2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Forróság

  Nincs arra valami szabály, hogy ilyen forróság idején a munkaruha viselést kicsit lazábbra vegyék? Rá erőltetik az emberre a hosszú nadrágot és az inget amit ők adnak és melynek a légáteresztő képessége egy esőkabáttal vetekszik. Sokszor közel van az ember a rosszul léthez. Nincs erre valami a munka törvényben?

  Fr0z3n 6 hónapja 21

 • Dekoratív szoba festés

  Hamarosan nagy munkába fogok és lakást festek, felújítok. Rengeteg ötlet van a fejemben, sok kép van lementve. Arra lennék kíváncsi, hogy nektek hogyan is néz ki a szobátok. Millió ötlet, szín, matrica és még mennyi mindent lehet kapni... Milyen a ph kreatív osztaga? :)

  Fr0z3n 8 hónapja 6

 • Segítséget kérnék

  Sziasztok!
  s.o.s. segítség kellene. Adott egy galaxy grand prime. Barátnőm valamit elallitot mert net abszolút nem megy, messenger is csak úgy ha ki be kapcsolhaja az adatforgalmat. Akkor megkap mindent, de üzenetet nem küld el, ahhoz megint ki be kell kapcsolni. Hozzáférési pont jól van beállítva. Valami csuszkán állított azt mondja az adatforgalomnál. De szerintem az csak a számláló. Mit lehetne tenni? Tudom, van rá topik valahol. De inkább itt teszem fel a kérdést mert nagyon sürgős. Koszonom ha valaki tudna segíteni

  Fr0z3n 1 éve 4

 • Telenor élmény

  Inkább telenyomor lassan. Minden egyes reklámblokkban benne van hol az egyik, hol a másik. Gyűlölöm azt a zenét, ahogy meglátom már némítom is a tv-t. A másik ilyen a coca cola. Ez már 2 éves reklám.
  Pár éve a Quimbyt játszották rommá a telekom reklámokban. Más milyen idegesítő reklámot ismer? Akár zene, akár tartalom miatt.

  Fr0z3n 2 éve 29

 • Devastator mod

  Üdv Mindenki!

  Ebben a blogbejegyzésben lehet majd nyomon követni a mod alakulását. (kedvencnek menteni kötelező :D )
  Ma 13:00-kor megérkezett a CM és a Prohardver (valamint a magyar posta) jóvoltából a Devastator egér. Úgy éreztem magam mint egy 5 éves karácsonykor, szó szerint szétcibáltam a postai csomagolást.

  Első benyomások

  Én az ilyen modern kütyüket max boltban látom, otthonra nem engedhetem meg magamnak.
  Szóval elsőre elfogott a WOW érzés. Nagy és nehéz, de nekem pont kézre áll, lévén elég nagy kezem van. Rengeteg ötlet jutott még eszembe, aztán látom, hogy mi az ami megvalósítható.
  Na, ideje használatba venni mit is tud. Bedugtam a gépbe, közben fogtam, nézegettem. Ekkor jött az újabb érzés, a hű b.zd meg. Sokkal szebb mint a képeken láttam. Egy pillanatra arra gondoltam, vissza küldöm így ahogy van. Ezen már nem lehet javítani. De ha már ez a megtiszteltetés ért, hogy esélyt kaptam az átalakításra, lehető legjobb tudásom szerint megcsinálom a tervemet, amit kemotox fórumtárs volt olyan kedves és a virtuális világba átültett. Amit ezúton köszönök. Most egyelőre használom pár napig (amíg nem lesz fizetésem :DDD), aztán teljes erőmmel belevetem magam a munkában. Ez remélhetőleg hétvége felé elkövetkezik.

  Folytatás...

  Fr0z3n 3 éve 25

 • CM Storm Devastator nevezés

  Ezúton jelentkeznék CM Storm Devastator egér modding versenyre.

  Megfogott az egér modern külseje, ezért arra gondoltam, megpróbálnám házasítani egyfajta őskori stílussal.
  Az elképzelés az, hogy a rágcsálónak adnék egy kőmintát. Ezt követően, hogy a kőkori stílust kihangsúlyozzam, az egér hátuljába átlátszó műgyantában kiöntött koponya kerülne elhelyezésre. Megvilágításhoz első körben nem nyúlnék, szerintem jó ez a kék az elképzelt stílushoz.

  Fr0z3n 3 éve 4

 • Képes bejegyzés

  Tegnapi Star Trekes bejegyzébe linkeltem pár képet, amiket én megcsináltam papírból. Persze azok nem az én műveim voltak. Íme akkor azok, amiket ténylegesen én csináltam.
  (bocsi a háttérért :D)

  A Half Life Dog sajnos költözés közben javíthatatlan károkat szenvedett, így a kukában végezte.

  Folytatás...

  Fr0z3n 3 éve 11

Hir​d​e​t​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.