2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • RSS a Hardveraprón

    Végre van. Mármint újra van. :)

    A hirdetéslista fejlécénél található meg a szokásos kis ikon, mely hírfolyam az adott hirdetéskategóriához tartozó hirdetéseket listázza.

    RIOS Gépház 5 éve 6

  • Végre: képfeltöltő a Hardverapró privátjaihoz és hozzászólásaihoz is

    A Fototrenden is elérhető természetesen, tehát ez az új design (PH8) / motor (RIOS R7) képfeltöltője. Kicsit egyszerűsödött s követhető a feltöltés folyamata százalékosan, felhasználóbarát módon. S nem utolsósorban reszponzív.

    RIOS Gépház 5 éve 15

  • Hardverapró újdonságok: hirdetés csomagváltás és hirdetés törlés

    Hirdetés csomagváltás (upgrade / downgrade)

    Mostantól nem csak hosszabbítani lehet, hanem lehetséges csomagot is váltani a hirdetéseknél, hogy ha jobban ki szeretnéd emelni a hirdetésed vagy ha egy olcsóbb csomagot is elegendőnek találsz. Ez az alábbi módon működik:

    Nagyobb csomagra váltás esetén az aktuális csomagból hátramaradt napok érvényüket vesztik, azaz az új csomag érvényességi ideje nem adódik hozzá a lejárati időponthoz, hanem a fizetés időpillanatától indul, mintha egy ingyenes hirdetéshez vásárolnád a csomagot.

    Kisebb csomagra váltásnál a hirdetés inaktiválódhat, ha leírás hosszabb, mint a csomagban megengedett karakterszám. Ebben az esetben azután aktiválhatod, ha a hirdetés szövegét szerkesztetted és a leírás már belefér a karakterlimitbe. A hirdetés érvényessége meghosszabbodik a csomagban foglalt érvényességi idővel.

    Hirdetés törlés

    Folytatás...

    RIOS Gépház 5 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.