Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #28722 üzenetére
nem mondtam, h szar játékos, egyszerűen sosem volt nem hogy szimpatikus, egyenesen utáltam
az elején még asszem azért (de ez már azért elég régen volt, nem emlékszem pontosan, de kb), mert psv-s volt - ez már alapból megnehezíti nálam az adott holland játékos helyzetét, ha ez az indulókártyája.. de volt más psv-s is, nem egy, és azokat nem útáltam, sőt..
aztán sztem az volt, hogy man.unitedes lett, hát az sem segítette elő a helyzetettét a kegyeimben, de igazából a legnagyobb oka az volt, hogy ő lett a Kluivert, Bergkamp-éra utáni közvetlen oranje csatársztárja és még véletlen sem éreztem ugyannannak szintnek őt, mint az előbbi két - általam oly imádott két játékost...
amíg értük rajongtam, a nistelroyos válogatottal már jóval visszafogottabban bántam, ruudot sosem tartottam még félklasszisnak sem, csak egy gólérzékeny lesipuskás-stílusú éknek inkább..
azokat meg tudjuk, mennyire rühelltem mindig is, most is..
szóval kb ennyi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest