2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megújult a rangrendszer (updated)

    Rangrendszer a Prohardver lapcsaládon

    Alapvetően több rang lesz és ezeket hosszabb idő és több hsz után lehet elérni, illetve igyekeztünk gondolni a régebbi, kevésbé aktív tagokra. A rangokat alapvetően 4 csoportra bontottuk, hogy aki nem is ismeri pontosan a rangokat, de ezt a 4 csoportot megérti, már könnyebben eligazodik: az elején vannak az újoncos rangok, utána a tagos rangok, majd a felsőház, ezektől pedig elkülönülnek a csendes rangok, amiket a régi, de nem sok hsz-t író tagok kapnak.

    RÉGI RANGOK ÚJ RANGOK

    hsz rang idő | hsz rang idő
    --------------------------------|------------------------------
    | 0 friss újonc 0 nap
    0 újonc 0 nap | 0 újonc 3 nap
    | 10 lelkes újonc 14 nap
    | 30 kezdő 30 nap
    50 lelkes újonc 15 nap |
    100 kvázi-tag 30 nap | 100 junior tag 60 nap
    200 tag 60 nap | 250 tag 180 nap

    Folytatás...

    RIOS Gépház 5 éve 1510

  • A "rajtam keresztül", stb. garanciáról (jótállásról) a Hardveraprón

    Egy hirdetésben a garancia bővebb leírása hiányában az tekinthető garanciának, ha
    - egy termékhez papír vagy elektronikus garancialevelet adtak és ezt az eladó átadja a vevőnek (papír esetén az eredetit)
    - főleg gyártók (ritkán kiskereskedők) esetében bárki által elérhető adatbázisban ellenőrizhető a garancia megléte

    Ha a pontosan körül nem írt garancia mögött csak annyi áll, hogy egy magánszemély szóban vagy sajtpapíron "garanciát vállal", azt nem tekinthetjük garanciának.

    Természetesen hirdethető termék "én garanciát vállalok" garanciával, de azt előre, világosan kell jelezni már a hirdetésben (és nem privát üzenetben!), így tudhatja a vevő, hogy mit vállal be.

    Ha személyes átvételkor vagy postázás után jelenti be az eladó, a vevőnek hogy nincs rendes garancia, azt visszaélésnek tekintjük és szankcionáljuk.

    RIOS Gépház 5 éve

  • Új rovatstruktúra a Hardveraprón

    Megújítjuk a Hardverapró elavult rovatstruktúráját
    - a könnyebb navigáció érdekében mélyebb lesz a fastruktúra, így kevesebb kattintással lehet majd kiválasztani (tehát pl. eddig az összes processzor-rovatot át kellett nézni, ezentúl lesz Intel/AMD így csak a felét kell majd végigbogarászni a TR4 megtalálásához)
    - a hangsúlyokon változtatunk, például a Notebook vagy a Tablet külön főkategória lesz
    - egyes, eddig szétválasztott alrovatokat egy külön főcsoportba szervezzük, például nem lesz külön Szerver processzor, alaplap, stb. az egyes rovatok alatt, hanem lesz egy Szerver rovat
    - a párhuzamosságokból adódó félreértéseket (pl. a Fejhallgatókból van HiFi és PC-s is) megpróbáljuk megszüntetni úgy, hogy átlinkeljük az egyes rovatokat, ezt jelentik a [link] feliratok a listában, így egyértelműbb lehet mindenkinek, hogy melyikbe tegye a termékét, mert láthatja mindkét fajtát, így könnyebben választhat
    - a Mobil rovat kaotikussága áttekinthető lesz

    A Gamer gép megszüntetésén gondolkodom, mert sokan vágyvezéreltek, a Bányászgép sem biztos, hogy be lesz téve, pedig lenne értelme, és van még rengeteg kérdés.

    Nézzétek meg a linket (12 13 oldal!) és mondjatok véleményt!

    RIOS Gépház 5 éve 79

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.