2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Samsung Monte vs. D-Link DI-524

  Pontosan tegnap vettem meg az új telefonomat, a címben is szereplő Samsungot. AZ első beállítás amivel küzdök, az a Wifi beállításai. A telefon ha csatlakozni akar, akkor pár másodperc után azt írja ki "A hitelesítés sikertelen."
  Valaki segítene nekem beállítani a routeremet?

  descence 7 éve 4

 • Tündéri Kismacsek.

  Ahogy az lenni szokott, és amióta van minimum egy cicám, minden évben megörvendeztet minket min. 1, max. 5 kiscicával, és ilyenkor folytonos dilemmában vagyunk, hogy mit is kezdjünk szegényekkel. Eddig már többször előfordult, hogy egyet megtartottunk, hogy ne legyen a mamacica magányos. Egészen az idei ellésig, ugyanis már van egy második feketeség is a legutóbbi ellésből, szóval nem magányosak. Viszont, ahogy azt már az alcímben is említettem, most született egy újabb kiscica.[kép2] Hál' istennek csak egy, de ennek az egy szegénykének is éppen elég nehéz lesz gazdát találni, aki szeretni fogja és gondoskodik róla.
  Gondolom már feltűnt pár olvasónak, hogy ez a cikk egy burkolt hirdetés, ami szó szerint így szólna.:
  [kép1]
  Fekete enyhén cirmos kb. 5-6 hetes nőstény kiscica elvihető. Érdeklődni nálam lehet.
  [kép3]

  descence 7 éve 8

 • LG Arena helyetti alternatívák??

  Szinte azóta tetszik nekem ez a telefon, mióta megjelent. Sajnos, sokáig nem volt pénzem arra hogy vegyek egyet magamnak, de mielőtt végleg elfelejthettem volna, a T-mobile előhozakodott egy olyan akcióval, amiben webshop rendelésnél csak 20e a telefon. Akartam is rendelni, csak mire a megrendeléshez jutottam, már azt írta ki, hogy nincs készleten készülék, kérjek értesítőt. Kértem. Ma megjött az e-mail, hogy a t-mobile már nem forgalmazza ezt a készüléket. Szerintetek ez így nem szemétség??
  Mindegy.
  Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy milyen készülékek léteznek, amik az LG KM900-as szintjén vannak, de 30e-nél nem drágábbak.

  descence 7 éve 14

 • Alcor Skin 2GB teszt

  Most bemutatom nektek az Alcor cég, szerintem legjobb MP4 lejátszóját.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 7 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.