Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
kaja kozben csak ezt talaltam szemre hasznalhatonak. viszont ha sokallod, nem lenne adott esetben esszeru meglepni a PHotoshop Creative Cloud-ot elofizus rendszerben havi 12-13€-ert?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ViZion
félisten
Azt nem lehet a legfrissebbre upgradelni. A CC előfizu 17 Euro/hó. Hogy mi a különbség... uhh. Rengeteg minden. Fejlettebb GUI, rengeteg non-destruktív lehetőség, újabb filterek integrálva, etc... Ne a különbségeket keresd, mert a kettő már ég és föld, csak az alap eszközök kezelésben nem változtak sokat, a többi minden.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Peace
nagyúr
Kitalálták, hogy a Cloud nem jó, mert feltöltődnek az adatok, és nem szeretnék, ha kikerülne a cégtől. Akkor milyen megoldási javaslatotok lenne? Melyik lenne az a verzió, ami lokális offline módban működik? Ha jól látom, akkor ez lenne az: Adobe® Photoshop® CS6 Extended 353 859 Ft, üzleti teljes licensz. Az upgrade azért nem jó, mert CS5-ről lehet csak, nekünk pedig 6.0 CE van.
-
jhos910
senior tag
-
ViZion
félisten
Attól, hogy a neve Cloud, még nem cloudban szerkesztesz... Marketing duma, kapsz tárhelyet az előfizuhoz, amit vagy használsz, vagy nem. Be is baszcsizna, ha a több száz megás fájlokat online szerkesztenéd... nem?
Balinov: letöltő oldalon nincs portable? Nem néztem, most meg vége a kajaidőmnek lassan
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
duni84
aktív tag
ha a felhővel van a gondjuk, akkor egyrészt ezt az oldalt lehet megmutatni: Share your work on Behance (leírja, hogy hogyan oszthatod meg a mesés felhőjükben az adatot (és értelemszerűen azt, hogy mit nem szabad csinálni, hogy a szupertitkos céges adat felmenjen.
másik dolog, amire rá lehet még mutatni: akkor egyetlen apple terméket se használjanak, ami biztonsági mentést "képes" készíteni a "felhasználó érdekében" a felhőbe, ha engedélyezve van a funkció. ha ez a kettő sem győzi meg az illetékes elvtársat, akkor nincs mit tenni vagy mondd azt, hogy a cc az nem "creative cloud", hanem "creative concept"
[ Szerkesztve ]
#metszéspontok
-
delta9
senior tag
Én a munkahelyemen egy i3-2120 3.3GHz + 8 GB rammal dolgozom, fogalmam sincs milyen alaplap, de intel hd 2000-rel és ezzel gyorsan, idegeskedés és várakozás nélkül tudok dolgozni úgy, hogy egyszerre van megnyitva Ai, Ps, Id (CS6-osok), Corel (X6), böngésző, Roland VersaWorks rip szoftver és levelező alkalmazás, Win7 64 biten
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Asus X550L, , Intel Core i7-4500U (1,80GHz, up to 3.00 GHz, 1600MHz, 4MB), nVidia GeForce GT740 DDR3 2GB, RAM 8GB DDR3 1600MHz 4GB onboard 4GB not onboard, HDD 1TB, SuperMulti DL DVD±RW, Card Reader 2-1 (SD/MMC), Sonic Master hangfalak, 2xUSB2.0/1xUSB3.0/1xAudio Combo/1xRJ45/1xVGA/1xHDMI, 65W adapter, 4 cellás aksi 37WHrs 2600mAh Li-ion, 2.30kg, 38.0x25.1x2.48~3.17cm.
Ez mind: 206,398.74 HUF
Grafikai, multimédiás munkákra tökéletesen alkalmas.
-
törölt tag
Ehh, nem hinném, hogy egy állami szféra mely elképzelésem szerint grafikai munkákkal is foglalkozik fennakad egy ilyen összegen. Komolyan. Ha sajnálnak maguktól egy ilyen befektetést a megkönnyített és felgyorsított munkavégzés érdekében, akkor ejnye-bejnye.
Jó munkához, jó eszköz is kell. Nem feltétlenül ez a tutti választás, de megfontolandó. Inkább kevesebb pénzért tesznek egy észrevehetetlen lépést vagy nagyobb befektetés árán elfeledhetnek egy űgyet?
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Uhh... ehh... Az a 6-os verzió már nem mai, semmiképpen nem lesz gyors. Ha nem váltotok, akkor bizony 4 GB ram és 32 bites OS linitálni fog. Ha a monitor, periféria adott, akkor 100k-ból már lehet PS-hez gépet összerakni, persze nem molinó szerkesztésre, de elpöntyög.
Ház: Sharkoon Vaya 8k, Táp: FSP 400 APN 9k, 8 GB DDR3 ram (1,5 V@1600 MHz), ASRock B75 mobo, WD Blue 1 TB, CPU: core i3 vagy i5 ha belefér.De ismétlem: ahhoz a PS-hez mindegy, erősen limitált a tudása, lehet W7 alatt nem is futna.
-
BonFire
veterán
Az új CC előfizetéses modelljében egy munkaóra alatt ki lehet termelni a havi előfizetés díját. Egy cégnél ez nem jelenthet gondot, ma már nem kell megvenni a szoftvert 200 ezerért. És mindig a legmodernebb verzióval dolgozhatsz, ami egy modern géppel karöltve sokkal hatékonyabb munkát eredményez.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest