Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
válasz Boxi88 #39541 üzenetére
Mindegy mikor rendelted, mivel februárban kb Kína jó része szigorú karanténban van és valamikor márciusba kezdtek normálisan dolgozni. Kb január vége, február hónap eleje, közepe kb elveszett, az nem számít. Február végén kezdték csomagokat feladni, de az pont a pandémia miatt lett újra bajos, mert légiszállítás más prioritást kapott.
Én csomagomnak pont az a nyomkövetése mint a tiednek, enyém is 80+ napnál tart és én is megkaptam azt a rejtélyes status frissítést. Utolsó kínai nyelvű nyomkövetési adat azt sugallja vasútra tették, ezért dobhatták vissza a refund kérésedet is. Úton van nem veszett el.
Ha szerencsénk van akkor tényleg vasútra rakták át május elején és 5-6 napon belül tényleg beér hazánkba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest