Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
Sziasztok!
Szeretnénk használni lebomló bb-t, mert oké, épületen belül az ember még össze tudja takarítani, de kültéri játékon ez nemigazán megoldott. De egy kicsit elbizonytalanodtunk, mert mikor férjem játék közben talált ilyen kilőtt lövedéket, elmondása alapján a többiek úgy néztek a golyóra, mint más a véres rongyra, de játék közben nem tudta megkérdezni tőlük, utána meg elfelejtette.
Érdekelne, hogy van-e valamilyen hátránya a lebomló bb-nek, okoz-e kárt a fegyverekben?
Előre is köszi a válaszokatBa'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
solena
tag
válasz DNReNTi #29534 üzenetére
Köszi
Hozzávetőleg mennyi idő után szokott deformálódni? És mitől? Nedvességtől? De lehet, hülyén teszem fel a kérdést... Mennyi az "élettartama" nálad egy bio BB-nek, mennyi ideig "áll", amíg felhasználásra kerül?
macilaci78: neked is köszi az infót tehát, minél hamarabb elhasználni, és tárolni "zizis" zacsi mellett érdemes
[ Szerkesztve ]
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
solena
tag
válasz #56573440 #31517 üzenetére
"mert akkor a delikvens nem játszik, és inkább atmegy oda ahol 0.2 a chrono. Az meg pénz kiesés, főleg ha híre megy..."
Cserébe meg akkor jön másik játékos, aki meg nem szívesen játszik gyökerekkel. Nem venném zokon, ha tisztulna a játékosállomány, az egybites, COD-on és Quake-n szocializálódott seggfejekből amúgy is elegem van (mielőtt: nem baj, ha valaki szeret COD-ozni és Quake-kel játszani, csak akkor sem ugyanolyan, mint kimenni ténylegesen egy pályára. Kicsit más szabályok) Sokkal szívesebben megyek olyan pályára játszani, ahol a szervezők tényleg komolyan veszik az egészet, betartatják a szabályokat, és azt sem veszem zokon, ha van valami kerete is is az egésznek
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
solena
tag
válasz #56573440 #31519 üzenetére
Hát,, akinek a megélhetése, hogy játkokat szervez... Ami tök jól hangzik, és ezek szerint valahol működik, mert van rá igény (befizet x ezer forintot, oszt irányba van állítva, hogy arra lőjjé'). És ez nekem valahol szomorú, mert nekem valahol így elveszik az airsoft lényege: fizikai és mentális játék
"400 játékos egy hónapban" - hátööö... ha minőségi az a 400 játékos, akkor egy szavam nincs, de ha tényleg az van, ebből a 400ból 300 hülye, és ez a szám növekszik, mert arról neves, hogy mindent is lehet... Asszem, oda sem kell mennem játszani (bár fogalmam sincs, kiről van szó, eléggé jól elvagyok a saját mikroközösségemben, és nem nagyon tekintek ki, mivel eddig akárhányszor voltam, vagy a férjem volt "külső" játékon, az mindig "frusztráló" volt. Túl jól szocializáltak vagyunk). És ez szomorú, mert tök jó lenne máshol is játszani, mert oké, frankón elvagyok a helyi pályán, de ha fejlődni szeretnék el kell menni máshova is játszani. Csak úgy nehéz, ha sok a hülye, és a szervező sem lép a delikvens tökére, akár már kronózáskor.
"Ha játékos azt érzi hogy folyamatosan lyukas a van lőve, akkor még egy réteget fog felvenni. Aztán még egyet és még egyet. "
Vagy, keres másik pályát. Nem kell házhoz menni a pofonért. Persze, szopacs, ha nem ismer mást, és ezt tekinti természetesnek
-
solena
tag
válasz #56573440 #31524 üzenetére
Ja, csak nálunk tudnak számolni, és ha kell, át is számolják. Szerencsére.
Csak aláhúzni tudom DNReNTi kolléga állítását, errefelé van még remény (bár én nem kelet, hanem dél-alföld), és remélhetőleg alólunk nem húzzák ki a pályát. Persze, van olyan játékszervezés, mint a fentebb vázolt, elég csúnyán bele lehet szaladni, de felénk lazán kiküldik a delikvenst a parkolóba, ha nem ért a szóból. Volt rá példa.
De sok sikert a pályakereséshez, remélem, találtok a közeletekben olyan közösséget, ahol jó játszani Persze, jöhettek errefelé is, csak lehet, kicsit messze lenne nektek (főleg ilyen üzemanyagárak mellett)
[ Szerkesztve ]
-
solena
tag
".40-es BB-vel pisztoly..."
Nekem személy szerint ezzel van bajom, hogy tökéletesen fölösleges szerintem pisztolyba 0,4g-s BB-t tenni. Rövid a cső, nem tud hosszan pontos lenni, rövid távon meg gázosban a 0,28g BB is nagyot tud ütni, a 0,4g overkill. A 0,4g-t szerintem hagyjuk meg a snipernek
-
solena
tag
válasz macilaci78 #31543 üzenetére
Elég aljasnak hangzik De ha egy rövid sorozat ilyen kondíciók mellett eltalál sem hagy durva nyomot, így nem hiszem, hogy problémás lenne.
Hát, lehet, én vagyok szűklátókörű, de el nem tudom képzelni, mi az, amire jó lehet a 0,4g pisztolyba. Külterületen, ágas-bogas növényzetben a 025 valóban kevés, de 0,28 már átmegy, ~15 méteren is (tapasztalat, férjem ilyen távon, bokron keresztül átlőtt a 1911-el, és megadták).
-
solena
tag
Ezek szerint neked a pisztoly főfegyver? Így már érteni vélem, hogy miért fontos a 60 méter. A BB ára meg nagyot ugrott pár hónapja, a 0,28 sem olcsó. De ha ellőssz vele 60 méterig, akkor mit használsz közelre?
Ne vedd zokon (és szerintem tisztában is vagy vele), de az a fegyver, ami 0,4g BB-vel 60 méterre egyenesen repül, az közelre (~20m) még 400 fps alatt is elég komolyat üt.#31558 Coccolino_O: Nem ez az egyetlen paraméter, amire rá vagyok pörögve, akár pisztoly, vagy bármi más esetén, ha úgy tetszik. Fontos a torkolati sebesség, a BB súlya, a távolság, és az ezekből fakadó kinetikus energia. Mert nekem nem mindegy, hogy milyen erővel csapódik a BB, mert én személy szerint olyan lövést szeretek adni, amilyet "szívesen" kapok. Az nekem nem pálya, hogy olyan energiák vannak, amik feltépik a bőrt, vagy komolyabb zúzódást okoz. Mert nem kinyírni és fájdalmat okozni akarok a pályán, hanem jól érezni magam.
-
solena
tag
válasz Coccolino_O #31560 üzenetére
Kültéren nevelkedtem, és onnan tudom, hogy elég a 0,28g BB, átlag 40m távolságra. Igaz, nálunk nyáron nem engedélyezett a sniper meg a dmr, mert semmi értelme, sok a természetes akadály, a legnagyobb táv, ami akadály nélkül belőhető az max 60m. Rengeteg a jó búvóhely
A MASZ 2015 nem csak ajánlott felénk, hanem az az alap. Öt méteren belül dobatunk, stb. Csak attól függetlenül nem érzem mindegynek, hogy az, ami simán elmegy 60 métert, az azért 20 méteren igencsak tud fájni Erre tartom a másodlagos fegyvertCsak sajnos mindig van olyan állat, aki vagy nincs tisztában a MASZ-szal, vagy nagyívben tojik rá. Esetleg szándékosan áthágja, mert az neki szórakoztató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest