2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Dunapart légifelvétel

  Remek idő, szélcsend, világos vasárnap délután. Mi legyen a program? Hát persze hogy a repülés.

  Mostanában valamiért félve megyek ki repkedni.. Nehogy elkapjon a yard mert nincs légi jogosítványom a gépre. Meg nincs nálam papír alapon manual.. meg nincs nálam biztosítás.. nincs munkaterület biztosítás.. nincs 4 szűzlány vére..

  De hálistennek nem jöttek, szóval itt a videó!

  kimista 1 éve 0

 • Apollo, Rocko és Dany - Játék a drónnal

  Egész héten erre vártam konkrétan. Mióta megvan a gép, rettentően vigyázok rá, hiszen nem akarom hogy 100.000 HUF fogja magát és elrepüljön (nem, mi?), vagy esetleg nekivezessem valaminek, vagy neadjisten meteorként hulljon alá az égből.. Szóval csak hétvégente, csak nappal, csak amíg látom, szélcsendben. Mivel nappal melózok, mint minden ember, mire hazaérek sötét van (viszont kezd világosodni, szóval lehet, hogy ezentúl délután is repkedek majd), ezért marad a hétvége. Feltéve ha nincs szél, és nem esik az eső.
  Szombaton felkel az ember, végre eljött a nap, kinézek az ablakon, mit látok? Szakad az eső, fák kb kidőlnek.. remek.
  Na de délutánra minden összejött, így levittem a kutyát játszani, meg magamat is játszani.

  Szerintem egész jó lett! Ivan B - Sweaters. Remélem YT nem fog a zene miatt pampogni. :R

  kimista 1 éve 1

 • Hogyan veszítsd el majdnem a drága kopteredet

  ma is tanultam valamit. két dolgot is.

  egy: ne próbálgasd a drága géped hatótávját.
  kettő: ha leszálltál, azonnal állítsd meg a motorokat.

  Hazajöttem melóból, gondoltam kicsit repülök kint. kipróbálom a hatótávot.

  0:38-nál kezdődik a repülés, manuál mód.
  0:50 - gps hold bekapcsolása, emelkedés lassan

  szépen repül felfelé, gps hold módban nyugisan egy helyben emelkedik. 2:18 egyszer csak mint a veszett, elkezd repülni a pics@ba. hát megfagyott bennem az ütő. (felszálláskor gps lock volt, szóval tudnia kellett volna hol vagyok)
  hoznám vissza, semmi, repül tovább. rakom manuálba, semmi, nem reagál. na mondom fasza. közben persze repül elfelé mint a veszett, 10 emeletesek között már alig láttam. futok én is utána (kutyám meg énutánam, tudná hogy nem játékból futkározok)
  távot lenyomom, hogy tuti menjen a rth mód, de semmi. felkapcsolom, párosítom a géppel, hátha hatóváton van még valahogy (itt jegyezném meg, hogy krvaanyjat annak, aki kitalálta azt, hogy jobbra LE gombbal lehessen aktiválni a motorokat, azaz ha sikerül akkor azonnal álljanak meg)

  Folytatás...

  kimista 1 éve 10

 • Megjött a CX-20 drón!

  Végre!

  Megérkezett a CX-20 Gearbest EU raktárból. Szállítással kuponokkal pontokkal együtt durván 65 ezer ft-ba volt. Egy szombati nap rendeltem meg, hétfőn feladták, csütörtökön hozta a DHL.
  Remek gép!
  Viszont ahhoz, hogy minőségi videókat készítsek vele, mert hogy ez a cél, még hosszú az út.

  Egyrészt magamnak, másrészt Nektek, linkelem a terveimet.

  Kell ugye egy akciókamera. Xiaomi Yi-re voksolok, remek ár-érték arányú gép, av kimenettel, ami fpv-hez tökéletes. Ezt már szintén megrendeltem az egyik eu raktárból, durván 75 USD körül.
  Kellene nekünk egy remek kis gimbal, erre gondoltam, a Eachine Light-2D szerintem elég nekem. Természetesen EU raktárból, hisz nincs kedvem 15 ezer helyett fizetni 19-et. Sajnos egy ideje Out of stock, remélem azért restockolják, nem akarnék másikat venni.

  Folytatás...

  kimista 2 éve 7

 • Mentős vonulás

  Hali.

  Mostanában eléggé felkapott dolog az a bizonyos mentős vonulás. Régen sok ilyen videót néztem egy bizonyos tagtól, asszem valami Cooler volt a neve, de nem biztos. Sajnos aztán volt valami gondja, és törölte a videóit. Viszont hátha van valakinek lementve, esetleg más néven feltöltve. Azt a vonulós videót keresem, ami alá a Linkin Park Runaway c száma volt bevágva.

  Tud valaki segíteni?

  kimista 2 éve 12

 • Dél-Korea – egy más világ

  Két hét Dél-Koreában: ismerkedés egy másik világgal, egy új kultúrával, egy más élettel.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Helyszíni riport 2 éve 28

Hi​r​de​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.