire impresszíven 1080p-ben, egyrészt a GTX felépítése oda előnyösebb, másrészt ott azért már fel-felüti a fejét a platform limit.
subaruwrc: látszik, hogy mindenben meg akarták verni az 580-at (kivéve PhysX meg a többi c(s)uda), és sikerült is. ezzel a kártyával már reális a multimonitor gaming.
mikor lesz kész a teszted 3 ilyen fenevaddal @1500MHz?#744: miért jöttök állandóan ezzel a "nincs driver" mantrával? sok mindent láttam a review-kban, csak azt nem, hogy problémák lettek volna, vagy hogy valamelyik játékban mágikusan rosszul teljesít (ld. anno 3870).
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BeLucZ
addikt
válasz Cybertrone #751 üzenetére
ki lehet hajtani 1080pben ha olyan játékról van szó a CF-et mondjuk egy 2500k-val!
BF3,Metro,AVP, Crysis és társai meghálálnák az erőt, szerintem a skálázódással sem lenne gond
ahol meg platform limit van, pl codok, ott meg ugyis mind1 mert a proci is termel 100 fpst +-t
mondhatni lényegtelen -
Stukker1987
senior tag
válasz Cybertrone #751 üzenetére
Nem mondtam hogy oda kell
És szerintem sem oda kell
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
stranger28
addikt
válasz Cybertrone #771 üzenetére
Várjuk sokan.
-
kockaharcos
senior tag
Meg egy 3Dmark11-et is ugye??!
-
kockaharcos
senior tag
válasz Cybertrone #778 üzenetére
Nagyon f@sza!! :
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
válasz Cybertrone #783 üzenetére
Szép nagy, aránylag nehéz is, mire vagy még kíváncsi?
Teljesítmény?: majd estére, ha sikerül addig mindent elrendeznem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cybertrone #793 üzenetére
Akartam egy ilyet csinálni,mint anno a 69xx szériánál, a 4 kártya adott volt, de sajnos a idő hiányában ez most kimaradt.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Cybertrone #797 üzenetére
Mit szép, gyönyörű
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
válasz Cybertrone #823 üzenetére
De, egyszer mintha láttam volna 44-et...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #849 üzenetére
bakker, félek ez nem az én X6-om alá való
-
nagyúr
válasz Cybertrone #851 üzenetére
És akkor mi lesz ha jön a 7990
-
nagyúr
a 1125/1575-ös órajelen jellemzően 10%-nál kevesebb lesz a hátrány a 6950CF-hez képest, de akár gyorsabb is lesz 1-1 helyen
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
adrian23
csendes tag
válasz Cybertrone #856 üzenetére
Kicsit lehúzták a szememben azzal, hogy "csak" 20-30%al erősebb az 580-ál, de kezd ez a kártya eldurvulni.
A 460 HAWK-ommal teljesen elvagyok, de ehhez képest az egy szar. " "
Viszont a kontra a 7970 ellen a konzolok, melyek miatt szerintem nem érdemes megvenni, meg pénzem sincs rá.
Viszont munkához brutális lenne a sok ram és a compute teljesítménye miatt. VrayRt pl.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
oké, köszi
-
kasa85
őstag
válasz Cybertrone #891 üzenetére
Mondjuk fejenként adnák vagy +15% tuníngot 2db al elhagynám +25/30% al,de még így is bőven elég lenne.
Ha lenne egy ilyen akkor biztos tudnák egy fizikai kártyát is berakni.
A CF meg rá ér bőven ahogy a teljesítményt el nézem.
Addigra bőven 120e ft alatt lesz főleg Március után a HD7990 megjelenésekkor .
Persze még a Kepler is ha megjelenik Május fele na akkor lesznek érdekes árazások ami remélem jó irányba fog lezajlani.
Ha tudnák 150e FT ér vennit el adnám a két drágaságot 130e ft ér rá dobnák 20e ft ot,és jöhetne a HD7970.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz Cybertrone #900 üzenetére
Igazad van köszi
Azért az még egész elfogadható ér jót léptél jelen helyzetben
Ország/Forint off vége
Teszteket várom,és a volt GTX580SLI párossal való össze hasonlítást.
Teljesítmény észrevételek,azon a csoda kijelzőn lévő minőség különbséget,mint szín,elsimítás stb.A fentiekben a félre értést akartam tisztázni amit lehet akkor privátba kérném,mert bicska nyitogató a stílusom ezek szerint csak tudnám kivel szemben,mert amit írtam nem a ph tagokat érinti
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
nagyúr
válasz Cybertrone #900 üzenetére
Pl nem tudom, hogy de még lett 1db Asus, akinek kell az jelezze, mert úgy néz ki ebbe a nagykerbe 2 hétig nem jön több.
-
kasa85
őstag
válasz Cybertrone #903 üzenetére
Rendben kolega
Azoktól akik úgy érzik meg bántottam valamivel külön elnézést kérek,de a fentieket ha túlzásba is vittem nem a szegények,és a jelenlévő kő gazdagoknak szólt.
Nem szoktam rétegelni itt az embereket,csak fájóan látom merre haladunk köszönhetően öltönyös vezetőinknek na nekik szól a fenti,és a pár hsz-el visszább írt üzenet.
Na ami lényeg Cybertrone-nak igaza van bármennyire is nehéz,és kilátástalan a helyzet jelen pillanatban.
A fentieket nem irigységből,és a rétegek ócsárolása miatt írtam a jelzők nem miránk vonatkoznak,mi sajnos benne élünk.
OFF vége.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
nagyúr
válasz Cybertrone #905 üzenetére
Le kell kérnem, de ha kell valakinek holnapra nálam.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Cybertrone #909 üzenetére
Hát pont nem úgy néztek ki!
Nem is akarom érteni!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest