2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Naruto Ultimate Ninja Storm 3

Konoha elsőszámű hyperaktív nindzsája újra akcióban, és jobb, mint valaha! Vigyázat, spoileres részek!

[ ÚJ TESZT ]

Környezet, Tartalom

Ha épp nem a küldetéseket végezzük, akkor a faluban is számtalan dolgot csinálhatunk, viszont leginkább a fősztori teljesítése után. Kár, hogy ez a szabadság nem a játék elejétől érhető el.
Nem mellesleg ez a szabadság is kissé felemás, hisz csak adott útvonalakon mehetünk. A faluban és más területeken viszont sok hasznos dolgot találhatunk, melyből a küldetések során is használható tárgyak lesznek.

Ha nem akarunk keresgélni, a falukban található boltokban is beszerezhetjük ezeket. Mindezek mellett ismerős arcokkal is összefuthatunk, kiktől mellékküldetéseket kaphatunk, melyért Ryo (azaz pénz), amit a harcok alatt kapunk, és általában valamilyen tárgy üti a markunkat. Ezeket a menüből is szemmel tarthatjuk, barátaink üzeneteivel, a felszerelésünkkel, küldetéseinkkel egyetemben.

Csak a végigjátszás után teljesek a lehetőségeink

Viszont a mellékküldetéseket is érdemes teljesíteni, egyrészt a játékidőt így 12 óráról kb. 34 órára nő, másrészről pedig vannak olyan karakterek, melyeket csak így oldhatunk fel, a trófeákról nem is beszélve. Ezen küldetések mellett embereket is választhatunk, maximum 3 főt, akik kísérnek, és harcolnak mellettünk, ezzel együtt nő a barátságszint is.

Ennek miértjére még közel 36 óra játék után sem jöttem rá, azon kívül, hogy személyes, és bizalmas információkat osztanak meg velünk. Ezt még a barátaink elleni harccal vagy üzenetváltással is feljebb tornázhatjuk.

Ha már küldetések, a játék bedob egy érdekes újítást, az Ultimate Decision-t mellyel választhatunk a kritikus küldetések előtt, hogy azokat milyen nehézség és segítség mellett végezzük el. A Hero szint talán egy kicsit visszafogott lesz, viszonylag könnyűszerrel megoldhatók a küldetések, viszont a Legend szint a vége felé komoly kihívást fog biztosítani, még a tapasztalt játékosoknak is!

A magunkkal vihető tárgyainkban is lesznek különbségek, Heróban életerő visszatöltő és erősítő löttyöket is berakhatunk, míg Legend szinten már csak a harcunkat támogató tárgyakat vihetünk magunkkal.

A döntés a te kezedben van!

Bármelyiket is választhattuk, a Ninja World Timeline menüpont alatt befejezhetjük az elmaradt küldetéseket. A harcokat megelőzően videókat is kapunk, amit én szigorúan japán szinkronnal ajánlok, de nem is a szinkronokkal van a probléma, hanem, hogy egyes esetekben igencsak vontatottak érzi az ember, és nem egyszer vannak 15 percnél hosszabb jelenetek is, de akinek nem tetszik, azonnal továbbléphet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.