2024. július 13., szombat

Gyorskeresés

Információ kérése felfüggesztett (kitiltott) felhasználói fiókról

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Felhasználói fiók kitiltásának vagy felfüggesztésének okairól vagy a felhasználó nem publikus adatairól (pl. IP cím, stb.) adatvédelmi okokból nem nyújthatunk felvilágosítást semmilyen formában sem.
Kérjük, hogy ezügyben ne írj számunkra emailt vagy jelentést, hiszen az adatok védelme jogszabályi kötelezettségünk, ez alól sajnos nem tehetünk kivételt.

***

Ha a kitiltott felhasználóval a Hardverapro.hu-n kötött adás-vétel során kerültél kapcsolatba és ezzel anyagi károd keletkezett, akkor azon a hirdetésen keresztül jelenthető az eset, amelyiken keresztül üzletet kötöttél vele (a privát üzeneteid között ott lesz a link!). A jelentést követően remélhetőleg fogunk tudni segíteni neked az ügy rendezésében! (Rendőrségi feljelentést természetesen ettől függetlenül is tehetsz ellene!)

Megjegyzés:
- személyes adatot erre a hardveraprós jelentésre válaszul sem fogunk kiadni neked (csak a hatóságok részére, ha ők ezt kérik tőlünk!)
- ha nem te jelentkeztél a kitiltott felhasználó hirdetésére, hanem a te hirdetésedre jelentkezett ő, akkor a saját hirdetésed jelentsd!
- hiába törölte a felhasználó a hirdetését vagy te a sajátodat, keresd ki a linkjét a privát beszélgetéseidből és amíg a "Jelentem" gomb ott található, addig jelenthető!

***

Köszönjük megértésedet!

A Prohardver lapcsalád teljes csapata

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.