Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...úgy szokta csupor... ...
...egy tapasztalat: ha valaki nem akarja, hogy az "értékei befagyjanak" akkor a végére hagyjon egy kicsi energiát (6-8), és a müveletek után, gyúrjon, de hagyjon is kicsit...ilyenkor a statok mindenhol 100% alá kerülnek, és lefektetés után, ha lassan is, de megindul a regeneráció a legtöbb esetben... ...
...a személyes tapasztalatom már több karakteren is teszteltem...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
...és az a 170milliárd hogy jött neki össze??? ...élből ban... ...majd ha bizonyította, hogy nem csalással szedte össz, akkot visszaengedni...100 millával... ...
...(#106) marsu: : neked hogy töltődik túl 0-ról 30-40 perc alatt??? ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...mert egy külföldi szerverről nyomatják "bot"-al a rablólinkjét, de mivel nem ez a főregje a csókának, szinte értelmetlen is banolni...de ha meglenne a főreg... ...
...a BAN-t szvsz azért kaphattad, mert valaki feldörzsölt valamiért...lehet egy rosszakaród volt, akit tudott valamit, amit mi nem... ...de ha gondolod, küldj egy SMS valamelyik help-desk-esnek, hogy nézzék meg Montánai József adatlapját... ...
... Str8 sk8r (#109) : mint írtam valószínű, hogy nem véletlen szúrtak téged ki a 100k user közül...valaki beköhögött valamit rólad bolkáéknak, ők meg cselekedtek...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...így gondoltad?:
"Energia: 6/91 [7%] Éberség: 52/220 [24%] Bátorság: 4/84 [4%]" ...
"Energia: 6/91 [7%] Éberség: 33/220 [15%] Bátorság: 4/84 [4%]"
"Energia: 6/91 [7%] Éberség: 14/220 [7%] Bátorság: 4/84 [4%]"
...erre a gép:"Kezdesz álmosodni! Ajánlott lenne elmenni aludni!"... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Daudi Baldr #177 üzenetére
...próbáld szintén lebgyelbe "krisz2500"-at...nekem 200k ugrott töle is... ...nem fut el... ...halott... ...
...az SG-sek berágtak a LVL-3-7-es vatikánokra, és sorra verik le nekünk őket... ...
"Sikeresen átcsempésztél egy teherautónyi embert a határon. Szereztél: 1283 XPt És kerestél: $1258-t" ...
...(#180) lúzer: kezemen... ...elmult éjfél, és nem lehet a belvárost átkutatni, ill. hugom karijával nem tudok rabolni:"már eleget raboltál"...pedig csak tegnap... ...
...szegény hugi meg nem tudja miért ütik mint a répát... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...most néztem: "Raktáron van:
0 db Sima töltény, és darabja: $350
0 db Medium töltény, és darabja: $550
0 db Nagy töltény, és darabja: $750
Státusz: Nyitva"......ez a figura tényleg felvásárolta az összes töltényt... ...így bármit is csinál, csak egyre közelebb hajtja magát a kizárás felé...visszajön bolka a nyaralásból szerintem hamar...
...(#186) lúzer: grat...az már elég szépen felment... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...0-ró? ...tudod pajtás, akkor már most abbahagyom... ...akkor szvsz az viszi majd a sírba az oldalt, mert azért hogy a 0-ról kezdhessem újra, nem fogok egy büdös fityinget se kipengetni...még ingyen se kezdeném előről... ...
...jah: francuséknál ~200lityi benya maradt...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz BandiHUN #301 üzenetére
...azért még nem temetném az oldalt...ne feledjük el, hogy bolka ezt full ingyen csinálta, legalábbis én nem fizettem, és neki is van magánélete, nyaral, kikapcsol, stb...megteheti...az, hogy az adminok le se sajnálják, vagy csak nem tudnak rendet tartani, már más téma...lehet onetwo is csak a játékot hagyta abba, de ebbe ne menjünk bele...az oldal meg megy, és ha rosszabbodik a helyzet, a szitu csak saját magát javítja, hisz a "csak beugrok garázsttőrni+rosszalkodok kicsit innen a koliból 20-22-ig" fazonok lemorzsolódnak...
...mindenesetre még nincs minden veszve...szerintem... ...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz PBateman #310 üzenetére
...hát ha ez az Elitke az, akkor jelentem: kudarc... ...
...(#312) Lorenzo9: megkísérlem azt is, bár Norbi haver nem bizti hogy örülne, ha tudná, hogy a karakterét mire használom a "szent cél érdekében"... ...
...(#314) kawaclipse: köszi az infót, várjuk a híreket... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz PBateman #315 üzenetére
"Etike energiája 10% alatt van, ezért nem tudod megtámadni!
Vissza"...a rablás börtönnel végződőtt, a boxot meg mikor próbáltama 13-as karival, ezt irta ki itt fent... ...
"Kirablás
Nem sikerult kirabolnod: JosephMontana."...még ez is...alíg telik repjegyre... ...[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Daudi Baldr #348 üzenetére
...csak azt nem értem, miért nem lehetett ezt is autómatikusra megcsinálni, mint a fegyverboltot, és akkor mindíg lenne... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...akkor te csak gyorsaságra gyúrj, a többit hagyd 1000 alatt, és ha betámadod akár pittát, vagy akár engem, tuti te nyersz... ... ...
...volt hogy egy vele hasonló, de picit magasabb statokkal megáldott karival megütköztem 3X-4X és mindíg én nyertem, csak a szintem volt magasabb 2-vel... ...szvsz valami összefüggés csak lehetett benne...
...(#366) PBateman: légyszi a trágárságot csillagozd ki, mielött szólnak érte a nagybetűsök... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz BandiHUN #448 üzenetére
...gondolkozz kicsit lorenzó!!! ...mivel licitálni akarnak békében, kevésbé forgalmas helyeket kereshetnek, pl lengyel-kina-japcsi-ausztrália, stb... ...
...legalábbis én multkos lengyelbe kaptam el a 17 millát rablásra, és a többi országokba is jelentős összegeket...meg így lenne logikus is...
...(#452) Sickboy25: ez már amolyan magyar-maffiás volt... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
-
Str8 sk8r
őstag
válasz PBateman #461 üzenetére
...mennyi XP jön egy szélvédőért, vagy egy kerékért, karcolásért, ill. felgyujtásért? ...még sose figyeltem... ...
...de az ötlet nem is rossz...főleg, ha megunod, eladod, veszel újat, és a réginek nyoma se... ...
"Koffein Tabletta $5,000,000 $2,147,483,647 +55% Éberség -15% Energia +2% Gyorsaság Adatok"...ez már... ...keressük meg a licitálót... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Str8 sk8r #466 üzenetére
"Csavarhúzó $2,147,483,647 Nincs Licit Úgyan, igy felesleges az árverés!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adatok"... ...
...(#469) szkuti1992: neked nem mondjuk el, mert megcsinálod... ...vigyázunk rá, hogy ne banoljanak téged is... ...
...amúgy már egy párszór le lett írva: olvass vissza ! ......külfoldi szerveren rablólinkezik bottal...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...azért ez már szánalmas tényleg:"Hentes Bárd $2,147,483,647 Nincs Licit BIGTORENT meghivó 8 milka vagy koko /db dobj smst Adatok"...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz xxxhunterxxx #479 üzenetére
...ha így folytatod, nem csóró leszel, hanem kitiltott... ...
-
Str8 sk8r
őstag
..."mario120"...franciába az első...8-as vatikán... ...
...már halott is... ...nem én voltam... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz BandiHUN #508 üzenetére
...elvileg 3 db rablást intézhetsz "elleneid" felé...szvsz te valamelyikre 2x klikkelhettél, és ez a betegeskedő oldal meg levonta... ...
...nekem most járt le az árverésen a feltett heroin, és 10 millás licitre is még ketten ráígértek, de nem tudtam meg mennyivel, mert árverésről eltűnt, de nállam meg semmi...
...jah, én asszem 300k-val tettem ki, mert még az is elég magas, de viszonylag reálisabb ár... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Sickboy25 #519 üzenetére
...bocsi, hogy nem írtam oda, de az ennek a sztorinak a vége... ...
-
Str8 sk8r
őstag
"Sikeres edzés! 40 alkalom edzéssel szert tettél 41.52 gyorsaságra."
-
Str8 sk8r
őstag
válasz burnout_ #523 üzenetére
..."két csiga beszélget az út szélén, mire az egyik felveti az ötletet:
-Te! szerintem menjünk át, ott több fű van...
-Áááááh...oda születni kell!!!" ......de nekem is 4-5 perc egy oldal, és nemigen töltöget... ...
...8 perc alatt tettem be 20k-t a bankba(sok kicsi sokra megy), és 4 perce várom, hogy a bűntényt sikerül-e vajon elkövetni...azóta már vagy 8X próbált meg kidobni... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...nekem meg már közel negyed órája nem akarja a strigót befenyíteni... ...
...asszem inkább addig belenézek a kincsesládádba...
...(#526) Lorenzo9:"Sikeresen megfenyegettél és kiraboltál egy stricit. Szereztél: 183 XPt És kerestél: $269-t"...negyed óra kínkeserves gyümölcse... ...
...alakul:"Sikeres edzés! 90 alkalom edzéssel szert tettél 62.19 gyorsaságra."...úgyfest, kezd beindulni... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Mariann294 #529 üzenetére
...Ő gyengécske az ilyesmihez...még a sittről is nekem kell állandóan kiszednem... ...ÉN viszont mér megőltem, nem nagy kunct... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...nagyon tud valamit...de ha jobban odafigyelsz, meglesheted, hogy engem nem az érdekel, hogy mindenkit berugdossak a kórházba, hanem, hogy a game hól múködik, hogyan, és mit kell rajta kipofozni...de ha már ennyire rédeklődsz utánam, elárulom: 4000 felett vannak a statjaim, és a műszaki bolt(3 bátorság) 10/1 sitt-10/3 siker, és csak a többi a káló...hogy idáig eljutottam, azt a pontoknak köszönhetem, ami, ha mezei user lennék, ugye csalás, de én tesztelem...de TE ugye... ...nah ezért van az, hogy...de szerintem ne beszéljünk erről többet..."te se vagy különb a Deákné vásznánál", de az oldalon nemigen csináltál-csinálsz semmit, csak játszol... ...további jó játékot... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...ha jól emlékezem, a bűnöknél a listaszáma határozza meg, hogy a többihez képest mennyi sitt a vége, tehát ha létrehoztál egy "15. bűnt" akkor az igen magas bebőrtönzési időt produkál, mégha kevés bátorságot is állítottál be, mert a bátorság az XP-vel van összefüggésben... ...de ha törölted volna a bűnt, ami félresikeredett, akkor a többiek nem esnek bele a csapdádba... ...
...(#709) lúzer: megfigyelésem szerint ahogy emelkednek a szintjeid, úgy javulnak az esélyek...
...mindenki: a szerencsejátékokat tesztelgetem, de még nem az igazi a lottó(lotery): vettem egy het kb 3 tickettet, azt mondta "majhónap", de azóta semmi... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...még mindíg nem írja, hogy a sittről ki hozott ki... ...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Mariann294 #713 üzenetére
...ha böribe kerülsz, és megszöktetnek, akkor írja ezt ki...de nem tudni ki szöktetett téged...
...szikboj: ha megtalálod, légysz javítsd az elöbb említett hibát: "Event: Megszöktetted a börtönbõl: -t!" valami hasonlóra: "megszöktetett a sittről: XY"
-
Str8 sk8r
őstag
...tudom, hogy én vagyok hozzá birka, de nem tudom feltölteni az avatarom... ...
...hól rontom el? ...bemásolom az elérési utat a "beállításaim-Avatar Image Location" ablakocskába, de nem jelenik meg...
...(#722) Nyiscsák: tudom, ezért is teszem fel nyilvánosan a kérdést...intézhetném privibe is... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...a kép már ezen a szerveren van(prohardver), de nem jeleníti meg a játékban... ...
...szóljon, akinek sikerült betennie egy saját képet a játékba...
...nah siker...de hogy mi a titok??? ...a ph-ról nem, de a logoutról sikerült... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
..."A harc menete:
Harcolsz ezzel az emberrel: Söndör.
Eltaláltad Söndör -t, 8099.6 sebzést okoztál desert eagle fegyverrel.
.: Important Message
Siker! Kórházba küldted: Söndör. Kaptál: 0 XP-t és raboltál $0 -t Söndör -tól !"......remélem te vagy az... ...
..."A harc menete:
Harcolsz ezzel az emberrel: csako666.
Eltaláltad csako666 -t, 8100.6 sebzést okoztál desert eagle fegyverrel.
.: Important Message
Siker! Kórházba küldted: csako666. Kaptál: 0 XP-t és raboltál $0 -t csako666 -tól !"...... ...
[ Szerkesztve ]
-
-
Str8 sk8r
őstag
...nem tudom, mert még nem sikerült elmenni dolgozni, csak a munkát vállaltam el... ...mintahogy a nickedet se sikerült kicsikarnom, pedig a korházbatettem érte két ártatlan embert is... ...a bűnözésnállam viszont ilyen:
Nagymama kirablása 1 [100%]
Lehúzol egy kisboltot 2 [75%]
Adatlopás 2 [75%]
Kirabolsz egy műszaki boltot 3 [33%]
Betörsz az ékszerboltba ez már ritkán jön be, és innen egyre esélytelenebb... ...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Nyiscsák #743 üzenetére
...elvileg... ...de a gyakorlatban... ...én még nem láttam az érte járó lét... ...
...tehát a nickeket összefoglalva: Str8 sk8r=Qglee, Nyiscsák-Söndör, csákó666~lúzer... ...
...(#745) Lorenzo9: pill....rabolj ki... ...
...(#748) lúzer: a maffiozo.hu-ba is piTTa volt a nick-je... ...ennél bővebbet nem tudok róla mondani... ...
[ Szerkesztve ]
-
-
Str8 sk8r
őstag
-
-
Str8 sk8r
őstag
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Sickboy25 #787 üzenetére
...a topik, egyenlőre halálra van ítélve, ha a maffiozo.hu nem indul el...ha elindul, akkor a mi maffiánktól fogja a tagokat elszipkázni, tehát szvsz várjunk még vele... ...
...csak rosszalkodtam kicsit, de ha megígéred, hogy azonnal nyitsz egy bankszámlát, utalok rá 5k-t... ...
...(#795) Sickboy25: mostmár van:"You have successfully transferred $6000 to Sickboy28."... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Sickboy25 #796 üzenetére
...ha belépsz most újra a bankba, már be tudod tenni a pénzt... ...de ez tényleg egy újabb bug...ha 10X klikkelsz a bankszámla nyitásra, akkor 50k-t von le, de nem is írja, hogy megnyitotta, használd egészséggel, vagy valami... ...
...(#797) ádyz: azt meg hól lehet? ...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest