2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Noob klub

    Bejegyzésem célja, hogy életre hívjak egy ún. klubbot itt a Logouton, melynek tagjai néhanapján szeretnék elütni szabadidejüket egy kis közösségi/online játékkal.

    Belefáradtam abba, hogy bármelyik ilyen netes játékkal is próbálok játszani, nem adja vissza azt az érzetet önmagában, amelyet egy ilyen közösségi játéknak vissza kellene adnia. Legyen az Battlefield, legyen az WOT, vagy bármi egyéb. Hiába közösségiek ezek a játékok, az ismeretlenség, a trollok, a rengeteg szenny, rideggé és bizonyos szempontból gusztustalanná varázsolja a "játékélményt".

    Ezzel a klubbal egy olyan társaságot szeretnék létrehozni, akik tényleg közösségi játékként szeretnék játszani a közösségi játékokat. Akik még ha személyesen nem is feltétlenül, de így a Logout által valamennyire ismerik egymást. Le merem fogadni, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen igényei vannak, ezért is vágtam bele ebbe.

    De elég a rizsából. Nem tudom, hogy ha lesz is valami a dologból, akkor a későbbiekben milyen irányba fognak elmenni a szabályok, de most így az elején leszögeznék egykét dolgot.

    1. Én totál noob vagyok. Nem is akarok profi lenni semmiben, én csak szeretnék egy jót játszani. Szórakozni. Az hogy most a pontjaimnál 2 vagy 8000 szerepel, a legkevésbé sem izgat, amíg jól érzem magam. - igen, ez egy szabály :D

    Folytatás...

    Hasek 9 éve 53

  • Milyen játékot?

    Ritkán tör rám a játszhatnék, de olyankor sajnos az annyiban is marad. A probléma valószínű bennem van, lehet kinőttem már a dolgot, de tény, hogy a mai játékok nem tudnak lekötni. Kipróbálom őket, játszok egy fél órát, aztán annyi. De örökre annyi, többé elő sem veszem, ritka kivételtől eltekintve.

    Aki nagy játék guru, az írhatna pár nevet ami szerinte számomra ideális lehet, mert én már kifogytam az ötletekből. Filmeket/sorozatokat nem nagyon szeretem(kivétel Doctor Who), unalmasabb óráimat meg elütném.

    Írok pár nevet, hogy nagyjából be lehessen lőni, mi az ami érdekel.

    GTA4 - imádtam az elődeit, még az első részével kezdtem. Végigvittem ezt is, de nem mondanám, hogy olyan kiemelkedő. Az átlaghoz mérten jó volt.

    Far Cry 3 - Az egyik legjobb, amivel az elmúlt nem is tudom hány évben játszottam. A story is jó, a környezet is, illetve a missziók is. Tényleg élveztem ezt a játékot.

    Folytatás...

    Hasek 10 éve 28

  • Egy hülye európai Marokkóban IV

    2013. 11. 05-07

    2013. 11. 08.

    Egész nap a munkával telt, gyakorlatilag semmi érdekes nem történt.

    2013. 11. 09.

    Ma Day Off volt. Eredeti terv szerint holnap lett volna, de ma erős volt a szél, ezért előbbre hozták. Kollégákkal el is terveztük, hogy elmegyünk Laayoune-ba és jól bevásárolunk. Korábban voltak ott demonstrációk egy pár napja, de mostanra csillapodtak a kedélyek, ismét biztonságos volt arra menni. Hát akkor lóra. Én voltam a túravezető, mert hogy Én már voltam ott boltba. Mint kiderült ez semmit sem jelent, mert úgy eltévedtem, ahogy azt illik. Bekeveredtünk egy bazársorba, ahol tipikus helyi körülmények uralkodtak. Kosz, dzsuva, kaotikus közlekedés, meg miegymás. Dán kollégák mondták, mikor arra jártunk korábban, hogy Ők biza itt ki nem szállnának a kocsiból, mert jajj de rossz. Hát oszt? Mit nekünk veszély. Mi kiszálltunk. Járkálunk és láss csodát. Mindenki a maga dolgával foglalkozik, senki nem akar bántani, vagy ilyenek. Egyszerűen a helyén kell kezelni a dolgokat. Ha az ember úgy megy oda, hogy Ő a nagy európai, meg magas lovon ül, lekezelő, akkor ne is várjon csodát. Mi viszont csodát láttunk. Egy kincset. Tudni kell tiszteletben tartani a másikat, annak szokásait és minden rendben lesz.

    Folytatás...

    Hasek 10 éve 3

  • Egy hülye európai Marokkóban III

    2013. 11. 03-04

    2013. 11. 05.

    Mai nap nem történt semmi eget rengető. Csak a „szokásos” munkahelyi dolgokkal telt el a nap. Az viszont nagyon jó, hogy már volt Magyar kollégám. Eddig sem volt gond a kommunikációval, de azért az mégis csak jobb, hogy tudok magyarul is beszélni valakivel. Elterveztük például, hogy sütünk pizzát. Elkezdtük kitárgyalni, hogy milyen alapanyagok elengedhetetlenek egy jó pizzához. Sorra vettük. Tésztához nagyjából minden alapanyag adott, vagy beszerezhető. Ez idáig jó. A feltéthez használhatjuk azt a makarónis tésztaszószt, amim van. Nem éppen ideális, de a célnak megfelel. Van szalámi, otthonról. Ez is jó. Már csak valami sajt kell, oszt már elméletben kész is a remek pizzánk. Teljesen jó. Ott álltunk a képzeletbeli konyhánkban, a képzeletbeli nyers pizzánkkal, és akkor jöttünk rá, hogy bár ami kisebb gond, hogy a képzeletbeli konyhánkban nincs sütő, de az igazi gond, hogy a valós konyhánkban sincs. Hát akkor most sem eszünk pizzát.

    Folytatás...

    Hasek 10 éve 6

  • Egy hülye európai Marokkóban II

    2013.10.31-11.02.

    2013.11.03.

    Ma Day Off-om volt, tehát a mai napon nem kellett dolgoznom. Ettől függetlenül, nem telt el eseménytelenül a nap. Lekutyagoltam a helyi közértbe, ami konkrétabban fogalmazva egy lyuk. Egyetlen helységből áll az egész, a pult pedig a teljes bejáratot lefedi. Amit kérsz, azt adnak. Választék az van, bár a szegényesebb dolgok vannak többségben. Ami viszont nincs, az a higiénia. Konkrétan minden csak ki van rakva, 1000 éves ládák, 1000 éves kosz, 1000 éves eladónő ninjának öltözve. Számomra ami fontos volt innen, az valamiféle pékáru. Kenyérhez áll legközelebb, de lapos, mint a lángos. Igazából nem tudom miből van, meg a rajta hemzsegő legyek sem teszik éppen gusztusossá, de a célnak megfelel. Zsírosdeszkának megteszi.

    Folytatás...

    Hasek 10 éve 6

  • Egy hülye európai Marokkóban

    Először címlapra szántam az írást, de aztán meggondoltam magam. Ha folytatom a beszámolót, azt mindenképp blogban fogom megtenni, mert sanszos hogy csak pár soros/bekezdéses irományok lesznek. Akkor meg már az eleje is legyen blog.

    2013.10.31-11.02

    Nem terveztem beszámolót írni az utazásomról, de most mégis úgy döntöttem, hogy de terveztem. Vagyis nem, de mindegy. A sivatagból jelentkezem, mint megfáradt vándor, aki hatalmas élményekkel gazdagodott ezen három nap alatt. Voltak mély pontok, de összességében minden jól alakult. De kezdjük az elején.

    Nem nyaralni jöttem, hanem dolgozni. Ennek az oka az is, hogy az elkövetkező fél évet várhatóan itt töltöm – kisebb, nagyobb szünetekkel. Már nyáron szóltak, hogy akció lesz októberben, viszont ezt követően el is csendesült minden. Ezt úgy kell érteni, hogy semmi infó nem volt, hogy mi van a vízummal, mi van az oltásokkal, no és a szállás, utazás? Hónap, hónapot követett, mire nagy nehezen kezdtek körvonalazódni a részletek. Az oltást megkaptam, a vízum még folyamatban – vízum nélkül is lehet itt dolgozni 90 napot egy évben – szállás adott. Itt a repjegy, isten veled!

    Folytatás...

    Hasek 10 éve 6

  • Neked szól...

    Neked, aki kitaláltad hogy a repülőkön a heringturistaosztályon is hátra lehessen dönteni az ülést...

    Meg neked is, aki hátra is döntöd...

    és Te, aki megállsz a zebránál nézelődni/cigizni/jótállni. Átmenni ugyan nem akarsz, aztán nézel bambán, hogy miért áll meg az autós... neked is szól...

    Rohadj meg.

    Napi események hatására kikívánkozott... köszcsá :D

    Hasek 10 éve 3

  • Mooncowboys, avagy így ért véget az emberiség

    Avagy így ért véget az emberiség

    katt a kis képekre...

    2013.10.30.

    [link] [link]

    Folytatás...

    Hasek 10 éve 5

  • Sajt

    Vettem sajtot ami úgy néz ki mint a trappista... elég rossz íze van. Legalábbis rohadtul nem trappista... most nem tudom, hogy romlott, vagy csak egy másfajta sajt... :O :DDD

    Köcsög sajtok...

    Hasek 10 éve 8

  • PONG

    Csütörtök esti lazulásunk, egy régi klasszikussal :D

    Hasek 10 éve 1

  • Amitől Obi-Wannak is elakad a szava...

    "neeeeee..." kategória :D

    Hasek 13 éve 6

  • iPhone 16+

    Na ezen besírtam. III.Ed és Rummy megmondja a tutit. :D

    És még egy, csak most headsettel. :D

    Hasek 13 éve 10

  • Arckép- és képszerkesztés - Linkgyűjtemény

    Azért írom ezt a bejegyzést, hogy az összes arckép- és képszerkesztős témát összegyűjtsem linkekként, majd 1-1 mondattal bemutassam őket(bővebb leírást a szabályok adnak). Ez későbbiekben jöhet jól.

    Egyéni arcképigényléssel kapcsolatos SZABÁLYOK - A neve magáért beszél. Az összes fontos szabály egy helyen.

    Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG - Itt tudod megkérdezni, hogy jogosult-e vagy egyéni arckép igénylésre(igénylés esetén kötelező!)

    Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ - Itt tudod megkérni az arcképgyáros kollégákat, hogy segítsenek neked arcképet készíteni. Figyelem! Itt csak azok kérhetnek segítséget, akik jogosultak, illetve ide csak az arcképgyárosok szerkeszthetnek képet. Ezt követően itt kerül beállításra a kép, ha azt megfelelőnek minősítették.

    Folytatás...

    Hasek 13 éve

  • Terrarisztika

    A bejegyzést azért hoztam létre, mert terrarisztikába vágtam a fejszém. Kezdetben gabonasiklót szerettem volna, de a család nem rajongott az ötletért. Késöbb sikerült kiegyeznem velük egy leopárd gekkóban.

    gabonasikló

    leopárd gekkó

    Hogy jelenleg hogy áll a helyzet, az a bejegyzés utolsó hozzászólásaiból kiderül.

    Hogy honnan jött az ötlet? Nógrádon jártam. Egy romos várban egyszer csak elém termett egy sikló. Jámbor jószág volt, sikerült a kezembe venni és lefotózni. Nagyon megtetszett, jófej kis krapek. Itt van 2 kép róla:

    Telefonnal készült képek(Blade)

    Folytatás...

    Hasek 13 éve 52

  • Logout Díj 2010 - Eredményhirdetés!

    A logout legjobb írásai, a 2010-es évben! A nyertes cikkek!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 46

  • Logout Díj 2010

    A logout legjobb írásai, a 2010-es évben! Nevezz és szavazz!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 399

  • Utazásom - tervezés (2. kérdés)

    Egy hosszabb utazást tervezgetek és eddigi fejlemények alapján, sok esetben több napig is távol leszek a civilizációtól. A részleteket nem fedném fel egyelőre, az indulás időpontja sincs még kitűzve, de ez nagyjából egy év múlva esedékes. Azért hozom létre ezt a bejegyzés, mert ha esetleg felmerülne egy kérdés, akkor itt is feltenném, hátha egy erre járó veterán vándor, frappáns válasszal tud nekem szolgálni.

    Tehát az első kérdés(amire már meg is találtatott a válasz: [link]): Létezik olyan kütyü, amivel esetleg napelem segítségével, vagy egy bicaj kerekének forgásából, áramot lehet nyerni, valamint azt barkácsolás nélkül használni is(tehát fel van szerelve valamilyen aljzattal)? Nem a puszta közepén akarom összeszerelni a konfigomat, hogy aztán GTA-zak egyet, mert elvonási tüneteim vannak, de ha viszek fényképezőt, akkor annak az aksiját jó lenne időnként megetetni, akár tekerés közben is.

    Második kérdés: Létezik AA-s elemmel működő vízforraló? Uton-útfélen necces lenne tüzet rakni, aztán mivel külföldön is tartózkodnék, nem szeretném azt, hogy esetleg az adott területen tilos legyen a tűzgyújtás. Még lelőnek a végén. :D

    Előre is köszi. :R

    Hasek 14 éve 14

  • Egy tükör vallomása

    Apropó! Tudja valaki, hogy az erdőkbe miért nem tesznek tükröt? - Hát azért, mert akkor az ember látná...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 18

  • KéPHregény! - :L Reloaded

    L: - Reloaded

    Ez a képregény, egy és ugyanaz, mint a sima :L, csak a grafikán újítottam.

    Az eddig megjelent részek

    1. szám

    ----------------------------------------------------------

    További képregényeim:

    Hasek 14 éve

  • Kutya egy történet

    Hát gyereket… A kutya mindenit neki, hogy Én mennyire kutyául vagyok. Kutya létemre, kutyába se vesznek a többiek. Hát kutya legyek, ha Én ezt hagyom! De várjunk csak… hát Én már kutya vagyok! Áhh… akkor mindegy. Csináljatok, amit akartok...

    Hasek 14 éve 6

  • Segítsetek! - Tanulmányokkal kapcsolatos, fontos kérdés

    Kérdésem a következő:
    Hogyan lehet igazolni, hogy egy tanuló évvesztes? Van ennek valami hivatalos igazolási módja, amit mondjuk az egykori óvoda állít ki(ez csak plusz kíváncsiság: mi van, ha az óvoda már bezárt), vagy egy általános iskolai bizonyítvány is elég, hisz abból kiderül, hogy hány évesen is vágott neki a sulinak a lurkó?

    Hasek 14 éve 8

  • Érdekesség

    Érdekes. Nem tudom, talán még itt a logouton olvastam először arról a létező számról, melynek neve googolplex. Ez az utolsó szám, amelynek még önálló nevet adtak, és állítólag ha az univerzum minden anyagát papírrá és tintává alakítanánk, az sem lenne elegendő, hogy leírjuk. Ezt furcsálltam, így kicsit számolgatni kezdtem.

    A googleplex, a 10 egyik hatványa. Pontosabban 10^googol.


    Kép forrása: Wikipedia

    A googol is a 10 egyik hatványa. Egészen pontosan, 10^100.

    Tény, hogy a 10 hatványaiban az 1-est annyi darab 0 követi, ahányadikra emeltük a 10-et. Példaként, a 10^6, az 1millió, azaz 1 000 000. Látható, hogy az 1-est 6db nulla követi.

    Na már most a googolnél, az 1-est 100db 0 követi. Egészen pontosan így néz ki a szám:

    10 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Ebből könnyedén kiokoskodhatjuk, hogy a googleplex 10^100+1 számjegyből áll összesen. Leírva:

    Folytatás...

    Hasek 14 éve 27

  • A kétség fája

    Volt egyszer egy lány, aki belém ültette a félelem csíráját, méghozzá jó mélyen. Ebből fakadt később a kétség fája, amely mára már akkorára duzzadt, hogy kivágni szinte lehetetlen. Egyszerűbb hagyni, hátha egyszer elrothad. Igaz, ami igaz, ez nem oldja meg a problémát, hiszen az érzés még attól hosszú időn keresztül megmarad, így csak a remény nyújthat vigaszt. A sorozatos csalódások, égető sugarai serkentik növekedésre ezen fa keserű gyümölcseit, és a tápláló víz helyett, a sárgolyó iszapos mocskával kell beérnie. Nem kívánom ellenségemnek sem…

    Volt egyszer egy lány… aki megtanított szeretni. Imádtam szeretni. A tanaim közül az egyetlen olyan volt, amelyet oly annyira élveztem, hogy már vártam a napot, amikor újra leülhetek tanulni, pedig még az aznapi oktatásnak sem volt vége. Feledtetett velem mindent, azon a röpke fél napon. Még az egész világot is, pedig hát az jó nagy! Elfeledni egy ekkora dolgot nem könnyű… Nekem viszont sikerült!

    Az érzés elveszett. Nagyon messzire eldobtam... Nagyon megbántam.

    Várom már azt a napot, amikor újra kézbe vehetem poros tankönyveimet! Így kell, hogy történjen!

    Nélküle mit sem ér ez az élet. Milyen lehet az élet szeretet nélkül? Nem akarom megtudni. Nem akarom végig nézni a filmet. Bele akarok vágni, és alkalmazni szeretném a tanultakat, amelyeket oly keserves érzések követtek.

    Folytatás...

    Hasek 14 éve

  • Görbetükör - "H1N1 - A malacok visszavágnak!"

    Előre megjegyezném: Ez az írás, egy paródia. Nem kívánok teret nyújtani a különböző, alapelveket sértő hozzászólásoknak. Ezeket kivétel nélkül, töröltetni fogom.

    A Pánikgyár ZRT. és az Összeesküvés elméleteket gyártó és forgalmazó Világvége-Mania KFT., új TV-s valóságshow-t indít, melynek címe „H1N1 – a malacok visszavágnak”.

    Mint azt már sokan hallhatták, dübörög az új influenza. Az ezzel járó veszélyek nem elhanyagolhatóak, és az ebből adódó lehetőségeket ragadta meg a fentebb megnevezett két vállalat. Új műsorral kívánják bővíteni a szórakozási lehetőségek tárházát. Kövesse Ön is figyelemmel a játékot!

    A játék célja egyértelmű: Túlélni a H1N1-et!

    Számos jelentkező közül választottak ki 6 olyan embert, akiket már megfertőzött az új vírus. Ezt követően, ezeket a játékosokat bezárták egy hermetikusan lezárt, viszont sűrített levegőt tartalmazó palackok révén, levegővel ellátott házba, ahol küzdhetnek a vírus ellen.

    Folytatás...

    Hasek 14 éve 15

  • KéPHregény! - Mr. Újonc

    Ez egy másik képregényem, amelyet kézzel ügyetlenkedtem össze. Még bele kell rázódni, na...
    Jó szórakozást!

    Főszereplők
    Mr. Újonc

    Megjegyzés:

    Jelenleg szünetel.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

    SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

    Update! - 2009. 12. 27. - A képregény hivatalosan jegelve.

    Update! - 2009. 11. 14. - A képregény indulása.

    ---------------------------------------------

    További képregényeim

    Folytatás...

    Hasek 14 éve 14

  • PH! Kompatibilis arckép – Pro

    Hosszú szünet után, íme a befejező rész!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 46

  • Gyakorlás 06 - Lucy - Másolás

    Másolási gyakorlat - 03

    Most fejeztem be Lucy-t. Ő az Elfen Lied c. animében szerepel. Nagyon sok munkám volt vele, de inkább csak időigényes volt, sem mint nehéz.

    Az eredeti kép.


    Katt. a nagyobb képért(1024px*768px)

    A munka egyharmada kész.


    Telefonnal készített kép.

    A kész kép


    Katt. a nagyobb képért(800px*600px)

    A kritikákat továbbra is várom! Köszönöm! :R

    Hasek 15 éve 22

  • Gyakorlás 05 - Kira - Másolás

    Másolási gyakorlat - 02

    Nos. Nem rég fejeztem be az új rajzomat. Yagami Light, azaz Kira szerepel rajta, a Death Note c. animéből. Remélem jó lett.

    Itt az eredeti kép:


    katt a képre a nagyításért(538px*396px)

    És ezt rajzoltam én:


    katt a képre a nagyításért(1600px*1200px)

    A kritikákat most is szívesen veszem. :R

    Hasek 15 éve 7

  • Gyakorlás 04 - Morita - Másolás

    Másolási gyakorlat - 01

    Nos, folytatom a rajzolás gyakorlását. Ma suli után, volt időm egy kicsit rajzolgatni. Elterveztem, hogy ezentúl több részre osztom a gyakorlásokat. Az első rész, amin már gyakorlatilag túl vagyok, az a "Fejből való gyakorlás I.", amely révén belerázódtam az egész rajzolósdiba. Most, a "Másolási gyakorlat" során az alap vonalakat szeretném begyakorolni, hogy aztán belevághassak a "Fejből való rajzolás II."-be

    Tehát. Most lerajzoltam Morita komát, a Méz és Lóhere c. animéből, ezen kép alapján:


    katt. a képre nagyításért(640px*360px)

    Ilyen lett:


    katt. a képre nagyításért(1600px*1200px)

    A kritikákat továbbra is várom. Köszönöm szépen! :R

    u.i.: A számítógépem még most is rossz. Napi 1x-2x tudok fent lenni, akkor sem sokáig.

    Hasek 15 éve 3

  • Gyakorlás 03 - Goro 1.6

    Újra itt!

    Rajzoltam még tegnap este egy Goro 1.0-t. Aztán ma reggel olvastam a Gyakorlás 02-ben a kommenteket, és a kritikák alapján még pofozgattam Goron egy kicsit, így kapva meg Goro 1.6-ot. A kép most is manga stílusban készült.


    Goro 1.6

    Kérlek titeket véleményezzétek. Köszönöm! :R

    Előzmények:
    Gyakorlás 01
    Gyakorlás 02

    Hasek 15 éve 7

  • Gyakorlás 02 - Kyrabaybee 1.0

    Nos, itt a következő rajzom. A mai napon kezdtem el, és készültem is el vele. Akiről pedig rajzoltam, az Kyrabaybee - :L. Szintén manga stílusban. Remélem jó lett.


    Kyrabaybee 1.0

    Kérlek titeket, véleményezzétek, hibáimra hívjátok fel a figyelmemet. Köszönöm! :R

    Hasek 15 éve 21

  • Gyakorlás 01 - Phülia 1.4; Skizo 2.0

    Sziasztok!

    Ehhez hasonló bejegyzésekbe fogom ezentúl betenni azokat a rajzaimat, amelyeket gyakorlásképpen készítek. A képek manga stílusban készültek, és abban is maradnak. Ezt csak azért mondom, hogy megkérjelek rá benneteket, hogy amikor esetleg tanáccsal szolgáltok, akkor feleslegesen ne javasoljátok, hogy térjek át mondjuk az absztrakt ábrázolási módokra, mert nem fogok. Célom van ezzel, bár azt egyelőre még nem fedem fel.

    Első... ismétlem az első rajzomnak a Phülia nevet adtam. Ő egy lány, aki realisztikus manga stílusban készült, és pár módosítást követően nyerte el végső alakját. Íme:


    Phülia 1.4

    Második alkodásom, a már egyszer megrajzolt Skizo. Gondoltam, újra lerajzolom, csak más stílusban. Íme:

    Folytatás...

    Hasek 15 éve 10

  • Linkin Park

    Hogy mi is az a Linkin Park? Kik ezek a srácok, és mit csinálnak? Elmesélem...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 76

  • Sing

    Egy újabb képpel jelentkezem. Skizo mintájára készült, de mégis vannak eltérések. Mondhatjuk, hogy Skizo testvére. Mikrofonhaj, gonosz szem, és "szép" fogak. Íme, Sing. Nem tudom miért ez a neve, csak úgy jött.

    Köszönöm, hogy megnézted!

    Eddigi képek:
    Skizo
    Smoke

    Hasek 15 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.