2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megvettem az ország legolcsóbb (működő) Volvoját – 2. rész

    ...Na de rossz-e? Az előző bejegyzésben ott hagytuk abba, hogy remélhetőleg egy héten belül jelentkezem. Na hát igen, tudod az úgy volt, hogy… Hogy nem történt semmi. Legalábbis abban az egy hétben, a következőben, meg az azt követőben sem történt elég dolog ahhoz, hogy egy-egy bejegyzés születhessen belőle, így hát lett ez, kicsit bővebben.

    Alapvetően olyan típus vagyok, aki utál kiadni nagyobb mennyiségű pénzt úgy bármire, még akkor is ha bőven van. Azaz pontosabban örömmel kiadom, de utána napokig kattognak a fejemben a kerekek, hogy jó döntést hoztam-e, áá mekkora hülye vagyok, már megint minek kell ennyit költeni? Így volt ez az első napokban a Volvoval is, de vajon jogosan?

    Folytatás...

    ghost364 4 éve 3

  • Megvettem az ország legolcsóbb (működő) Volvoját – 1. rész

    ...Ami ráadásul az első autóm is. Úgy gondolom mindenkinek voltak már „miért ne” gondolatai és pillanatai, amik általában vagy nagyon rosszul, vagy nagyon jól végződtek. Talán az enyém is ilyen (jó) befejezéssel fog záródni, miután egy elég langyos, koronavírus miatti unalommal rendesen kitöltött délutánon találtam egy hirdetést a használtautón.
    Adalék a történethez, hogy elég régóta (van az egy év is) szerettem volna már venni valamit, de vagy pénzem nem volt rá, vagy olyan autót nem találtam, amit szívesen használnék, annak ellenére, hogy konkrét modellre vagy márkára nem volt kikötésem. Abszolút ellene vagyok a csakazxymárkanemzet autó jó dolognak, mert egyrészt: minden márka és nemzet gyártott jó és rossz autókat, kettő: ebben az árkategóriában és korban leginkább a jelenlegi állapot és az előélet mérvadó. Egy tök jó konstrukciót is le lehet élni, egy kevésbé jót is meg lehet vigyázni. Arról nem is beszélve, hogy az egész csak egy kicsinyes cicaharc, azoknak meg semmi értelme.

    Folytatás...

    ghost364 4 éve 18

  • Nokia Lumia 520 Windows Phone 8.0 visszarakása Care Suittal

    Az 520 topikjában többször is felmerült, hogy miként kell visszarakni a WP 8.0 Blacket a telefonra, ha elégedetlenek lennétek a 8.1-el. Röviden és tömören:
    1.: Töltsd le a Nokia Care Suit programot: [link], és a Data Package Managert:[link]
    2.: Töltsd le ezt a fájlt, és másold be erre a két helyre: (C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia Care Suite\Data Package Manager\bin\), (C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia Care Suite\Product Support Tool For Store 5.0\)
    3.: Töltsd le a ROM-ot (amelyért köszönet lackooo84 fórumtársnak), majd másold be a C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-914 mappába. Ha még nincs, hozz létre. (ha a fájlkezelőből közvetlenül nem éred el, másold be a címsorba)
    4.: Indítsd el a Data Package Managert! Amikor bejelentkezést kér, egyszerűen csak kattints az OK-ra!

    Folytatás...

    ghost364 9 éve 48

  • Panasonic RP-HXD3: olcsó szépség

    Első címlapos írásomban a Panasonic IF design award nyertes fejhallgatóját szeretném bemutatni.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.