2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gymkhana Mod II

    A téma ismét egy Ken Block által vezetett Ford Fiesta, ezúttal az ötödik Gymkhana videóból.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 113

  • Veletech 2013 - nevezés

    Sziasztok!

    Ez a kis bejegyzés a Veletech moddingversenyre való nevezésem céljából íródott. Mivel már beküldtem egy több oldalas címlapos írást a munkafolyamatról ami napokon belül megjelenhet, ezért most csak pár mondatban szeretném Nektek bemutatni a legújabb projektemet.

    Ezúttal egy Cooler Master Silencio 550-es ház szolgált alapul, amely átalakításához olyan témát választottam ami szoros kapcsolatban van az előző projektemmel.

    A kép alapján láthatjátok, hogy ismét egy autós témáról van szó :K Igazából már korábban is tettem rá utalást a CM Storm egérmodding versenyen, hogy egy ilyen házprojekt van születőben.
    Nos ez a projekt több hónapnyi kemény munka után a tegnapi napon készült el. Az átalakítás során próbáltam minél több design elemet átvinni az autóról a házra, ill. fő szempont volt a letisztult forma megtartása/továbbfokozása.

    Pár ízelítő kép a projekt építéséről:

    Folytatás...

    Moddingboy 11 éve 8

  • CM Storm Egérmodding

    Sziasztok!

    Ebben a bejegyzésben egy CM Storm Xornet egér moddolását fogjátok látni, melyet a Prohardver által szervezett egérmodding versenyre készítek. ;)

    [Amíg ez az egér elkészül, addig itt (kb. az oldal negyedétől) van egy kis csemege a korábban elkészített egér modjaimról.]

    Ötlet

    Többféle design is megfordult a fejemben, de végül úgy döntöttem, hogy a tervezés alatt álló következő ház projektem témájára fog épülni az egér kinézete is. Ami a következő;

    Terveim szerint ezt az egeret nem fogom radikálisan módosítani. Inkább a burkolat festésén és kisebb extrákon lesz a hangsúly.

    Gyári egér

    Folytatás...

    Moddingboy 12 éve 74

  • BitGear Mod

    Egy BitFenix Shinobi alapokon nyugvó, minimalmod stílusú ház megépülésének története.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 67

  • Gymkhana Mod #2

    Megérkezett a Gymkhana Mod nevű projektem munkanaplójának folytatása!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 132

  • Gymkhana Mod

    Egy autó egyedi designja ragadott magával, így elterveztem, hogy megépítem házformában!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 115

  • Bemutatkozó

    Sziasztok!

    Azért indítottam el ezt a blogot, mert itt szeretném publikálni az általam készített ill. folyamatban levő projekteket. Továbbá próbálok érdekes számítástechnikai (legfőképp moddingal kapcsolatos) híreket megosztani Veletek. Oldalam célja a segítség nyújtás is, tehát ha bárkinek ötletre/tanácsra van szüksége egyedi számítógép ház építés terén, akkor nyugodtan írjon nekem egy levelet és próbálok segíteni. ;)

    Jelenleg is dolgozom egy projekten, de mielőtt lerántom a leplet szeretném bemutatni pár
    mondatban az eddigi munkáimat.

    Első megmozdulásom a téma irányába, akkor történt amikor vásároltam egy Thermaltake V1000D típusú sz.gép házat ami modding célra tökéletesen megfelelt. Plexis oldallap... 7db 8cm-es ventilátor hely... világító előlap + még 1-2 extra. :)
    Ebben az időben nagy divat/újdonság volt a neoncső, világítós ventilátor ill. minden olyan kis kütyü ami fényt bocsájtott ki magából. Tapasztalataim szerint ma már inkább a minimal modding az amit az emberek többsége kedvel és ez a világítós időszak elmúlt. Na de visszakanyarodva a házamhoz... annak rendjén én is szépen kicsinosítgattam :D

    Folytatás...

    Moddingboy 12 éve 28

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.