2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Kindle 4 gyorsteszt

Kezeim közé került egy Kindle 4, így még melegében, alaposan leteszteltem.

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

Előszó

Egyszer volt hol nem volt. Kezdhetném így is, lévén könyvekről lesz szó. Ám a kliséket mellőzve egyszerűen csak elmondom miként és hogyan jutottam a döntésre. Aki már most ásítozik és azt gondolja „Mit pampog itt ez az ürge? Lássuk a lényeget!” az nyugodtan „lapozzon” (áh a klisék).

Szóval. A könyvespolcom roskadásig volt könyvekkel. Annyira hogy már egy TV újság se férne bele. Ám jön a karácsony és a kedves rokonok tuti nyakamba raknak vagy 8-10 darabot még, ha kérem ha nem. Azokkal meg mi legyen? A könyvespolcom elérné a kritikus tömeget és belerobbanna az arcomba, ha megpróbálnám őket is bepasszírozni.

Ekkor ugrott elő informatikában jártas fejemből hogy létezik ám digitális megoldás is. E-Book Reader képében derengett fel könny fátyolozta szemeim előtt az édes és remény teli jövő látomása (de költői volt ez). Azonnal rá is kattantam a netre csakhogy szörnyülködve fordultam le a székről mikor megláttam az árcédulákat.

Mert bizony egy E-könyv olvasó erősen karcolgatja a „hú az anyját” árkategóriát nálam (tisztességes munkából élő átlagpolgára vagyok a magyar hazának… reped a plafon). Szóval sajgó szívvel kerestem tovább és bekészítettem egy doboz nyugtatót is a gép mellé. Kezelőorvosom nagy örömére, hamarosan ráakadtam az Amazon egyik csodájára, amit a Kindle néven nevezett el. Ezen belül is a pénztárcámnak kedves árszabással rendelkező Kindle 4 Wifi (vagy Kindle 2011) készüléket választottam.
Lássuk mit is fogadtam örökbe.

Megjegyzés: A képek méretéért és minőségéért elnézést kérek, kölcsönadtam a DSLR gépet, így csak mobillal tudtam fotózni, egy asztali-lámpa fényénél (kint hideg volt, ablakot meg nem mosok)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.