Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a Lenovo S960 készüléke. Sokan panaszkodnak rá, hogy nem fut a chrome, meg hogy a fele kínai . Mennyi igazság lehet benne? Illetve szoftveres támogatottságra mennyire lehet számítani?
Ettől az eladótól venném: http://www.aliexpress.com/store/product/Lenovo-VIBE-X-S960-5-inch-android-phones-Quad-core-1-5GHz-FHD-IPS-1920x1080px-2GB/103919_1455671244.htmlVagy esetleg: http://www.minideal.net/lenovo-s960-vibe-x-smartphone-5-full-hd-gorilla-glass3-6-9mm-thin-mtk6589t-1080p-2gb-ram.html
Tudtok valami különbséget minőség szempontjából a 2 oldal között?
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz WOT-H-A-C #2358 üzenetére
Köszi a választ!
Igazából nézelődtem még egy kicsit, a magyar nyelv nekem nem fontos. De ha angol, akkor az full angol legyen, ne kínai keverék.Erről esetleg tudsz valamit mondani?
http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-S960-VIBE-X-Mobile-Phone-Cell-Phones-Quad-Core-MTK6589-5-Inch-1920x1080-WCDMA/1979577370.html?s=pIlletve azt szeretném kérdezni, hogy mivel megbízhatóbb a minideal? Illetve ugyanúgy kilehet játszani a vámot?
-
b.kov
senior tag
Egyébként mennyire mondható biztonságosnak az Aliexpress fizetési rendszere? Hasonló a paypalhoz?
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Itt is feltenném a kérdést, mert nagyjából kapisgálom, hogy mit szeretnék csinálni, csak azt nem, hogy pontosan hogyan.Rendeltem nomadgoods.com-ról 24.90 USD értékben + 11.26 USD FedEx szállítással, tehát összesen 36.16 USD-t fizettem, HongKongból érkezik a csomag.
Kaptam a FedEx-től kitöltendő, és visszaküldendő dokumentumokat. Ennek kitöltésében szeretném kérni a segítségeteket. Ha jól tudom, ilyen összeggel még megúszom a vámkezelési eljárást, mivel 10 eur alatti lenne a befizetendő áfa (légyszi ebben erősítsetek meg, hogy tényleg 27%-os áfa jön a 36.16 USD-re).
1. Vámérték nyilatkozat
Ez elég egyértelmű. Itt ha jól gondolom, nem kell feltüntetni külön a szállítási költséget, csak a termékeket, igaz? Illetve itt milyen valutában érdemes megadni az értékeket, USD vagy átszámított HUF? Kaptam csatolva az e-mailhez egy forintosított "Commercial Invoice"-t, azokat az értékeket terveztem ide beírni.2. Vámkezelési megbízás magánszemély részére
Itt igazából a a "Szabad forgalom számára történő vámkezelés" szekció kérdéses számomra. Ha jól gondolom, akkor vámmentes vámkezelést szeretnék itt kérni. Milyen jogszabályt kellene pontosan beírnom a feltüntetett helyre?Szeretném még megkérdezni, hogy van ebben bármi rizikó, hogy nem fogadják el a vámmentes vámkezelési kérelmet? Vagy simán kellene mennie a dolgoknak?
Előre is köszönöm a segítséget, nagy szükségem lenne rá.
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors, és kimerítő választ.
Akkor ha jól értem, a jogszabályi helyre a 150 eurig vámmentes beszerzésről szóló jogszabályt kellene beírnom, amit küldtél. Viszont az ÁFA elengedést nem tudom hol tudnám feltüntetni, így lehet, hogy majd csak e-mailben kérvényezem tőlük, mikor küldöm vissza a dokumentumokat.
Igazából én az áfát is kifizetném szívesen, az 5 ezer forintos vámkezeléssel kapcsolatos eljárási költséget szeretném nagyon megúszni. Az egész rendelés alig került többe..
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest