Hirdetés

2019. február 15., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Otthoni szimulátor ülés :)

  Hogy miért is csináltam magamnak egy ilyen beteg cuccot?!
  Mert imádom a rally szimulátort, abból is a Richard Burns Rally-t és ez kell hozzá!!! :) ;]

  Már régóta terveztem, hogy csinálok magamnak egy ilyesmit, mert ahogy régebben játszottam az nem volt az igazi. Egy forgó fotelből játszva, hogy a számítógép asztal alá felbarkácsolt, kihúzhatós billentyűzet tartót csavaroztam fel, hogya kormányom jó helyen legyen, a monitor meg a szemem egymagasságban nézzen, nem volt valami jó megoldás.
  Hogy miért? Azért, mert a kormány force feedback ereje leszaggatta a helyéről a dolgokat, így meg kellett gondolni hány százalákra kell állítani, nehogy az ölembe kerüljön minden felbarkácsolt tartó és kormány páros. :DDD
  Szóval, kiötlöttem, hogy egyszer kell egy rendes ülés, meg monitortartó állvány is.
  Tessék! Itt is van! :C
  Sokat vártam rá, de meglett. Na még nem 100%-os a rendszer, mert már csak egy kettes dugóaljzatot kell összeraknom és mehet a rally! A monitornak meg a kormánynak, mert nincs a közelben elosztó. :(

  Jó oké, abba hagytam a rizsát, mesélem a cuccokat hátha valakit csak az érdekel! :D
  Szóval!

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 6 hónapja 11

 • Egy veszett nagy kamion és nagyon drága pótkocsi története...

  Üdvözlök minden kedves kíváncsiskodó egyént... Persze azokat is üdvözlöm, akik nem kíváncsiak, csak idetévedtek az oldalamra. :)

  Tudjátok mit, inkább nem kezdem a szokásos történelemmel mi mivel kezdődőt és a többi és a többi. Csapjunk bele a közepébe. Olyan kicsi lehettem... Na jó, hagyjuk,inkább mégis írok pár mondatot, hátha aki nem tudja, az tudja majd, amit ti, lelkes LEGO topik bújók már tudtok, vagy tudhattok! Tudtok követni? Rendicsek!!! :D

  Szóval, meglett a hobbim, Lego modelleket kezdtem el gyűjteni a közelmúltban ami vagy kamion, vagy valami féle munkagép, olyan mint a 42043-as Mercedes Arocs vagy a Volvo homlokrakodó 42030. A gyűjteményem kezdett nőni (a pénztárcám vastagsága csökkeni), megvettem az egyik régi modellt ami annó nagyon tetszett, csak hát akkor nem volt rá pénzem. Szóval ez model a 8258-cas Technic 8x4-es nyerges vontató, amin egy daru van. Ez lenne az a veszet nagy kamion!
  Nagyon tetszett és nem túl régen be is szereztem! (ha tudni szeretnétek hol csaptam le rá, "kis" pénzért elárulom privátban. Vagy a blogomban, vagy mindegy hol. :DDD )
  Szóval, meg lett a model. Mikor megjött, összeraktam, elkezdtem az internetet bújni, mint például a youtube-ot, és rákerestem a 8258-cas lego kulcsszavakra és dobta ki a különféle videókat róla. Itt jött a baj... :D

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 2 éve 2

 • Az első autóm!

  Az egész körülbelül három hete vagy talán négy is van, hogy édesanyám feldobta ötletnek, hogy vegyek, vegyünk autót, mert ki tudja mit hoz a jövő, a melóhely, ha meglesz minden a C+CE jogosítványhoz, akkor kellene valami autó, ami elvinne oda és olcsó a fenntartási költsége.
  Persze a fogyasztást is szemelőtt tartva.
  Elkezdtem bújni a különféle hirdetős online adatbázisokat mint aki nagyon ért hozzá, persze nem. Néztem Daewoo, Suzuki, Kia, Peugeot, meg még Audi típust is. Aztán jött az ötlet, hogy az egyik ismerősünk autókkal foglalkozik igen rég óta, vállalkozása is van, Angliából hoz be autókat alkatrészeknek. Nővéreméknek is ő vadászta le jó pár éve egy 2004-es évjáratú Toyota Corolla 1.4-es típust. Igen szép aállapotban volt és van is még mindíg!. Ők nem annyiért vették az autót, mint én. :DDD
  Fel is vettem a kapcsolatot Tomival, elmeséltem mit szeretnék és mennyi pénzért. Mondtam neki a típusokat és végül a Suzuki maradt. Olcsó kocsi, olcsó fenntartási költség. "Ez kell neked", hangzott a telefonból.
  Innentól fogva csak Suzukikat néztünk bátyámmal. Neki is van egy 3 ajtós, 97-es évjáratú.
  Találtunk is egy párat, de mire oda került volna a sor, elvitték, vagy éppen már a honlapokról is eltűntek a hirdetések.

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 4 éve 30

 • Írjak, vagy ne írjak!

  Hali! Vettem szombaton egy autót, szeretnétek egy kis beszámolót látni, olvasni róla? Ez a nagy kérdés eme szép napon. :D

  Sub-ZeRo 4 éve 9

 • C+E jogosítvány

  Hát, úgy néz ki 26 évesen rájöttem, hogy én kamionozni akarok. Így majd egy év spórolás után nekiugrok a jogosítvány megszerzésének. Az autósiskola főnökével felvettem a kapcsolatot ma (2013. dec. 18-án), hogy mennék egy "kevés" :DDD pénzt költeni hozzájuk. Egyelőre annyit tud, hogy januárban fog indulni, ne izguljak, majd szól, ha lesz valami fejlemény. Bízom bennük, hogy indul. De a GKI vizsgára még kellene jó pár Magyar forint. Sajnos arra még nem jött össze a pénzmag, de igyekszem kigazdálkodni. :U :K

  Úgy hogy most türelmes várakozom és sok kresz program gyakorlás vár rám a következő hetekben. :)

  UPDATE: Úgy néz ki, hogy 2014.02.03-án indul tehergépkocsira tanfolyam, 10-én meg a nehézpótra. Hát, remélem 3-án sikerül mindkettőre jelentkezni, mert egyszerre szeretném larakni a kettőt.

  UPDATE 2:2014. 02. 07-re kaptam időpontot a páv vizsgára.

  Sub-ZeRo 5 éve 349

 • Microsoft sculpt comfort mouse teszt!

  Hát, akkor itt lenne a teszt amit ígértem. Nem akarok regényt írni róla úgyhogy egy rövid, tömör kis írásnak néztek elébe.

  Szóval, aki nem tudja, azért írom ezt a kis tesztet, mert volt (nem kicsi) szerencsém hogy egy ilyen egér boldog tulajdonosa legyek (meg megígéretem, hogy megírom :) ). Röviden annyi, hogy devportal.hu-n hirdették hogy windows 8 app és windows phone app tesztelőket keresnek, akik ha jól teljesítenek akkor közülük a szerencsések néhány Microsoft hardver tulajdonosai lehetnek. Akik jelentkeztek és feladatnak eleget tettek a „szerződésben” foglataknak, mit, hogyan kell megnézni, képet készíteni, hibáról 2 mondatban leírni a hibát és elküldték a teszt app-ok elemzését, azok között sorsoltak ki ilyen és ehhez hasonló egeret, billentyűzetet. Én viszonlyag gyorsan megvoltam a feladattal, mert mikor megjött az email, a heti adagról, még aznap megnéztem azt az 5-10 appot, amit küldtek. Annyira gyors voltam, hogy kaptam egy új feladatot, új appokkal és a sorsoláson az én nevem „húzták” ki. Örültem is nagyon, mert eddig csak a Kis Fülessel nyertem egy társasjátékot (amivel nem tudtunk/tudunk játszani :D ) mikor körülbelül 9 éves voltam, meg idén, tavaly?! itt a PH-n egy képszerkeztő programot. És most itt lennénk, ezzel az egérrel egy rövid teszt erejéig.

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 5 éve 8

 • Kell nekem a csempés rendszer?!

  Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem tudom eldönteni (huzamos használat után) hogy kell-e nekem a windows 8, 8.1 operációs rendszer.
  Windows 7-ről kb egy éve, vagy talán másfél éve váltottam windows 8-ra. A rendszer furcsa volt, nem tudtam mi merre található. A sebessége egyből szemet szúrt, gyors volt. Még egy éves használat után is. Megszoktam a csempéket, a beállításokat hogy miket, hol kell beállítani.
  Sajnos a 8.1 mióta kijött, fel is raktam az asztali gépemre, de mivel régi, legacy stádiumban lévő videókártyám van, játékok alatt kékhalál és fagyások történtek. Kitaláltam, hogy a laptopra feldobom (upgrade, eredeti rendszer) majd a 7-et meg felrakom az asztalira, vagyis egy cserét megejtek.
  Sikerült is. Részben.
  A 7 szépen felment, beállíottam, belaktam és valahogy "nem hiányoznak a csempék" érzés kapott el. Erre a laptopot elő vettem, mert még ide a csere rendszer nem kúszott fel magától és meg is ejtettem a telepítést. Persze a 8 és 8.1-es trükkös iso-val, hogy elindítom a 8-cat netről, hogy szedje le, megállítom és a 8.1-el folytatod. Meg is volt. Az eredeti cd kulcsot megette, kész az iso. Telepítéskor hibát írt a kulcsra. Nem baj, generic kulcs, megy a telepítés és kész is lett. Asztalra belépve kiírta, hogy nincs aktiválva. Nem estem kétségbe, cd kulcs elő, cmd ablak elő, és kulcs beírása.

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 5 éve 5

 • Hamarosan teszt!

  Na, mai napon meg is kaptam az egeret (november 5) de csak a hétvégén fogom megírni a tesztet, mert nincs az egérhez kékfog adapter. :((( Ja, meg előtte a windows 8.1-gyet felrakom laptopra és azon fogom tesztelni. De arra kell egy kis idő. Úgy hogy türelem. :R

  Sub-ZeRo 5 éve 0

 • Van még szerencsém!?

  Nem olyan túl rég, talán 2 hónapja, hirdették, hogy lehet windows 8 app tesztelésre jelentkezni. Hát mivel van időm, ha hazaérek melóból, így jelentkeztem én is. A lényeg, hogy küldenek windows 8 app-okat és windows phone 8-ra és a hibákat kell keresni, azt jelezni és képpet is kell küldeni. Hát nekem a tegnap volt szerencsém nyerni egy Microsoft Sculpt Comfort Mouse-t! :))
  Az adataimat elküldtem már, elméletben a jövőhéten, szerintem maximum péntekre ideér.

  Íme:

  Örülök neki nagyon, a laptophoz jó lesz majd. :C

  Sub-ZeRo 5 éve 4

 • PH. Nagyúr rang

  Ó yeah, a mai napon (2013.10.19), reggel 5: 47-kor PH. nagyúr rangom lett.

  Tiszteletemre mindenki igyon egy pofa sört, vagy rövidet. :C :DDD

  Sub-ZeRo 5 éve 7

 • Nokia Lumia 520

  Hát, ezt is megéltem, hogy egy "okos" telefont vettem magamnak és nem "buta"-fonnal rohangálok. :DDD
  Lásd 6310i bejegyzés.
  Régóta szemeztem a telefonnal és úgy gondoltam hogy meglepem magam karácsonyra (igen jól látod :DDD ) és hát ez a telefon lett a választott.
  A telefont függetlenül akartam megvenni, (37.000 Magyar forint, XXLGSM) de mikor felhívott az ügyintéző akkorra már 47-ért vesztegették + házhozszállítás költség. Hát úgy már sok volt nekem.
  Inkább a T-nél megvettem 35-ért és ingyen kihozták. Problem? :N
  Szóval megjött a kicsike, töltő, adatkábel, fülhallgató volt a dobozban.
  Meglepően gyors a telefon, pedig a legkisebb "testvérről" van szó. Kezdem belakni, de nagyon jó a wp8 rendszer. Droidot testvéremnél használtam, de voltak benne hibák, akadt stb. Samsung Galaxy S Advance.
  Itt is van, ha sok app-ot nem zárok be, egy picit megtorpan, de alig észrvehető. Szóval egyik sem tökéletes, el kell fogadni.
  Appok vannak rá, nem is kevés, de ami használható és akkumulátor igényes, az kevés. Lásd AccuWeather app, majd 1 óra alatt több mint 10%-nyi energiát vett el. Akkor inkább a Bing féle, jó az és nem eszi az akkut.
  Szóval elsőre megszerettem, ha maradok ezen a vonalon (wp) akkor tuti hogy ilyen Nokiákból fogok választani.

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 5 éve 7

 • Néhány elhanyagolható kütyü, elemzése és a telefonok királya!

  A cím is sugallja, hogy néhány hardvert és egy telefont elemeznék ki és mesélnék róluk miért vettem meg őket. Hát akkor a kezdés meg is volna, akkor csapjunk a lovak közé. :C

  Elsőnek egy Logitech K230-as billentyűzettel és egy M510-es rágcsálóval kezdenék.

  Hát róluk lenne szó. Kb. két éve vettem Egy vezetékes Logitech egér-billentyűzet kombót, de úgy gondoltam, hogy ideje lenne egy vezeték nélkülire váltani. Nem azért, mert sok pénzem volt, hanem mert a kábelekből lett elegem meg abból, hogy amikor még kellett volna húznom az egeren, nem ment mert nem volt több kábel. Így cseréltem őket vezetéknélkülire.(tudom, hosszabító stb, de az is kábel)
  Az árban nem akartam messzire menni, így erre a 2 hardverre esett a választás. Az a baj, hogy amik tetszettek volna, azt nem ennyi pénzből (kb. 13k.) úsztam volna meg, hanem vagy 50-ből. Azért annyi pénzem nem volt.
  Szóval a tapasztalatok, mert már vagy 5 hónapja, hanem több nyúzom őket.

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 5 éve 3

 • Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)

  Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha minden jól megy, akkor Október 19.-én a elérhető lesz, mind digitális, mind dobozos változatban is.
  Szerencsére a jaték az STDS grafikai motorját kapta. Nem a Trucks & Trailers-ét mert úgy volt, hogy azt kapja. Hála az égnek nem. :)
  Bővebb infót, a linken vagy a hivatalos honlapon lehet megtudni.
  Az oldal egyelőre nem elérhető de a héten elkészül az is.

  Érdekesség.
  A játékban 69 várost fedezhetünk fel, látogathatunk meg.
  Tuningolható kamionok. (Egy jó döntés volt) Például.
  Az scs szerint amilyen jó lett az új "engine" lehetővé teszi, hogy sorra jöjjenek hozzá a DLC-k.
  (Az STDS-ben ezek ingyen jöttek, kívánicsi leszek itt hogy is fog alakulni. )

  Röviden ennyi.

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 6 éve 21290

 • STDS avagy a Scania hivatalos játéka

  Az SCS software és a Scania cég közösen létrehozta a Scania Truck Driving Simulator nevű játékot.
  A játékban csak és kizárólag, liszenszelt R szérás nyerges Scaniával lehet a kilométereket falni.
  A játékot, ahogy már írtam is az SCS készítette, így a grafikát és a fizikát a prism 3d engine szolgáltatja.
  A játék motorja igen csak egy nagy ráncfelvarráson esett keresztül, mind a 2 szempontból.

  Fizika.

  Igen csak élethű irányítást kapunk (igaz, én még nem vezettem egy nyerges kamiont sem :D). Az irányítás és a kormányzás messze jobb, mint a régebbi játékoktól. Lásd Euro Truck Simulator.
  A játékban 90 kilométer / óránál nem lehet többel menni. Rakottan meg főleg. Ez már egy jó pont. Igaz, ha fel akarunk erre a sebességre gyorsulni, igen csak hosszú út szakasz kell, hogy elérd a 90-et, nem 2 másodperc kell, mint az ETS-ben. Szóval már ezt egy piros pont. A fizika itt ki is merült teljesen.
  Mondjuk több amúgy sem kellene több, mert a szabad vezetésben, egy kitalált városban falhatjuk a kilométereket és gyűjthetjük a pontokat. De erről később.

  Grafika.

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 6 éve 6

 • Portal 2 Perpetual Testing Initiative DLC

  A portal 2 egy újabb dlc-ven gazdagodott és ez nem más mint Perpetual Testing Initiative névre hallgató kiegészítő.
  Mivel ez a dlc "csak" annyi újítást hozott a játékba, hogy egy egész pályát mi magunk szerkeszünk meg és publikálhatjuk a nagyközösségnek. (nem is nagy valami igaz?)
  Arra gondoltam hogy a PH-s közösség tagjai (mármint akinek megvan) egymás közt megoszthatnák a pályáinkat, egy kis szürke állomány megmozgatás céljából. :)
  Akinek van kész pálya / pályái az linkelheti ide hsz-ként a steam workshop oldalát és akkor egymásra feliratkoznánk.
  Na mit szóltok hozzá? :)

  Sub-ZeRo 6 éve 0

 • Track IR 5

  2012. Április 4-én reggel 5:58 perckor rendeltem egy Track IR 5-öt. Jött egy e-mail, hogy a vásárlás megtörtént, csomagot feladták fedex elsőbbségivel. Aznap este 7 órakkor kaptam még egy e-mail-t, amiben egy Fedex követési kódot tartalmazott. Ma sikeresen üzemel már ez a kód (4-én még nem volt jó) és így most Memphis-ben jár a kis csomagom. Az oldalon fel van tüntetve, hogy előreláthatólag 10-én kell megkapnom este 6 óra körül.
  Kíváncsi vagyok rá. Ha megjön akkor jön a többi írás és megjegyzés is és kicsomagolás is lesz meg egy teszt is. Hát ezt szeretném videóra venni és megosztani veletek. :) (érdekes lesz :DDD )

  Update 1: Útvonal. CORVALLIS, OR -> MEMPHIS, TN -> PARIS, FR. Már párizsban van a kütyü :)

  Update 2: Ma 11 óra körül megérkezett a csomag amit 4-én rendeltem. Az egész nem nagy dobozban jött, a súlya meg még annyira sem sok (0,4 kg az egész szerkezet).

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 6 éve 10

 • Segítsetek! Track IR 5!

  Szeretnék venni az elkövetkező pár hónapban venni egy Track IR 5 nevű okosságot a géphez.
  A hivtalaos honlapról eléggé drágán hoznák haza.
  Abban kérem a segítséget, hogy nem e lehetne olcsóbban megvenni, vagy hozzá jutni?
  Ebay meg ilyen oldalakon nem vagyok jártas. Aki tud valami okosat mondani hogy mit honnan, hogyan, ne tartsa magában. :B

  Köszi! :R

  Update!: 04-én reggel megrendeltem a track ir 5-öt és a fedex hozza házhoz elsőbbségivel!
  Szóval lesz egy unboxing személyes bejegyzés. :)

  Sub-ZeRo 6 éve 2

 • Trucks & Trailers

  Az SCS Sofware 2011. június 16-án kiadta a Trucks & Trailers nevű játékot.
  Sajátossága a játéknak, hogy itt egy adott pótkocsit kell elvinni az adott helyre, adott időn belül és azt úgy, hogy sem a pótkocsit, sem a kamiont nem szabad összetörni. Vagyis ügyességi játék egy jó néhány tonnás döggel. :)
  Könnyűnek hangzik? Hát nem az. :N
  Kezdő szinten nem igazán nehéz, nehéz szinten már figyelni kell hova állunk, profin meg pontosan kell beállni az adott helyre. Sajnos hibázni nem szabad és még gyorsnak is kell lenni!
  Érdeksség még, hogy a játékban egy linceszelt kamiont találunk és ez a SCANIA típusú jármű.
  Sajnos a többi kamint ki lehet találni, hogy melyikre hasonlít, de ezek nem lincencelt járművek.
  Az új játékukban az Euro Truck Simulator 2-ben már mindegyik kamion lincenszes lesz.
  Figyelem, SPOILER veszély a videókban!

  Példa.

  A játékban még versenyen is részt kell venni. Van amikor csak a traktorral megyünk és van olyan, amikor egy pótkocsit is kapunk hozzá.
  Verseny.

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 7 éve 7

 • Kiábrándulás a Logitech hangrendszerekből...

  Nem tudom mennyien vagytok kíváncsiak a másik szerencsétlenségére, én azért elmesélem nektek az enyémet, hátha mégis érdekel valakit. :DDD (meg ha jót akar derülni rajta :DDD )

  A történet körülbelül 2007/2008-tól kezdődik. Akkor vettem meg első 5.1-es hangrendszeremet, ami a Logitech X-530 névre hallgatott. Meg is voltam vele elégedve, ár/teljesítményben nekem tökéletes volt. A filmek, játékok, zenék nekem nagyon jól szoltak rajta. Sajnos ez az öröm nem sokáig tartott, 2010 őszéig. Egyik nap munkából hazajövet bekapcsoltam a gépet, a hangrendszert, elindítottam a winampot és egy online rádió adást. Majd fürdés, mikor végeztem beléptem a szobába és a füstől nem lehetett látni. Egyből a fejhez kapkodás ment, majd gyorsan a fali aljzathoz rohanás és a 220-as kábal kitépése a dugóból. Gép szagolgatás, semmi füst.
  Kormány szagolgatás (G25) semmi. Mindegy a kábel vissza, gép indít, feláll a rendszer, semmi rendelenesség. Hát gondoltam valahol a kábelek összeértek és ez produkálta a füstöt. Majd rá 3 napra játszanék (RBR) és azt veszem észre, hogy a centerből egy árva hang nem jön ki, a navigátor csendben van. :D
  Hangszóró ellenőrzés, a center szól csak a center kimenetnél nem.
  Na meg lett a bűnös, a mélynyomóban elfüstölt valami és csak 4.1-ben működött. :W

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 7 éve 58

 • Jogosítvány!

  Kedden 10:10-kor sikeresen levizsgáztam forgalomból. :B Elég régen elkezdtem és csak most kaptam meg. Február 1-től jártam. Kresz vizsga 0 hiba pont, routin elsőre, forgalom is, de ott volt 7 hiba pontom. :DDD Hétfőn megyek is kiváltom az okmány irodában. Megint pénzt költök, így is sokban van. :O (Pedig egy autót is kellene venni, de az nem lesz egy jó darabig...) Nektek hogy ment a jogsi szerzés? :) Van jó sztoritok hozzá? Én tudnék mesélni. ;] :D

  Sub-ZeRo 7 éve 41

 • Richard Burns (1971. január 17. – 2005. november 25.)

  Angol rallyvilágbajnok, a Berkshire megyei Reading-ben született. 1996-tól vett részt a rallyvilágbajnokságon. Ezalatt tíz futamgyőzelmet szerzett, és 2001-ben világbajnok lett. 2003-ban betegsége miatt kényszerült feladni karrierjét. Kórházba szállították, majd agytumort állapítottak meg. Nem sokkal később elhunyt.

  2003-ban agytumort állapítottak meg nála, aminek következtében 2005. november 25-én,néhány nap kóma után a londoni Westminsterben elhunyt.
  2005 december 4-én a Top Gear című brit televíziós müsor emlékezett meg róla. A gyászszertartás 2005 december 22-én a chelsea-i St Luke's templomban tartották.
  2007-ben a Subaru, Richard emléke előtt tisztelegve kiadta az RB320-as Imprezát. Az autóeladásokból befolyt teljes összeget a Richard Burns alapítványnak ajánlották fel.
  A skót Travis nevű banda kiadott egy lemezt, The Boy With No Name címmel, mellyel Richardra emlékeztek .

  Világbajnok lett!

  Folytatás...

  Sub-ZeRo 7 éve 3

 • A másik két szépség

  Ha már rally, őket se hagyjuk ki. :)

  Mitsubishi Lancer WRC 2005


  Spec

  Galli test gravel
  Tarmac test

  Subaru Impreza WRC 2003-2005


  Spec

  Test tarmac
  Tarmac test

  Sub-ZeRo 7 éve 7

 • Audi Quattro Sport S1 Group B

  A nyers erő. De szavak helyett inkább jöjjön a bizonyítás. :D

  [link]

  Sub-ZeRo 7 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.