2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Számítógép, barátnőm részére

Szokatlan, de annál hálásabb feladat egy hölgy részére számítógépházat átalakítani.

[ ÚJ TESZT ]

Harmadik oldal

A következő feladatom az előlap átalakítása volt. Gyárilag itt a vázon volt egy nyolc centiméteres ventillátornak hely, azonban az előlapon egyáltalán nem hagytak helyet annak, hogy levegőt is be tudjon szívni. Ezért hát nekem kellett ide egy nyílást vágnom, amivel ezt az igényt ki tudtam elégíteni. A multigépem segítségével kivágtam azt a négyszögletes műanyag lemezt, amire nem volt szükségem, majd expandált lemezből elkészítettem a rácsot, amit a végleges beépítés során ragasztópisztollyal rögzítettem a végleges helyére.

A műanyag részek kivágása után jöhetett a váz aprítása, ahol a első körben eltávolítottam a 3,5”-ös helyek rögzítőkeretét. A tervezőket dícséri az a tény, hogy kettő csavar kitcsavarása után ez meg is történt, nem kellett szegecsek kifúrásával töltenem az időt. Ezután a hátsó ventilátor-rács kivágását végeztem el. A vágásban ismét számíthattam a multigépem segítségére, két perc alatt eltávolítottam a felesleges lemezt. Az éleket fémreszelő segítségével alakítottam egyenesre.

A nap végén került sor az előlap mögött elhelyezni kívánt tizenkét centiméteres ventilátor helyének kialakítására. A már jól bevált recept szerint a váz egy nagyobb darabját vágtam ki, és egy másik lemezen alakítottam ki a nyílást, amit popszegecsekkel rögzítettem a vázhoz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.