2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Neeeeee!4!!

    ldave 9 éve 9

  • Dávid PC-t épít - vol. 3

    Köszönöm mindenkinek a tanácsokat az előző két bejegyzésemhez, sokat segítettetek a témával kapcsolatban. Nagyjából letisztult a kép, hogy mit is szeretnék, ezt foglalom most össze.

    CPU, RAM és MBR:

    Hiába szimpatikus nekem az AMD APU projektje, sajnos be kellett látnom, hogy nekem ez most nem a megfelelő választás. A jelenlegi szoftveres környezetben tényleg nem sok értelme van megvenni egy A10-7850K-t, hogy aztán mellé odategyek egy dVGA-t, amit esetleg a CPU rész nem is tud talán teljes mértékben támogatni, az APU GPU része meg csak porosodjon. Az FX processzorok alapra nem voltak soha szimpatikusak, még a 95W-os példányok se képesek normális teljesítmény/fogyasztás mutatót hozni. Mindenesetre ha végül mégis AMD proci mellett döntenék, akkor valószínűleg a FX-8320E/FX-8310 párosból választanék egyet.

    Tehát ott vagyok most, hogy intel CPU-m lesz, valamelyik i5-ös, talán egy i5-4570 vagy i5-4590, tuningban nem gondolkodom, szóval a K-s modellek nem kerültek szóba, ezen procik alap teljesítményét bőven elégnek érzem. Amúgy mi a különbség az intel 44xx/45xx/46xx szériája között?

    Folytatás...

    ldave 9 éve 47

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.