2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Sony megcsinálta, amit vártunk: SmartWatch 3

    Végre egy olyan okosóra, ami szép vonalvezetésű és nem dudorodik ki a kézről, nem bumfordi.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 65

  • A Sony megcsinálta amit már vártunk, itt a Smartwatch 3. Sony SmartWatch 3 teszt.


    Amikor megjelentek az okos órák én is csak olvasgattam a teszteket és nem tartottam komoly dolognak őket, hiszen még is csak a telefonunkkal fogunk elvégezni rengeteg mindent, de ahogy eltelt egy év már látni lehetett a fejlődést.
    A Samsung órái már tetszetősek voltak, kipróbáltam én is egy hétig milyen lehet, nos a véleményem megváltozott és akkor eldöntöttem, hogy nekem is szükségem van egy ilyen kütyüre, mert nem kell a zsebemben kotorásznom a szórakozó helyeken, ha rezzent egyet a telefon, buszon, vagy vonaton sem kell elővenni a telót elég csak rápillantani a kezemre mi történt és reggel barátnőm sem ébred fel, mert az én csuklómon rezeg, így már alakul a szükségessége.

    Külső, doboz.:
    - A doboz egy szép átlátszó műanyag kocka, aminek a belsejében egy fehér talpon nyugszik az óra, alatta tájékoztató, egy rövid 15cm-es USB - MicroUSB kábel és más semmi. 1A leadására képes töltővel tudjuk árammal feltölteni.
    - A SmartWatch 3 egy olyan óra végre ami szép vonalvezetésű és nem dudorodik ki a kézről, nem bumfordi így akár pulóver alá is simán fel lehet venni, alvásnál sem zavaró és a szíj is mindenki kezére jól beállítható.

    Folytatás...

    inthro 9 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.