2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Folytatásra váró játékok TOP5

    Az előző generáció lassan lezártnak tekinthető (PS3, X360, Wii), így hát gondoltam összeírom, melyek azok a kedvencek, melyeknek csak egy rész adatott meg, én pedig szívesen vennék egy folytatást.

    Warhammer 40,000: Space Marine - Relic Entertainment

    A Relic Entertainment csapata leginkább a kiváló stratégiai játékairól ismert (Homeworld, Company of Heroes, Dawn of War), de 2011-ben a TPS műfajban is bemutatkoztak a Space Marine játékukkal. Maga a játékmenet sajna nem volt igazán kiemelkedő, nekem nagyon tetszett a hangulat, a zene és a látvány teljesen jól megidézte a WH40K sötét és kegyetlen világát.

    R.U.S.E. - Eugen Systems

    Adott tény, hogy konzolra nehéz hagyományos értelemben vett valósidejű stratégiai játékot készíteni, hisz az irányítás teljesen más, mint PC-n, azonban van fejlesztő, aki próbálkozott ilyesmivel, több-kevesebb sikerrel. A R.U.S.E. a jobban sikerült konzolos stratégiai játékok közé tartozik. A történet eléggé sablonos 2. világháborús egyveleg, de a játékmechanika eléggé jól volt és teljesen jól megoldották a fejlesztők a konzolos irányítást is.

    Folytatás...

    ldave 9 éve 0

  • Sör & Pixel: 2014. november 8. Grund (Bp)

    8. Retro Kütyü Játszóház, az Insert Coin Egyesület 1. szülinapja és az IDDQD blog 5. születésnapja.

    Ha még nincs programot szombat estére, akkor itt egy remek lehetőség:

    Az Insert Coin Egyesület ismét összehordja a kütyümindenséget.
    Lesz Atari, C64, ZX Specturm, NES, Gameboy, SNES, Sega MD, N64, PS1, GameCube, néhány PC, és az egyesület Arcade gépe ... mindent a szemnek, mindent a kéznek ... az összes kütyü szabadon játszható.

    Ezen túl a buli hagyományainak megfelelően hozhatsz bármilyen kütyüt, játékot, amire büszke vagy, 10 évnél idősebb, és amit szívesen mutatnál be másoknak is. Áram és tévé lesz hozzá.

    Az est egy pontján pazar tortával ünnepeljük az 5 éves IDDQD blogot.

    A Grundon mindeközben kulturált eszemiszom és rezidens dj hígítja a nördülést.

    Facebook esemény.

    ldave 9 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.