Hirdetés

2020. augusztus 5., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • HTC Desire 530 – túlárazott belépő?

  Azoknak ajánlanám, akik vágynak egy jól használható, jó minőségű, tartósnak tűnő készülékre, és jó támogatást szeretnének.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 4 éve 29

 • Lenovo A328 szoftveres újratelepítés

  A szükséges dolgok a végrehajtáshoz:
  - a gyári szoftver,
  - SP Flashtools program,
  - MT6589 USB VCOM driver,
  - a telefon legyen feltelepítve a számítógépre.

  Lépések. A szükséges dolgokat bárkinek el tudom küldeni csak küldjön privátban egy e-mail címet nekem!

  Először is tegyünk fel minden szükséges dolgot. Semmi se maradjon ki!
  A328_ROW_S322_140822_DCC ez a mappa a szoftver. Az ebben lévő scatter fájlt kell belistázni a kijelölt helyre. Ekkor kilistázza a dolgokat amik a telefonhoz valók.

  Eldönthetjük mit akarunk újra feltelepíteni de jobb a teljes gyalulás.

  Ha ez megvan akkor a Download gomb és a telefont kikapcsolt állapotban csatlakoztassuk a gépre. Elindul a telepítés- Ha vége van egy nagy zöld pipa jelzi ha elkészült a dolog. Ekkor be lehet kapcsolni a telefont. Az első boot sokáig fog tartani, de majd rezzen egyet és onnantól örülhet mindenki! :)

  Azoknak akiknek a fájlistában fura hogy a Cheksum.ini fájlt átneveztem, írom le hogy az hibás! Kipróbáltam feltette a szoftvert és megy azóta is. Működik minden megy rendesen.

  Bármi kérdés van fórumban vagy privátban megtalálhattok. :)

  Gery1987 6 éve 0

 • Lenovo A328

  A Lenovo A328 egy kellemes árú és kellemes tudású készülék. Itthon hazai garanciával 35 ezer forintért elhozhatjuk a nagyobb boltok polcairól. Hogy mit is kapunk ennyiért? A doboz tartalma rendkívül bőséges.
  Akkumlátor, headset, töltőfej adakábel, szilikon tok, 2db védőfólia, egy a telefonon.

  A készülék jellemzői: MTK MT6582M processzor 4 magos Cortex A7 1,3 GHz, Mali-400MP2. 1 GB RAM, 4GB ROM. A kijelző 4,5"-os 480x854-es felbontás, 16 millió szín TFT LCD kijelző. Szoftver: Android 4.4.2, a Lenovo MIUI felületére hasonlító felülettel. 5MP-es kamera hátul, 2MP-es elől.

  Kapunk pár szoftveres extrát, de ezek jelentős hányada törölhető. A gyári Lenovo appok nem törölhetők. Maximum root lehetőséggel (iRoot technika működik). A rendszer remekül optimalizált, gyors akadások ritkán előfordulhatnak. A közelségérzékelő hiánya fájó lehet, van hogy nem kapcsol le a kijelző hívás közben de érintést nem vesz. Alapon staibil a technika, újraindulás, fagyás nem volt nálam. Ebben az árkategóriában ritka az ilyen.

  Folytatás...

  Gery1987 6 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.