2017. február 19., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Őrült BMW-sek!

  Végig se bírtam nézni ezt a videót.
  Ahhoz mindenesetre elég volt, hogy el tudjam képzelni Eva Rezesova "véletlen" balesetét.

  [link]

  dlaj 4 hete 114

 • Telefon vs. fényképezőgép/kamera

  Ebben a kis összehasonlító tesztben egy fényképezés terén jobbnak mondható okostelefon fényképező tudását hasonlítom össze egy kompakt fényképezőgéppel és egy full HD kamerával.

  Előzmények

  Nem egyszer fordult már elő velem, hogy egy kompakt géppel készített képet, illetve annak témáját láttam mobiltelefonnal is elkészítve. Sokszor állapítottam meg, hogy bizony a telefonnal készített képek jobbak lettek. A fórumot olvasgatva viszont sokszor olvasok olyan véleményeket megcáfolhatatlan tényként fogalmazva („szénné alázza a kompakt a telefont” vagy „sosem fog telefon olyan képet készíteni, mint egy kompakt gép”), hogy egy telefon sosem fog felérni egy belépő szintű fényképezőgép tudásához.
  A napokban szintén egy ilyen véleményt olvasva írtam ezt a hsz-t válaszként, amiben ígéretet tettem, hogy összehasonlítok egy LG G PRO 2-t egy Sony DSC-W810 kompakt fényképezőgépet, és egy Sony HDR-CX240 full HD kamerát, fénykép és video készítése szempontjából.

  Szereplők

  Folytatás...

  dlaj 8 hónapja 28

 • Univerzális mágneses micro USB kábel

  Kényelmes, gyors, szerethető, bár van egy hátránya: miért nem találták ki előbb?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 éve 210

 • Cubot H1 telefon bemutató

  Másfél hete használom a Cubot H1-et, az eddig szerzett tapasztalataimat osztom meg veletek.

  Rendelés

  A Kínai webshopok közül a TinyDealt szeretem a legjobban. Az árak nincsenek elszállva, minden rendelésem frankón megjött, és a jó szívemnek köszönhetően túl vagyok az első hibás telefonnal járó ügyintézésen. (Egészen pontosan a kollegám kérésére rendelt telefon bizonyult hibásnak. Az ügyintézés ott tart, hogy a TinyDeal-hez befutott a telefon és remélem, mihamarabb visszakapjuk javítva, vagy egy másik jobb állapotban lévőt.)

  (Tudom, nap mint nap előfordul elégedetlen vásárló a TinyDeal-lel kapcsolatban, de én még nem láttam webshopot, amelyikre nem érkezett volna panasz.)

  Csomagolás, tartozékok

  Egyszerű barna dobozban érkezett a Cubot. Benne majdnem minden, amire számítani lehet. Töltő (2A), kábel, OTG kanóc (erre nem számítottam és örültem neki, mert pont készültem a beszerzésére), egy kijelzővédő fólia. Headset nem volt benne, de nem is hiányzik. Pont rendeltem a telefonnal is egyet, és amit esetleg adtak volna hozzá annak sem lett volna jobb a hangminősége. Egyébként minden kiegészítő fehér színű és jó minőségű.

  Kívülről

  Folytatás...

  dlaj 1 éve 613

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.