2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • E 39 blog 8. rész

    Első rész
    Második rész
    Harmadik rész
    Negyedik rész
    Ötödik rész
    Hatodik rész
    Hetedik rész

    Balfasz voltam, nincs mese.
    Az elmúlt 4 évben talpra állítottam az autót. Lényegében teljesen rendbe raktam, időt, pénzt, energiát nem sajnáltam. Oda jutott, hogy egy lényegében majdnemhogy roncsból olyan autót raktam össze, hogy megnézték sok helyen.
    Sajnos egy rossz döntés, és ugrott a fenébe az egész.
    Tavaly december 1.-én mentem hazafele, amikor jelezte, kifogyott az ablakmosó (előtte pár nappal lett bekötve a fényszórómosó gyárira, azt próbálgatva fogyhatott el a folyadék. )

    Folytatás...

    kovbandi82 3 hónapja 7

  • Kalandos autószerelés

    Sziasztok.
    Egy helyi “vállalkozóval” szerzett tapasztalatomat írnám le. Hívjuk E. Lászlónak, hivatalos autószerelő mester itt ahol élek. Sokan ajánlják, elméletileg jó szakember. Nem vádaskodok, nem mutogatok senkire, mindenki eldöntheti, hogy most jogosan vagyok kissé morcos, vagy nem.
    Nos adott egy jármű, amit a feleségem használ. Elvittük hozzá szervizre. Amit kértem, egy szervo és fékolajcsere, mert régen volt cserélve, egy katalizátor utáni oxigén szenzor csere, mert hibát adott rá, gyújtógyertya csere, egy alsó motor kitámasztó csere, továbbá egy termosztát csere, mert nem ment fel az autóban üzemi hőfokra a víz, és rendes fűtés sem volt. Továbbá volt egy műszaki vizsga.
    Az szögezzük le, nem úgy mentem oda, hogy ezt csináld meg, hanem elmondtam, hogy szerintem ezek kellenének, elmondtam a tüneteket, a folyadék cseréknél pedig mondtam dátum/km-t, mikor volt cserélve, szerinte indokolt-e. Tehát egyeztettem vele, pl. a vízhőfokra termosztátot mondott Ő is, a hibára pedig oxigén szenzort.
    Az autót annak rendje és módja szerint készen visszakaptam, 193000 Ft-os számlát ki is egyenlítettem készpénzben.
    Pénteken vettem át az autót, hétfőn a feleségem ment Abonyba dolgozni vele (Nagykőrösön lakom, nagyjából 30-35 km.). Mondtam neki, azért a vízhőfok visszajelzőt nézze, ott volt bolygatva, ha fentebb megy mint közép, álljon félre és hívjon.

    Folytatás...

    kovbandi82 3 hónapja 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.