2020. május 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG KU990 Viewty, a fényképész mobilja

A készülék láthatóan a kamerára és annak képességeire van kihegyezve, de azért még tud pár dolgot.

[ ÚJ TESZT ]

Adatátvitel, Akkumulátor, Összegzés.

Adatátvitel szempontjából nem teljesít rosszul a Viewty: EDGE, GPRS, HSDPA és UMTS is van. Viszont nincs WLAN, ami egy újabb hiba.

Hirdetés

A beépített böngésző az "elmegy" kategóriát képviselteti. Jól tördeli az oldalakat, de néhol kicsit lomha és a szövegbevitelnél nincs QWERTY mód. A PC Suite segítségével modemként is használható a telefon. Mondjuk erre a célra pont nem használtam, de minden bizonnyal működik.

Lokális szinten Bluetooth áll a rendelkezésre méghozzá 2.0-ás verzió. Számítógépre kötve lehet adathordozóként is használni a telefont, és ezt is ajánlott használni, mivel ha a Pc Suite programot használjuk, akkor az adatátvitel dög lassú. Mobilarénás tesztben 90 kb/s-es sebességet mértek. Nálam jó ha 50 kb/s volt.

Az csomagban egy 1000 mAh-es telep jár, ami aktív használat mellet simán 1 nap alatt leszívja az erőt. Nem árt tehát éjszakára feltenni töltésre

És most az összegzés. Elsőre nagyon jónak néz ki a telefon. Jól kinéző külseje egyből képes elcsábítani, de sajnos rendelkezik egy sor hibával, amik inkább olyan hibák, amiket a tervezők könnyű szerrel elháríthattak volna.
Ilyen pl. a rádió hibái, az EQ hiánya, vagy a kamera felemás teljesítménye. A Viewty ára kijövetelekor 100 ezer forintra rúgott. Ma már szerencsére nem ennyi, de már csak használtan lehet kapni. körülbelül 10-15ezer forintos áron. Ezzel az árral már jó vétel lehet, persze ez attól is függ, mennyire van leamortizálva a kicsike. Én megvagyok vele elégedve :)

Képek forrása: [mobilarena.hu]

Kérem hogy a hsz-ekben építő hozzászólások legyenek, nem pedig kritizálóak. Ha esetleg probléma merül fel, azt kérem PM-ben jelezni! Köszönöm.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.