Hirdetés

2021. április 23., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Elephone P5000 - négynapos ElefántMobil

  Nagyméretű, "4 napos" akkumulátor, erős hardver, ujjlenyomat olvasó, potom 200 euróért? Igen!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 6 éve 63

 • Jawbone UP Move vs. Xiaomi Mi Band vs. Pedometer app

  Kaptam kölcsön egy Xiaomi Mi Band karkötőt, így egy nagyon rövid séta alatt megnéztem hogy a lépésszámláló funkciója hogyan szerepel a Jawbone UP Move és a Pedometer androidos alkalmazással szemben. Sajnos nem volt alkalmam "kézi" lépésszámlálásra, így a legpontosabb adattal most nem szolgálok, majd legközelebb.

  Íme a lépésszámok:

  Jawbone UP Move: 1821 lépés.

  Xiaomi Mi Band: 1815 lépés.

  Pedometer (Android app): 1503 lépés.

  Folytatás...

  tekk 6 éve 0

 • Op3n Dott Fitband - a gazdaságos karperec

  Ebben a tesztben a Tesco saját márkás fitnesz kiegészítőjét szeretném bemutatni

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 6 éve 237

 • Emberiség vs. Apokalipszis - vitaindító írás

  Szerintem a gonosz világvége dzsinnt mi emberek egy jó ideje kiengedtük a palackból, ő viszont nem az egyik percről a másikra sújt le ránk, hanem lassan, nagyon lassan emészti fel létérzésünket, okozza a kihalásunkat több generációnyi emberi lelket érintve. A dzinn tarsolyában többek között a következő cukiságok találhatóak: globális felmelegedés, légkörünk CO2 szintjének emelkedése, óceánjaink savasodása, háborúk, terror cselekmények, a föld erőforrásainak többszörös túlhasználata.
  Gyászjelentést megírtuk, "we are fucked" meg minden, de azért játsszunk el a kérdéssel, van-e még remény az emberiségnek a mostani formában a földön?

  Szerintem van, csupán az alábbi legfontosabb teendőket kellene minél előbb elvégezni:

  - Energia - Teljes mértékben leállunk a környezetet szennyező tevékenységekkel, szóval nincs több CO2 kibocsájtás, csak zöld energiaforrás. Egy megoldás: fúziós reaktor.
  - Politika - Nincs több háború, minden erőforrásokat a közös jövő megmentésére kell áldozni. Egy megoldás: egy új, földi megmentést segítő globális kormány létrehozása.
  - Élelmiszer - Környezetkímélő előállítású élelmiszerek termesztése, azok fogyasztása. Egy megoldás: fehérjebevitel (sült és ledarált) tücskökből, bogarakból, víztisztító berendezések.

  Folytatás...

  tekk 6 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.