Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark2001 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz bobalazs #2624 üzenetére
Jaja nem rossz cucc. Minden összetevő a kategoria tetejéből van és a végeredmény is vállalható lett !
Majdnem meglett egy G3258-al hajtott 8800 Gtx-es eredményem. Cpu 5.2-n ment vga mondjuk alapórajelen.
Mondjuk itt sem engedett sokat és 3d01 inkább szól proci órajelről (meg ramrol, ami haswellnél 2400 cl7-es psc volt )
Cpu : nagy kedvencem. Ki gondolná, hogy léggel még 5 ghz is necces vele. Hidegre viszont hihetetlenül elindul. Hasonló mértékü javulást hidegre még csak hasonlót sem láttam 775-nél. (ja, de ! Nem rég unatkoztam és megkompiztam az E8200-asomat. Volt besza-behu ! )
Ram : 1600 és 1900 közt vadállat időzítéseket tud teljesen nomrál feszekkel. Szépséges magas hűtőbordás Hyperx T1
Lap : Rex. A legendás 775-ös X48. Más típushoz nem mérhető dolfgokat tud 2 maggal és jóféle rammal.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest