2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi is az a Star Citizen?

    A Star Citizen alapvető besorolása az űrszimulátor, amely single- és multiplayer részt is tartalmaz.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 38

  • Star Citizen összefoglaló

    Gondoltam rittyentek egy összefoglalót erről a játékról, mert nagyon kevesen tudnak róla, és aki hallotta már a nevét sem valószínű, hogy napokat töltött az infok nyomozásával utána.
    Augusztus 24.-én érkezik az első kipróbálható rész a játékból, a hangár modul, ahol kivül belül körbejárhatjuk a hajóinkat.

    Jelen állás szerint az eddigi legnagyobb crowdfunding project, pillanatnyilag a számláló 14.000.000 (tizennégy millió) több mint 17.000.000 (tizenhét millió) 22.000.000 (huszonkétmillió) dolláron áll amit a rajongók adtak össze!! Mivel a játék így indult, és nagy kiadó nélkül készül, nincs ami megkösse az alkotókat.

    UDPATE

    A játék első modulja a hangár modul bemutatója a Gamescon-on (a lényeg kb. 30 perctől): [link]
    Csütörtöktől elérhető, rakok majd fel videót róla.

    UPDATE 2

    Megjelent a hangár modul, itt van két videó róla:

    Alapok avagy miről is van szó

    Folytatás...

    Malibutomi 11 éve 12

  • AMD CPU-k összehasonlítása Passmark 8.0 teszben

    Sokszor felmerül a különböző topicokban kérdés, jobbak-e a Bulldozerek, Visherák, mint a Phenom proszesszorok. Ez adta az ötletet erre a kis összehasonlításra. Természetesen ez a teszt sem ad egyértelmű választ, de a passmark elég sokféle cpu tesztet futtat, így talán kicsit megvilágítja a képet.
    Itt mondanék köszönetet a fórumtársaknak, akik kérésemre nyüstölték a gépeiket a tesztekkel, és megosztották az eredményeket, hogy elkészülhessen ez a lista.
    Mivel a mérések különböző gépeken készültek, az összehasonlított adatok adatok nem 100% pontosak, de mivel a konfigurációk száma is végtelen amibe a processzorok kerülhetnek, így szerintem teljesen használható egy általános összevetésként.

    Lássuk a teszteket egyesével, némi kommentárral:

    Integer Math test

    Az egész számokat használó számítási tesztben szépen látszik a több mag skálázódása, de a felső szegmensben igen szépen kiviláglik a vishera vs bulldozer számítási teljesítmény növekedés is azonos órajelen. Öszintén szólva kicsit meglepő a hatalmas eltérés, 4GHz-en majd 60%, azt hiszem ide elfér még pár mérés pontosítás végett.

    Folytatás...

    Malibutomi 11 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.