Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
TV-hez csatlakoztatható hangkeltőt keresek. Még nem döntöttem el, hogy egy Soundbar, vagy egy hangfalszett lenne a megfelelő. 90%-ban filmekhez lenne használva, melyeket PCről vagy pendriveról játszanék le. Lehet vezetékes is, ha vezetékmentes, akkor az csak extra.
Jelenleg PChez egy [Creative Gigaworks ProGamer G500] ezzel elégedett vagyok, tehát ha ezt a szintet hozza, már boldog leszek, ha pedig többet is tud, az még jobb. Első körben olyan 50-60k-t szánnék rá, ami 100k-ig elmehet, ha tényleg ott már jobb a minőség/szolgáltatás.
Mit tudnátok ajánlani?
A hangfal egy [65PUS7303] mellé lenne, aminek csatlakozási lehetőségei:Előre is köszi a segítséget, építő jellegű javaslatokat! Ha inkább Soundbart ajánlanátok, vagy mást, azt is írjátok le, és akkor átmegyek a megfelelő topikba. Köszönöm!
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
[Creative Gigaworks ProGamer G500] hangrendszerem kezd kiöregedni, minden bekapcsolásnál gerjed, búg, amit egyre hosszabban csinál, így még mielőtt végleg megadná magát, megfelelő utód után néznék.
A hangképével, teljesítményével teljesen meg vagyok elégedve, így valami hasonlót keresnék.
Ami követelménynek viszont az újdonsültnek is meg kellene birkóznia, hogy időközben a megjelenítőm egy TV lett, így a számítógép helyett inkább azzal kötném össze, hogy esetleges filmnézések alatt is élvezni tudjam a rendszert. A megjelenítő egy Samsung [QE55Q85R] (elvileg optikai káblellel ez a rendszer is összehozható lenne, jelenleg viszont a PC-vel van összekötve)
Így a számítógép HDMI-n lenne összekötve a TV-vel, ami visz ugye képet és hangot is, és feltételezem így az új hangkeltő is megszólaltatható lenne.Az 5.1-et ennél a Creative-nél szeretem, mindig be tudtom határolni, honnan érkezik a hang, de ha ugyanez elérhető 2.0 / 2.1-es rendszerrel is, azzal is kiegyezem.
Felhasználása 90% játék, 10% filmnézés lenne.
Első körben mennyit kellene erre szánni, hol kezdődik az erre a célra szolgáló eszközök ára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest