Hirdetés
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Kaptam egy kedvező ajánlatot, és elgondolkoztam rajta. Jelenleg egy HiFire van rá kötve a gép is, de lehet, hogy lecserélném erre. (kb 9k lenne.)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Ahogy így olvasom, én "robbantottam ki ezt a vitát". Tehát ostobaság lenne kicserélnem a HiFimet a linkelt Philipsre?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz lugosi #14145 üzenetére
Igazából már csak erre van használva: Egy régi Samu mini HiFi; A cd lejátszó és a kazettás rész nem működik, egyedül a rádió, de azt meg nem hallgatok... Ilyen hangfalak vannak mellé, mint itt.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Asztali gépem egy mikro HiFire van kötve, ami elég is, viszont a notihoz is szeretnék valami egyszerűbb hangfalat. Nem kell semmi extra, csak jobb legyen, mint a beépített hangszórópár (8440p). Olyan 5k körüli összegre gondoltam. Ennyiért van jó vétel? Vagy inkább ne is vegyek semmit, mert nagy előrelépés nem lesz?
Köszi előre is!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz foosballfun #21158 üzenetére
és (#21157) Zoli133
Köszönöm mindkettőtöknek!
(Egyébként miért?)"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz foosballfun #21160 üzenetére
köszi
-
pocokxx
Közösségépítő
Nekem egyébként van már egy 1250B-m, és tényleg más élmény, ezt most másnak kérdeztem. Nagyon megvagyok vele elégedve, egyetlen dolgot kivéve: Mobilnetet használok, és kicsit bezavarja a hangfalat. Lehet ezzel valamit kezdeni? (Halk pattogás hallatszik, amikor csak úgy üresen megy.)
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Asztali gépen jelenleg egy régi Samsung Max 440re van kötve, de felmerült annak a lehetősége, hogy rákötném egy erősítő + orion hs 511 kombóra. Az erősítő sem mai darab, és bár hangzásban biztos más szintet képviselne a dolog egyelőre de két ok tart vissza a váltástól.
1) Fogyasztásban kb mekkora pluszt jelenthet az új lehetőség?
2) Hova tegyek ekkora hangfalakat...?Köszönettel venném mindkét kérdéshez építő és szakértő hozzászólásotokat...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Még mindig a 1250B a legolcsóbb ajánlott modell, vagy akad valami más ebben az árkategóriában? (Asztali gép mellé keresek, főleg játékhoz/ filmhez, ha a füles nem megoldható.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Házimozi belépő szinten
- loup-garou károsultjai
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok