Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz WhiteWalker #27359 üzenetére
Ha inditasnal nyomod az Alt billentyut, akkor mi tortenik?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz WhiteWalker #27361 üzenetére
A pendrive ra van dugva?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz WhiteWalker #27363 üzenetére
Akkor azt se sikerult bootolhatova tenni...
Kell szerezni egy bootolhato dvd telepitot... mar ha jo benne az optikai.
-
Alex91
félisten
válasz mZoleee #27385 üzenetére
Teljesen uj koncepciot igertek. Szerintem jovo evben hoznak majd ki valami flexibilisebb asztalit. ( Szerintem a Mini-t is megszuntetik, es lesz egy Mac es egy Mac Pro... )
-
-
Alex91
félisten
válasz bmwk1200s #27469 üzenetére
Nem errol van szo, hanem arrol, hogy erre mi ertelme pluszban kolteni? Ezt nem ertem, Amugy megy az en 2007-es, kicst kehes gepem is...
-
Alex91
félisten
válasz bmwk1200s #27473 üzenetére
Na, erre gondoltam en is... Nem lesz panel, ha meg kap valahol az meg lehet, hogy nem lesz olcso.
Ertem en a nosztalgiat is, megvan meg a Palm TT-m, meg az iPad 1-em is !
-
Alex91
félisten
High Sierra+iMovie, haaat, nem tennem ki az ablakba . Osszeomlott parszor. Egyre xarabbak...
-
-
Alex91
félisten
válasz bmwk1200s #27713 üzenetére
Most ugyan mit tudsz segiteni? Most kellene vagnom, semmi komoly, de ha 5 percenkent crashel, akkor qrva jo. Biztos az USB hdd nem tetszik neki, lassu is, de azert jo parszor vagtam ugyanebben a felallasban, mar hardver szinten...
-
Alex91
félisten
válasz madgie #27716 üzenetére
Nevetseges, sajat hardver, sajat OS, sajat alkalmazas. Azt egy modositas kilep, render utan kilep, de veguls megvagtam . Meg jo, hogy nem ebbol elek, mert a pat perces melobol lett tobb oras .
-
Alex91
félisten
válasz VincentVG #28383 üzenetére
Egyetertek, egyre tobb a hiba. Multkor a tenyleg ritkan hasznalt iMovie akadt nalam szinte percenkent. Es megint elqrtak a High Sierraban az USB kezelest. Az elozo OS-ben is ezt csinaltak, aztan valamelyik frisitessel javitottak, most megint rossz. Nem tudom a taviranyito,at felprogrramozni, hoztam hozza egy Win-es notit...
-
Alex91
félisten
válasz Black Dragon #28417 üzenetére
Ne vedd meg, ha nem akarod.
Ha igy folytatjak igy is lesz, pedig eleg sok mindenem Apple... Kiad az ember egy valag penzt, akkor azt hiszem jogosan varja el az ember, hogy mukodjon a dolog. Regen valahogy igy is volt, lehet, hogy valamit nem tudott, de amit tudnia kellett azt csinalta is megbizhatoan...
-
Alex91
félisten
válasz Black Dragon #28420 üzenetére
A hardverrel nekem se volt igazan gondom, de szerintem mar itt is kutyulnak! Sajnos a szoftver ami egyre inkabb gaz...
-
Alex91
félisten
Az uj macOS tan ezeken a gepeken fog menni:
MacBook (Early 2015 és újabb)
MacBook Air (Mid 2012 és újabb)
MacBook Pro (Mid 2012 és újabb)
Mac mini (Late 2012 és újabb)
iMac (Late 2012 és újabb)
iMac Pro (2017)
Mac Pro (Late 2013, valamint mid 2010 és mid 2012 Metal-képes GPU-val)Sajnos a 2011-es iMac-emet is kilottek... .
-
Alex91
félisten
válasz blakey #28841 üzenetére
Nem gondolok en semmit! Max. azt, hogy ezek szerint lassan gepet kellene cserelnem. Es most iszonyu aron adnak egy normalis iMac-et . (Nem, a HDD-s nem normalis...)
[ Szerkesztve ]
-
-
Alex91
félisten
Az egyik elfuseraltabb, mint a masik . Az iMac gaz a HDD-jevel, emennek meg kicsi a kepernyoje meg a teljesitmenye se acelos. Ha nem munkara kell, akkor en a notit vennem, bar magamnak azt se...
-
-
-
Alex91
félisten
-
-
Alex91
félisten
válasz - Lynx - #30620 üzenetére
2012-es ev, es folotte... de ha nem 1 evre venned, akkor minel fiatalabbat nezzel, mert a 2012-es nem lesz sokaig tamogatva!
-
Alex91
félisten
válasz whited #30768 üzenetére
Ha hosszu tavra tervezel, akkor lehetoseg szerint minel ujabb kiadasra hajts ra! A 2011-es iMac mar mostani aktualis OS-t sem kapta meg, valoszinuleg a 2012-est is lassan kilovik...
-
Alex91
félisten
válasz kkp900 #30885 üzenetére
Thunderbolt 3-as hazat vegyel, az usb-s hazbol egy kabel cserevel nem fogsz thunderboltot csinalni...
Bar valoszinuleg semmi sebessegvaltozast nem tapasztalnal jelen esetben...Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz csedaviasd #30958 üzenetére
Ezzel: [link]
-
Alex91
félisten
válasz csedaviasd #30960 üzenetére
Inkabb 80 ezer... Bar nem tudom, hogy a hasonlo parameteru ssd mennyibe kerulne... mar ha olyat bele lehet tenni az imac-be...
-
Alex91
félisten
válasz csedaviasd #30962 üzenetére
Jo, csak az nem ezt a sebesseget tudja...
-
Alex91
félisten
válasz csedaviasd #30970 üzenetére
Hat nem, az az ssd nem egy gyors ssd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Politika
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Milyen monitort vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest