2024. szeptember 1., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nubia Z7 mini - Újabb gyöngyszem Kínából

Két hét használat után nem csalódtam a készülékben: külsőre nagyon dizájnos, belülről kellően erős, a ROM friss.

[ ÚJ TESZT ]

Kicsomagolás

Az Etotalk webshopból rendeltem a telefont 329 dolláros áron. 5 dolláros felárért kértem még hozzá az Etotalk saját ROM-ját, amelyben van már magyar nyelv is.

A DHL-es csomagküldés további 27 dolláromba került. Sok negatív dolgot lehet olvasni a vámolással kapcsolatban, hát sajnos ezeket most én is meg tudom erősíteni. Kb. 3 órával a csomag feladása után már kaptam is a telefont, hogy kérik az e-mail címet, amelyre elküldik a csomagommal kapcsolatos vámolási információkat.

Lényeg a lényeg, 6 nappal a rendelés után kézbe vehettem végre a telefont. A csomagolása egy sima barna kartondoboz a telefon méretéhet igazítva, mindenféle jelölés és egyéb felirat nélkül. Ez a doboz nem a hivatalos gyártói doboz, azért, hogy egy jelöletlen dobozban küldjék, további 1 dollárt kellett fizetnem.

Ahogyan a képen is látható a tartozékokból nem sok minden került a dobozba. Mindösszesen egy klasszikus fehér USB kábel és egy USB-s töltő, ami szintén fehér.

A töltő kínai konnektor szabványú, amelyhez természetesen mellékeltek egy átalakítót a hazai szabványra, de sajnos ezt feketében, így a két színkombináció elég érdekesen néz ki.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.