2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • ANDROID SMART TV BOX K-R42 RK3188 CS9

  Nem játékkonzol és nem ajánlott profi médialejátszó helyett, de az általános formátumokkal elboldogul.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 9 éve 62

 • ANDROID SMART TV BOX K-R42...ami a címlapról lemaradt

  A bemutató itt olvasható:
  [ANDROID SMART TV BOX K-R42 RK3188 CS9]

  Ide inkább azok a tapasztalatok kerülnek majd frissítve, amik megkönnyítik, illetve jobban bemutatják a mindennapos használatot.

  Root jogosultság nélkül több program sem törölhető, de erre nincs is mindenkinek feltétlenül szüksége. A szépséges magyar nyelv teljes mértékben támogatott. Az alapbeállításokat követően már telepítettem is az általam kedvelt alkalmazásokat, amelyek közül néhányat kiemelten ajánlanék.

  Bitdefender
  [link]

  Ez az androidos verzió valóban ingyenes, hirdetésektől mentes, abszolút ajánlott! (Telefonon, és ezen a boxon is fogott már a letöltendő appok közül olyat, amit azonnali törlésre javasolt.)

  Clean Master
  [link]

  Folytatás...

  RudY 9 éve 0

 • Digitális-analóg audio konverter (DAC) 5.1

  Digitális-analóg audio konverter DAC 5.1 DTS, DD, Dolby ProLogic II.

  HD Audio Digital 5.1Channel AC3/DTS SPDIF Gear Stereo Sound Rush Decoder

  A vállalt szállítási idő 14-30 nap, nekem 12 nap alatt sikerült kézhez kapnom. Mivel több eladónál is kapható ugyanez a termék, néhány apró részletre érdemes odafigyelni. Több helyen postaköltség is hozzájön a vételárhoz, azonban ezzel együttvéve került ($47,90+7,99) 12 648.- ft-ba, természetesen az akkori árfolyamon (2013.05.05.). Az ingyenes szállítás olykor magasabb végösszeget takar, tehát a plusz postaköltség nem feltétlenül riasztó. Nem árt a szöveges (angol) ismertetőt is tanulmányozni, inkább legyen a Google fordító, mint a semmi. Ilyenkor azért kiderül egy-egy eladó külön figyelmessége, mint például ebben az esetben is. A hálózati adapter a termékfotókon USA és UK, ugyanakkor az egyértelmű tájékoztatás szerint, vagy egy univerzális adaptert kapunk, vagy pedig EUR csatlakozóst, amit a rendelési és a szállítási címünk alapján igyekszik csomagolni. Érdemes tehát alaposan körülnézni, hiszen akár naponta is változhatnak az árak, nem érdemes elkapkodni a válogatást!

  Folytatás...

  RudY 9 éve 55

 • Digitális-analóg audio konverter (DAC) sztereó

  Digitális-analóg audio konverter (DAC) (sztereó)

  Jelenlegi (2013.05.) ára 3000-4500.- ft között mozog (külföldről beszerezve), természetesen a dollár-forint aktuális árfolyamának függvényében. Aki már vásárolt az eBay-en, annak nem lesz különösebben bonyolult, aki nem, annak erősen ajánlott. Az ígért szállítási idő 10-30 nap (esetemben 12 nap volt), plusz postaköltség nélkül. Több értékesítőnél is kapható már egy ideje, az alábbi keresést ajánlom:

  [Digital Optic Coaxial RCA Toslink Signal to Analog Audio Converter Adapter]

  Arra érdemes odafigyelni, hogy ennek a fordítottja is kapható (Analog to Digital), illetve a hálózati adapter csatlakozója sem mellékes! USA vagy UK helyett nyilván az EUR a megfelelő, különben utólag kell hozzá EUR adaptert keresgélni. A legolcsóbb ár csak az audio adaptert takarja, a hálózati adapterét nem, így akinek van ilyen otthon, az nyugodtan választhatja akár ezt a megoldást is.

  Folytatás...

  RudY 9 éve 53

 • Samsung BD-E5300 Blu-ray lejátszó

  Samsung BD-E5300
  2012-es (3D, WiFi és SMART funkció nélküli) modell

  Néhány fontosabb alap funkció
  All Share (DLNA)
  LED kijelző (zöld)
  YouTube HD alkalmazás
  1080p felskálázás

  Csatlakozók
  1 db HDMI
  1 db USB 2.0 (az előlapon, fedél nélkül)
  Digitális audio (koax)
  Ethernet

  MPEG 2/4, DivX, DivX HD, MKV, AVCHD, WMV, JPEG, PNG, GIF
  Dolby Digital Plus, DTS, Dolby True HD, LPCM, AAC, MP3, WMA

  Részletes specifikációk a gyártó oldalán: [BD-E5300]
  Letölthető [kézikönyv].

  A lejátszható formátumok felsorolásából kimaradt néhány, még a hivatalos kézikönyvből is: ts, m2ts, azaz a BD25, BD50 csomagolások tartalmának lejátszásával sem lesz gond!

  Folytatás...

  RudY 10 éve 11

 • Samsung BD-D5300 Blu-ray lejátszó

  2011-es modell (3D és WiFi nélkül)

  Néhány fontosabb alap funkció:
  Smart Hub
  All Share
  VFD kijelző (választható automatikus elhalványulás)
  1080p felskálázás

  Csatlakozók
  1 db HDMI
  2 db USB 2.0 (az előlapon zárható fedéllel és hátul)
  Optikai audio kimenet
  Kompozit
  2 csatornás analóg audió kimenet
  Ethernet
  WiFi használatára felkészítve

  MPEG 2/4, DivX, DivX HD, MKV, AVCHD, WMV JPEG, PNG, GIF
  Dolby Digital Plus, DTS, Dolby True HD, LPCM, AAC, MP3, WMA

  Részletes specifikációk a gyártó oldalán: [BD-D5300]
  Letölthető [Felhasználói kézikönyv].

  Pendrive, külső HDD használata kifogástalan, hálózaton megosztott tartalmak lejátszásához ajánlott kiegészítők: Samsung AllShare, Serviio, Plex.

  Folytatás...

  RudY 10 éve 0

 • Samsung LCD TV - PVR funkció

  Alapok

  Felvételt csak abban az esetben lehet készíteni, ha a készülék saját, beépített dekóderét használja, azaz, külső Set Top Box-ok alkalmazása esetén nem is érdemes erőlködni. Ebben az esetben a STB is elvégezheti a felvételt, amennyiben erre fel van készítve. Az egyszerűség kedvéért, ha a koax antennakábel közvetlenül a TV-be csatlakozik (attól függetlenül, hogy milyen Conax modul van használatban), akkor jók az esélyek.
  A felvételhez szükséges adattároló természetesen egyéni igénynek megfelelően kerülhet kiválasztásra (HDD, Pendrive stb.), azonban a megfelelő sebesség mindenképp fontos! Ez főleg Pendrive esetén kiemelkedő szempont, sajnos a gyártók és a forgalmazók nem igazán erőltetik az írási és olvasási sebesség feltüntetését (szemben pl. a memóriakártyákkal). Kifejezetten jók a tapasztalatok egy filléres kártyaolvasóval is, illetve egy - legalább Class 10 jelölésű - SDHC kártyával is.

  Folytatás...

  RudY 10 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.