2022. október 5., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Kerbal Space Program 2


  :C

  Simi37 3 éve 4

 • Porszűrő oldallap helyett

  Sziasztok!

  Valaki esetleg tudja, hogy ennek mi a szakszerű neve? (Azon belül hogy porszűrő...a rácsra gondolok)

  A gép oldallapja helyett kéne, mert levett oldallappal sok szösz megy bele. Ha meg felrakom akkor a gép sül meg, mert egész nap dolgozik.

  Simi37 5 éve 15

 • 2133 MHz vs. 3200 MHz RAM

  Megéri a gyorsabbat venni? Hoz annyit, amennyit az órajelkülönbség adna?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 6 éve 85

 • Port forwarding 2 routueren? Ötletek?

  Szóval az a helyzet, hogy 2 wifis router van a lakásban az egyik a földszinten a másik a padláson. Én a padláson vagyok és azért kell 2 router, mert a lenti jele nagyon gyengén jön föl (, ami egy thomeos vmi). Szerverhez kéne portot nyitnom ami 1 routerrel nem is baj, na de 2vel... sokat böngésztem megoldás után de nem sikerült megcsinálni. Kérdés: Érdemes szívni azzal, hogy mind2 routeren nyitva legyen a port vagy hagyjam a francba az egészet és a saját routeremet is vigyem le és kössem be a thomeos elé. Max remélhetőleg csak kicsit lesz gyengébb a jel...

  Simi37 6 éve 7

 • 2133 MHz vs 3200MHz RAM teszt?

  Sziasztok!

  Fel-fel jön néha beszélgetéseimben, hogy a nagy frekis ramnak (jelen esetben ddr4) játékokban van-e értelme (szerintem vmennyi van), megéri-e a plusz pénzt (erre én is kíváncsi vagyok de gondolom arányaiban nem) stb. Szóval arra gondoltam, hogy kéne csinálni egy tesztet. Mivel friss a gép még semmilyen játék nincs fönt szóval még várat magára kicsit a teszt. Addig ki lehet találni, hogy miből álljon. Alapvetően alig van beépített benchmarkos játékom. De megoldom... pl nfs be ugyan azt a versenyt csinálom remélhetőleg kb ugyanúgy... :D Wotba több replay alapján átlagolás.

  Amik vannak (lesznek):
  GTA 5 , NFS MW 2012 és Shift, ETS 2, Dirt 3, BF3, WoT, AW, Minecraft :o .

  Update: Közben sikerült beüzemelni az 5970et. A pcie 3.0-t nem ette 2.0ra állítva minden oké :D

  A terv az lesz, hogy Afterburnerrel monitoroznám a dolgokat azt be excelbe és kiszűrni a 0,01% minfpst pl gta5 bench. Ahol nincs CF azt meg külön odaírnám. A teszt alanya egy TridentZ 2x8GB 3200MHz Kit lenne.
  A WoT és az MC elmegy igpvel is tehát lehetne csinálni külön mérést is az ilyenekkel.

  A kérdésem, az hogy a jelenlegi infók tudatában lenne-e igény egy ilyen tesztre? (Logoutra postolnám)
  Illetve meghallgatok ötleteket, hogy miket lehetne még.

  Simi37 6 éve 24

 • Mit tegyünk ha lassan indul a WoT?

  Sziasztok!

  Ez a cikk kizárólag az Én tapasztalataimra épül. Lehet, hogy nálad nem fog használni de ártani nem fog az biztos.

  Egy ideje hanyagolom a WoTot (AW ;] ) de mostanában megint megjött hozzá a kedvem. Ekkor szembesültem a problémával, hogy maga a játék is de a pályák is nagyon lassan töltődnek be. Gondolkoztam mi okozhatja. Régebben fent volt egy "ESL kliens" (csak annyi, hogy nem volt benne 1 mod sem) és amikor törölni akartam nem azt szedte le hanem a "fő" WoTot. Ekkor nőtt a betöltési idő de azért nem vészesen. Ez nyár közepén volt. Viszont az egész augusztust kihagytam (több okból is) és amikor visszatértem akkor néztem nagyot, hogy: "Miért ilyen lassú? :W "
  A töredezettséget kizártam az elején mivel havonta szoktam töredezettségmentesíteni ha szükséges és részletesen meg szoktam nézni a legnagyobbakat (mi,hol,mennyi,milyen), de nem találtam rendellenességet. Aztán ma valahogy meguntam, hogy 1-2 mappám nagyon lassan jön be és elkezdtem a fontosabb mappákat egyesével tör.mentesíteni. Láttam, hogy talált olyat amit a "nagy" nem...gondolkoztam és arra jutottam, hogy meg kéne nézni a WoT mappáját külön hátha találok valamit...ez fogadott:

  Folytatás...

  Simi37 7 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.