2023. március 31., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Samsung YP-U3 miniteszt

  Egyik rokonom jelezte nékem, hogy vett egy, a címben említett típusú szórakoztatóelektronikai...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 39

 • friss kakaóscsiga

  Ugye, mindenki evett már egy finom, friss kakaóscsigát, ami szinte még meleg? Jó is az. Én is erre vágytam a mai (csütörtöki) napon, és lementem a büfébe, hogy szeretnék enni egy kakaóscsigát... csajszi kiadja, vicceltem vele, hogy megkóstolom, milyen a hétfői sütés. Erre Ő válaszolt, hogy pénteki. Jót mosolyogtam, azt hittem, viccel. Beleharaptam. Most már nem tudom, hogy viccelt-e, de hogy keddinél nem volt frissebb, az egészen biztos. És mindezt 110 forintért sikerülst abszolválni. Köszönöm ezúton is, feledhetetlen élmény volt.

  EQMontoya 16 éve 0

 • Ivóvízszolgáltatás?

  Sokan emlékeznek rá, hogy tavaly komoly botrány volt abból, hogy valamilyen úton-módon...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 19

 • Gyermekelhelyezés magyarországon

  Hol volt, hol nem volt, a nagy üveghegyen is túl, a nagy üvegvisszaváltónál, egy meg nem...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 54

 • RE: A kamaszkori alkoholizmus, és drogozás

  Az írás Esztilány írására [link] szánt válasz/vélemény, de postnak talán túl hosszú lett volna.

  Figyelem! A következő sorok elolvasása heves érzelmi kitöréseket válthat ki bizonyos elveket valló emberekből! Flameveszély!!!

  Nah, akkor kezdjük is rögtön a címmel. Úgy látom, mostanság nagyonis divatos lett ezt a problémát emlegetni, sajnos okkal, de rosszul. Elég komoly problémának látom az alkohol és a drog egy lapon történő emlegetését. Aki ezt ebben a formában teszi, annak a témában körülbelül annyi jártassága lehet, mint bölcsésznek a core2 architektúrában. Bontsuk is ketté, kezdjük az alkohollal:

  Fiatalkorú alkoholista? Micsodaaa? Haggyukmár! Alkoholista az, aki napi rendszerességgel komolyabb mennyiségű alkoholt fogyaszt. Nem mondom, van ilyen a fiatalok között is, de elenyésző mennyiségben. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki minden nap alkoholos befolyásoltság alatt áll, azt elég nehéz nem észrevenni. Jah, hogy probléma, hogy a fiatalok lejárnak 1-2 hetente, és egy este berúgnak? Kedves olvasó, lehet, hogy Te ezt komoly problémának véled, én annyira azért nem. Legtöbb úgyis kinövi. Jómagam is többször voltam már eléggé illuminált állapotban egy-egy buliban, hát megesik. Ugyanakkor nem szokásom seggrészegen az utcán fetrengeni. Utóbbi tényleg probléma, de ezt megint elég kevesen teszik rendszeresen.

  Folytatás...

  EQMontoya 16 éve 6

 • A ''hekkerek''

  Ez az írás nem azokról a hackerekről szól, akik valóban feltörtek oldalakat, szervereket,...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 45

 • Átviteli hiba..

  Teljesen random ismétlődő hibajelenség: letöltéseknél van, hogy becsíkozódik a kép, amit töltök, van, hogy crc hibás rar filet kapok, stb... Most töltöttem egy ftp-ről 2 dvd-t, egy darabig jött mind a kettő, majd egyszerre megszakadtak (úgy fél percen belül), mindkettő átviteli hiba hibaüzenettel, és azóta, ha megpróbálok letölteni még egy filet (mivel 50 megás rarokban van ugye), jön újra a hibaüzi... ram hibát, és egyébb hardware-es dolgokat azért zárnék ki, mert a gépen minden program teljesen stabilan fut, a gép most kb 10 napja megy az utolsó újraindítás óta. A nettel olyan téren nincs gond, hogy a hiba bekövetkezése előtt nem esik le a sebesség, az teljesen rendben van, minden előjel nélkül egyszercsak megszakad.
  Akinek van valami megoldási javaslata, azt megkérném, hogy jelezze. Köszönöm

  EQMontoya 16 éve 4

 • A nyuszi

  A húsvéti nyuszi az emberek szeretetével és jóindulatával táplákozik. Ezért magyarországon nem őshonos.

  EQMontoya 16 éve 0

 • 1.5%-os tej? A kutyának se kell!

  A cím nem egy heves véleménnyilvánítás, hanem tény. Szó szerint értve.
  Történt az eset, hogy édesanyám vett 1.5-ös tejet, és azt adta a kutyának az általa megszokott 2.8-as helyett. Amit a kutya nem volt hajlandó elfogyasztani, pedig ha 2.8-ast vagy 3.5-öst kap, akkor szárazra van nyalva az edény...
  Ebben én is tökéletesen egyetértek a kutyával, bár én megiszom az 1.5-ös tejet, de sokkal jobban szeretem a zsírosabbakat. Egyszerüen jobb az íze.
  Az meg szintén elgondolkodtató, hogy amit még a kutya nem szeret: a tesco gazdaságos kenőmájas, és egy-két hasonló minőségű kaja... Az sem mellékes szempont, hogy eljutottunk oda, hogy olcsóbb az 1.5-ös tej, mint a többi. Mint ha anno azért hozták volna be drágábban, mert ''egészségesebb'', és nem hízlal. Nem jött be a marketing, kérem?

  EQMontoya 16 éve 121

 • Félreértelmező szótár

  Félreértelmező szótár : Állásfoglalás - Ülőhely átadása a buszon Antibakteriális - Állomásfőnök...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 21

 • X800 gt/gto/pro/xl/xt/xt pe, x850 mivan?! Egy kis x800 áttekintés.

  Anno, amikor az x800 széria megjelent, még csak a tehetősebbeknek futotta rá, leginkább...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 28

 • Szervertermek, szolgáltatók

  Manapság egyre olcsóbban juthat az ember 100Mbites, vagy akár annál is nagyobb sávszélességhez...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 37

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.