Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Sziasztok Acer-esek! Van egy klafa e725-öm, egy hetes. W7 van rajta, minden szép, mindenki hepi, egészen addig, amíg pendrive-ról el nem indítottam az ubuntu 9.10 x64-et, live módban. A gond ott kezdődött - a linux alatt volt net, wifi, minden - amikor ezt követően újra elindítottam a w7-et és az azt mondta, hogy nincsen kapcsolat (wifi) - ami azelőtt működött. A wifi led nem világít a laptopon, de ha a gombját megnyomom, a kijelzőre szépen kiírja, hogy "áthúzott satelit", újabb nyomásra pedig "nem áthúzott satelit". Az óra mellett is a pirossal áthúzott lépcsősort látom csak. Ejha mondom, biztos a linux kikapcsolta a wifit (led-et?), újra boot pendriveról, u910x64 live módban, satöbbi, ott jó minden, majd újra boot w7-be, de semmi változás...
Megköszönném a helpet, a verziók: 1/ valaki Isten innen segít, 2/ recovery dvd-k kibe rakogatása, 3/ recovery partíció beizzítása. Én az első megoldásban bízok.
Köszi
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
bigsee
addikt
A merevlemez-re mit adjak meg, lekapcsolja azt is? Nem árt neki a fel/le kapcs?
-
bigsee
addikt
válasz szunyog199 #16683 üzenetére
Csinálj egy full merítés/feltöltést (olyan 3-4% körül indtísd újra, lépj be a BIOS-ba és hagyd amíg lekapcsol magától, majd rakd fel töltőre), és utána is nézd meg, helyre fog állni.
-
bigsee
addikt
válasz szunyog199 #16689 üzenetére
Legalábbis az Everest azt mondja. Everest, BatteryPro, windows telepmérője mind-mind mást mondanak/mutatnak, csak a saját szemednek (tapasztalat->próba) higgy!
Remélem segítettem!
-
bigsee
addikt
Ez a jelszó mizéria Acer betegség, az AA1-esemnek is BIOS frissítés kellett, mivel (figyelem!!!) bármilyen jelszót is adtál meg és azt jól is írtad be, akkor sem engedett tovább lépni. Nincs erre valami frissítés a kérdéses gépre?
-
bigsee
addikt
Szerintem itt egy kis fogalomzavar van...
- ha a d2d a Bios-ban engedélyezve van, akkor ALT+F10 bill. kombinációra a rejtett PQSERVICE partícióról újrarakja a gépet, kezdve a merevlemez formázásával-> minden eddigi dolog veszik;
- az eRecovery egy program, ergo az élő oprendszeren fut, ezzel tudsz készíteni backup dvd-t a rendszerről (a feltelepített windowsról), illetve tudsz driver lemezt tudsz készíteni;
- a PQSERVICE partícióhoz csak akkor férsz hozzá, ha azt a futó oprendszer alatt láthatóvá teszed, majd lemented image-be, nem azt rakod újra a recovery dvd-kkel;Én azt ajánlom mindenkinek, hogy a feltelepített szűz oprendszerről csinálja meg a mentést, az eRecovery-vel (nálam az 3 dvd volt), gond esetén erről tudsz visszaállítani, természetesen csak akkor ha megy az oprendszer, mert az eRecovery kell hozzá, egyébként marad az ALT+F10.
-
bigsee
addikt
Igazad lehet, és ehhez pórul kellett járnom Egy Ubuntu telepítés szépen legyakta az MBR-t a rejtett partícióról, és ezt egészen addig nem is tudtam visszavarázsolni, amíg a partíciók (C-win, ext3+swap-ubi) el nem lettek tüntetve. Ezután jött a 3 dvd-s varázslat és ez rakta csak helyre a PQSERVICE partíciót is (amit, szégyenlem bár, de nem tudtam windows alól visszacsinyáni ), és a csont szűz rendszert rakta vissza, igazad volt.
-
bigsee
addikt
válasz upszilon #17466 üzenetére
"Próbáltam átírni, hogy magasabb hőmérsékleten kapcsoljon csak be, de eddig nem jártam sikerrel. Tudnátok segíteni?"
Huhh, ebből nekem az jött le, hogy átírtad, de nem sikerült. Ilyen nincs a BIOS-ban, azért gondoltam, hogy vmit hekkeltél vele, vagymi.
-
bigsee
addikt
Nyugodtan hülyézzetek le, ha volt már ilyenről szó korábban, csak adjatok támpontot arról, hogy hol keressem azt, hogy ...
... k****ra idegesít, hogy állandóan szöszöl a vinyó a gépben (eMachines e725+w7 homeprem), és már nem tudok merre lépni. A boot-tól kezdődően, amíg le nem állítom, állandóan villogtatja a kis kék lámpáját és aggódom érte, hogy mi baja lehet Nem tetszik ez nekem...
Köszke
-
bigsee
addikt
válasz BloodyEddie #17679 üzenetére
Köszi, nekem is. De azért b*ssz* a csőröm, hogy miért zakatol egyfolytában...
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
Sziasztok eMachines Tulajok!
Azt tudtátok, hogy ezekre a gépekre nem lehet gari-kiterjesztést vásárolni? Ma kutakodtam egy kicsit, majd levélkét írtam szápportnak, és a válaszban az volt, hogy csak ACER gépekre lehet ilyet vásárolni...
Sz*r van a palacsintában?
-
bigsee
addikt
válasz Andrea981 #17991 üzenetére
Igen. Az A64 X2 (kétmagos) gyorsabb/korszerűbb, mint a Celeron (egymagos).
Nem. A Celeront úgy kell elképzelni, hogy egy teljes értékű processzort "megcsonkítanak", ami által lassabb lesz, viszont kevesebbet fogyaszt és olcsóbb. Ugyanezen gép nem Celeron-al egynegyedével többe kerülne és fele ennyi akksi időt bírna.
-
bigsee
addikt
válasz leslie02 #18238 üzenetére
Én kipróbálnék egy Live Linuxot (pl. Ubuntu) és ha sikerül róla bebútolni, akkor egy memteszt először is, és ha még mindig lehet róla butulni, akkor elindítanám Live módban a Linuxot... ha működik akkor meg lehet nézni, mi az ami nem működik...
szerk.: sőt, tudom, hogy nincsen USB, de ha mégis, akkor arról is lehet Live-ot bútultatni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- HP Pavilion 14-DV0025NH 303A3EA Pink laptop (14" FHD/Core i5/8GB/512 GB SSD/Win11)
- Szinte új ASUS TUF F15 /15,6" 144Hz/i5-12500H/512GB SSD/8GB DDR4/RTX 3050/Garanciás 2027.10.24-ig
- Dell Inspiron 15 3541 (AMD A4-6210-8GB-320GB) újszerű állapot, megbízható működés, a kijelző foltos!
- Equipment Igor koffer - Laptoptáska Eladó. (Aluminium vázas - Ha biztonságba szeretnéd a munkagéped)
- Asus Vivobook Pro N752VX Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest