2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Naruto Ultimate Ninja Storm 3

Konoha elsőszámű hyperaktív nindzsája újra akcióban, és jobb, mint valaha! Vigyázat, spoileres részek!

[ ÚJ TESZT ]

Hangok, Multiplayer, Karakterek

A zenei világ az eddig is ismert buzdító és komoly hangvételű stílust képviseli, mint az előző részek esetén. A robbanások, ütésék, technikák hangja változatos, és a kellemes japán szinkronnal igazi animés hangulatot teremt, mintha mi magunk is a sorozatban lennénk.

A Multiplayer rendszere is az előző részekre épül, választhatunk véletlenszerűen ellenfelet, viszont nem egyszer futottam bele kezdő szinten, Maximum szintű ellenféllel, melyet nem tartok teljesen korrektnek.

Emellett van lehetőség online bajnokságot tartani, természetesen csoportosan egyedül is felvehetjük a kesztyűt az ellenféllel. Mindez kellően stabil és jól működik, de előtte érdemes alaposan gyakorolni.

Megkockáztatom, majdnem mindenki itt van!

A harcon kívül majdnem kihagytam a játék egyik legnagyobb erősségét, ez pedig a karakterválaszték, ami nem kevesebb mint 90! harcost jelent, úgyhogy mindenki megtalálja a számára ideális embert. Nem sok olyan játék van a piacon, amely ennyi karaktert fel tud vonultatni! Ha még ez sem lenne elég, majdnem mindegyiknek legalább 2 formája van, és ezek a külső és az életkor mellett a technikákat is érintik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.