Jolla, miért ne? Ha az N9 bevállt, akkor nem veszítesz vele
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Jolla, miért ne? Ha az N9 bevállt, akkor nem veszítesz vele
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Inkább a szívemre hallgatnék. Az n9 után nem lenne az igazi a wp8.
"nincs rá lezsóidő"
Ha az N9 jó volt, akkor ez is jó lesz, hiszen egy android google play nélkül (legalábbis azthiszem igyvan)
Ha Windows Phone-t akarsz venni, akkor várd meg az MWC-t ott lesznek bejelentések, újdonságok.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
Én december elején adtam el az N9-et, és vettem egy Lumia 520-at próbaképpen. Nem bántam meg, tetszik a Wp8. Elötte droidos voltam, de a sokkal drágább Note1-em is sokkal lassabb volt pl.
Ami pozitív: sokkal gyorsabb, itt is integrálva van a face chat, ezt nagyon hiányoltam volna
alkalmazások, és kényelem
ami hiányzik: a készenléti óra de az van 925ön és kb Ennyi.
ha van kérdésed szivesen válaszolok
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
Végülis az MWC-t még megvárom, hátha bejelentenek valamit, ami után kialakul az azonnali birtoklási vágy.
A Slime draws near! Command?
Drága.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
Nagyjából egy árban van a két kiszemelt készülék. Persze ha azt nézem, hogy egy Moto G vagy Nexus 4 mennyivel olcsóbb, akkor tényleg dárga a Lumia 925 és a Jolla is.
Mármint a tudásához mérten drága szerintem a Jolla. Egy kuriózum, de rendelkezik a kezdő rendszerek gyermekbetegségeivel, inkább várnák egy második kiadásra, de ez csak az én véleményem.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
Ez igaz, de nem hiszem, hogy év vége előtt jönne belőle új kiadás. Szerintem most minden erejükkel a szoftveren dolgotnak a jollások. Bár az nem kizárt, hogy valami kínai cég esetleg licenszeli a rendszert.
"hiszen egy android google play nélkül (legalábbis azthiszem igyvan)"
Hat... rosszul hiszed
DRM is theft
Ami engem meglepett, hogy a fenti videóban mutatja a tesztelő, hogy lehet Play Store-t hackelni a telóra, nem csak a külsős alkalmazásboltok mennek.
Mivel van benne egy elvileg full Android-kompatibilitast ado reteg (a Play meg vegso soron egy sima androidos alkalmazas), ezert ez nem olyan nagyon meglepo.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Nem értek driodhoz, semmi droidos cuccom nincs (kivéve a Nook ekönyv olvasó), de én abban a tudatban voltam eddig, hogy a Play Store csak a Google által hivatalosan elfogadott, kiadott termékeken van.
"én abban a tudatban voltam eddig, hogy a Play Store csak a Google által hivatalosan elfogadott, kiadott termékeken van."
Hivatalosan. Nem hivatalosan meg barmire felrakhatod, ahogy azt pl. sok kinaitablet tulajdonosa megtapasztalhatta, de ez persze kalozkodas.
DRM is theft
Második Jolla csak 2015re várható.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
Most találtam a Taobao-n, egy elhagyott szállítmány Jolla1-est.
489jüan volt, nagy rizikót nem vállaltam (19900.-) hogy eredeti vagy hamisítvány.
Szombaton kaptam a kezembe. Másfél nap alatt lefrissült SailFish 1.0.2.5 Maadajävri-ről
3.0.1.11 Sipoonkorpi-ra (ebből következőleg tényleg eredeti...csak ottragadt egy raktárban.)
Most zajlik az ismerkedés...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
megint jött frissítés. egy 2014-es telefonra.
azt hiszem támogatásba nincs párja.
Bár itt, ezen a fórumon már csak én "élek", de megint érkezett frissítés.
[ Szerkesztve ]
Ó, most találtam csak vissza ide Használod is napi szinten vagy csak ilyen teszt telefonként?
bejegyzés Jolla - vegyem vagy ne vegyem?