Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #3531 üzenetére
Vicces kis kütyü ez.Időnként batár lassú időnként meg jó! Valakinek tipp valami jó ROM-ra?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
dime27
őstag
válasz Sir Riccio #3532 üzenetére
Én ezt használom:
Novo906fc_lx_3.2_1.5_v1_x-calibur_040813----> ez egy elég stabil főzött 4.2.2-es rom ami ugy vettem észre h elég jol bánik az akksival is
innen letölthető:
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
válasz Sir Riccio #3536 üzenetére
Formázásra igent kellett volna nyomni
Ha stock kell akkor tedd fel amit belinkeltél, viszont az 100%-ék, hogy tele lesz kínai szirszarokkal nem lesz rootolva és nem lesz rajta twrp sem...
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
válasz Sir Riccio #3540 üzenetére
Igen azok is jó rom-ok de nálam jobban ették az akksit szóval egyenlőre ez marad
-
dime27
őstag
válasz Sir Riccio #3543 üzenetére
IIgen bele van nyulva, mivel ezek főzött romok,ezeknek az elsődleges célja a gyorsaság,ill a funkcionalitás
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #3545 üzenetére
Feltettem a ChristianTroy féle CM legújabb verzióját, külsőre sokkal jobban tetszik, szépen testreszabható, az akkuhasználat miatt aggódom picit, de majd kiderül.
Mekkorára kell méreteznem egy fotót hogy ne törje össze amikor berakom háttérnek?
-
rvgy75
aktív tag
válasz Sir Riccio #3731 üzenetére
Egyedül a kijelző ami jó benne az nagyon szép .Bár erős fényben kevés a fényereje, és vszinü ez akijelző ami miatt a kevés neki cpu . Nekem nagyon lassu .Probáltam már sokféle rommal de nem akar felpörögni. A hang is nagyon gagyi és halk.Nem néztem rendesen körül mikor megvettem. Annyiért itt is lehet venni és garanciával.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #3748 üzenetére
Most meg elindult, kb. tíz perccel később.
-
MarcGab
csendes tag
válasz Sir Riccio #3755 üzenetére
A gameloft játékokat ha rá lehetne tölteni? És müködnének.
A KITKAT logót elő tudtam varázsolni )És persze tudtam játszani a kis kockákkal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs