2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Zopo C2

Egy véletlen folytán a W8 tesztje után néztem bővebben körül a "kínai piacon" és találtam rá.

[ ÚJ TESZT ]

Akku, GPS, Végszó

A GPS pontosan és gyorsan teszi a dolgát. Az első próba során a második emelten az erkélyen teszteltem és kb. 1 perc alatt 4 holdat fogott be, én ezt teljesen elfogadhatónak és jónak érzem. Menet közben is teszteltem szintén pontosan és jól tette a dolgát.

Az akku egy 2000mAh-s, nálam az egy napot nagyon sok nyomkodással is simán kibírja, de az átlagos napi használatom mellett 2 napot bír a telefon és még a második napon este is 30% körül áll. Hozzáteszem: úgy, hogy nálam folyamatosan megy a mobilnet!

Összehasonlításképpen a Galaxy S Plus-ommal, amiben 1650mAh-s akksi volt, és csak egy napot bírt ki, ha viszont neteztem rajta egy kicsit, akkor már gondot okozott az egy nap is. Én maximálisan meg vagyok elégedve az akkuval.

Van üzenetjelző LED is. Töltésnél pirosan, feltöltött állapotban zölden világít, ha üzenet érkezik, akkor pedig diszkréten, zölden pulzál. Egyszer sikerült már kék színt is előcsalni belőle, de bevallom őszintén, nem tudom már, milyen értesítésnél.

Összességében nekem nagyon tetszik a telefon. Úgy érzem, hogy bőven megérte azt a kb. 60.000 Ft-ot, amibe került. Egyelőre biztosan nem fogok tőle megválni.

A méretét egy kicsit szokni kell, főleg a zsebben hordás során, de pár nap után már nem feltűnő.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.