2023. szeptember 30., szombat

Gyorskeresés

Információ kérése felfüggesztett (kitiltott) felhasználói fiókról

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Felhasználói fiók kitiltásának vagy felfüggesztésének okairól vagy a felhasználó nem publikus adatairól (pl. IP cím, stb.) adatvédelmi okokból nem nyújthatunk felvilágosítást semmilyen formában sem.
Kérjük, hogy ezügyben ne írj számunkra emailt vagy jelentést, hiszen az adatok védelme jogszabályi kötelezettségünk, ez alól sajnos nem tehetünk kivételt.

***

Ha a kitiltott felhasználóval a Hardverapro.hu-n kötött adás-vétel során kerültél kapcsolatba és ezzel anyagi károd keletkezett, akkor azon a hirdetésen keresztül jelenthető az eset, amelyiken keresztül üzletet kötöttél vele (a privát üzeneteid között ott lesz a link!). A jelentést követően remélhetőleg fogunk tudni segíteni neked az ügy rendezésében! (Rendőrségi feljelentést természetesen ettől függetlenül is tehetsz ellene!)

Megjegyzés:
- személyes adatot erre a hardveraprós jelentésre válaszul sem fogunk kiadni neked (csak a hatóságok részére, ha ők ezt kérik tőlünk!)
- ha nem te jelentkeztél a kitiltott felhasználó hirdetésére, hanem a te hirdetésedre jelentkezett ő, akkor a saját hirdetésed jelentsd!
- hiába törölte a felhasználó a hirdetését vagy te a sajátodat, keresd ki a linkjét a privát beszélgetéseidből és amíg a "Jelentem" gomb ott található, addig jelenthető!

***

Ha a kitiltott felhasználónak volt korábban az adatlapján publikus adat (emailcím, telefonszám, stb.), amit már törölt, akkor a Google cache-ben még megtalálhatod azt egy darabig.
Ehhez a Google-be írd be a PONTOS prohardveres felhasználónevét és utána ezt: "adatlapja prohardver".
A megfelelő találat sorának végén a kis háromszögre, majd a Tárolt változatra kattintva nézheted meg a Google által mentett adatlapját, hátha még ott az a korábban publikus adat, amit keresel (ha találsz valamit, azonnal mentsd le, mert a Google is bármikor törölheti):

***

Köszönjük megértésedet!

A Prohardver lapcsalád teljes csapata

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.