2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szeptember 11, WTC 16. évforduló!

    Sziasztok!

    Tegnap volt a World Trade Center elleni támadás 16. évfordulója. Mindannyian tudjuk, hogy mi történt. Engem mai napig mélyen lesúlyt és megdöbbent, ami akkor és azután történt. :(
    Kérdésem, hogy Nektek mi a véleményetek? Úgy volt, ahogy azt előadták, vagy belső munka volt?
    Kiváncsi vagyok, hogy ki mit gondol...!

    Diokhan 7 éve 12

  • Tapasztalataim a Forma1-es Magyar Nagydíjról.

    Üdv!

    Életemben először lehetőségem nyílt rá, hogy megnézzek egy Forma1 futamot élőben a Hungaroringen. Soha ezelőtt nem voltam még ilyen futamon, kivéve a pár hónappal ezelőtti WTCC futamot ugyanitt, de az teljesen más volt.

    Fél 11-re értünk le a pályára (a két kislányom kisért el), volt idő még bőven az F1 futamig. Megnéztük az F2 futamot, a Porsche futamot és végül az F1 futamot is. Álló jegyünk volt, semmi komoly tribün vagy egyéb belépő, csak a minimum.
    Nos nem szeretném hosszúra ereszteni, csak a lényeget foglalnám össze pro-kontra:

    Pozitívumok:
    - Egy olyan petrolhead-nek, mint én, felejthetetlen élmény ezeket az autókat élőben látni-hallani. A 8 éves kislányom, aki szintén először volt F1 futamon, meg is jegyezte, hogy "ezek a hangok bődületesen jók" :)
    - A versenyautó szaga az valami fenomenális. Nem tudom pontosan, hogy milyen összetevőkből adódik ez a tipikus versenyautó szag, de én imádom, ezt sem lehet megtapasztalni ha az ember TV-ben nézi.
    - Nekem, aki életemben nem gondoltam volna, hogy egyszer kijutok ide, nagy élmény volt, még akkor is, ha nem a legjobb helyről nézhettem végig a dolgot. Aki kicsit is érdeklődik az autósportok iránt, egyszer mindenképp kötelező. Bakancslistán ehhez pipa került.

    Ezzel nagyjából ennyi a pozitív, jöjjön a másik oldal:

    Folytatás...

    Diokhan 7 éve 17

  • Szerintetek létezik ma Magyarországon hiteles hírportál?

    Sziasztok!

    A kérdést azért tettem fel, mert nem igazán találok olyan oldalt, ahol tényleg hitelesen lehetne tájékozódni közélettel, politikával, szórakozással, sporttal kapcsolatban.

    Az "i"-betűs oldalon helyesírási hibák és "ba@*#golások" mennek, (tegnapi pár szavas sixx cikk Balázs FB posztjáról), bár a TC rovatukat szoktam nézni, mert Karottáékban azért maradt némi igényesség.
    A Pápai Joci sláger címét viselő oldal állítólag évek óta "irányítva" van...
    A borsodi hírportált szoktam olvasni, de ott közel sincs annyi számomra érdekes cikk.

    Ti milyen hírportálokat olvastok? Beszéljük ki!

    Diokhan 7 éve 120

  • Egyedi csengőhang készítése GarageBand segítségével.

    Az alábbiakban egy olyan iPhone-on alkalmazható csengőhang készítési módról írok Nektek, ami nem igényel sem iTunes-t, sem külső programot sőt, magán a telefonon elvégezhető.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 7 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.