2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • E39 blog 5 rész

    Első rész
    Második rész
    Harmadik rész
    Negyedik rész

    Az elmúlt időszak eseménydúsan telt. Pár napra rá, ahogy megírtam az előző cikket, rászántam magam, és elkezdtem keresgélni kormány ügyben, mivel mint írtam, nem akartam most mászkálni a bőrözés miatt, viszont vállalhatatlan volt az állapota, ami benne volt. Találtam is volna a közelben 2 darabot, mivel nekem az ú.n. „kétindítós” kell, korlátozottak voltak a lehetőségeim. Azonban az árakkal nem voltam kibékülve, mindkettő egy teljesen átlagos állapotút hirdetett magasan a piaci ár felett. Egyik egy M-technik volt, 50000-ért (ami amúgy 30000-ért megy), a másik egy normál négyágú 20000-ben, aminek olyan 15000 az ára. Addig keresgéltem, míg találtam a fickót, aki gusztustalan mennyiségű E39-et bont, viszont laza 200 km-e lakik.

    Folytatás...

    kovbandi82 4 éve 2

  • E39 blog 4. rész

    Első rész
    Második rész
    Harmadik rész

    Az előző rész ott ért véget, hogy sajnos kisség átvertek. de ez van. Az élet megy tovább, és az autónak is kell. Javára írom azonban, hogy azóta visszautalt még 30k-t, szóval összesen 60000 Ft-ot. Nagyjából így mondhatni kártalanított. Igaz, utóbbihoz feleségem „intézte”. 1 hónap eltelt, és nem érkezett utalás a számlámra, pedig megígérte a fennmaradó részt. A feleségem megunta a dolgot, és tudtomon kívül a vállalati FB és Google profilja alá is írt értékelést. Amikor mondta nekem, csak legyintettem. Nos nem így volt, másnap a számlámon volt a pénz, csak vegyük le az értékeléseket. Nem mondom, egyetértek a dologgal. De igazából a feleségem nem írt valótlant……
    Mint írtam, a kollegám eladta a felniket, el is mentem megnézni. Tökéletes nyári gumikkal voltak szerelve, egy fél szezont futottak. Nem is sokat gondolkoztam, megvettem a kocsira. A télieket úgyis ki kell dobni, a bal elsőnek hangja is volt. A vétel másnapján fel is rakattam őket egy helyi gumisnál, még centírozni se kellett.

    Folytatás...

    kovbandi82 4 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.