Hirdetés

2020. október 25., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • New config

  Sziasztok.

  Szeretnék összerakni egy új gépet. Tervek szerint 60-k ból kell kijönnöm, aztán szépen fokozatosan bővitem (vga, vinyó, ram, ssd)

  Egy AMD X6 FX-6350 lenne az agya a gépnek. ezt olyan 35k körül néztem. Ehhez kellene egy olyan alaplap amivel ki tudnám aknázni az integrált kártyát, amíg meg nem lesz a VGA. Ehhez egy ASUS M5A78L-M LX3 deszkát néztem ki, 13-15 ezer körül mozognak. RAM egyenlőre egy 4Gb-s Kingston 1600 Mzh-s darab lenne. Ez 8- k felé van árazva. Így 55-58 ezer magasságában vagyok. Egy használt tápot kb 2ezerét beszerzek. Vinyó adott. Ha esetleg tudnátok jobb ár-érték arányú alkatrészt, vagy jobb alaplapot mondani azt megköszönnöm. És persze a sima véleményeket is. Későbbiekben R9-et tervezek venni bele. :R

  Csuty94 5 éve 16

 • Konvertálás

  Üdv bloggerek!

  Olyan problémám lenne, hogy videókamerával vettünk fel videót, kiírtuk, de az asztali DVD nem játssza le. Megnéztem a formátumot az pedig AVCHD (.mts). Gondoltam megoldom és átkonvertálom. Axara Flash Video Converterrel meg is kezdődött de a forrás fájlt nem ismerte fel. Szóval a konverter sem tudott mit kezdeni vele. Tudnátok ajánlani esetleg egy másik konvertálót, vagy valami alternatív megoldást?

  Csuty94 6 éve 3

 • Support

  Sziasztok!

  Egy ideje már nem angyon írtam ide, de most sajnos eljött az ideje. Olyan gondom lenne, hogy ketté van osztva a vinyóm és a D-n 8GB le van foglalva úgy hogy üres az eszköz. próbáltam formázni stb.. Lehet hogy bad sector-os lett? El kezdett cseszegetni hogy készítsek biztonsági mentést mert merevlemez hiba van de 4 vinyó is a gépbe van viszont ez az egy ami üresen is 8Gb-t elhasznál. Ötletek? Előre is köszi és bocs, hogy nem topicba írtam de nem találtam megefelelőt. :))

  Csuty94 6 éve 1

 • tavasz

  Úgy gondolom itt az ideje kicsit formába hoznom magam. Éléggé túlsúlyosnak számítok (120kg) és tavaly volt egy nagyobb sikerélményem, sikerült megszabadulnom 20 kilótól. Most szeretnék egy újabb 20-ast ledobni magamról. Nézegettem étrended, edzéstervet. Holnaptól nekiállok a dolognak. Fogyás mellet egy kis izom növelés a cél így a konditerem kézenfekvő megoldásnak tűnik. Ha valakinek van ezen a téren tapasztalata, akkor kérem írjon hozzászólást vagy ha esetleg tud hasznos oldalakat kérem linkelje. Holnap teszek fel egy képet és minden szombaton egy újat, amíg el nem érem a kívánt eredményt. :D

  Csuty94 8 éve 11

 • VGA problémák

  Üdv!

  Nemrég megadta magát a videókarim (HD6670) és még 2 hónapig nem is lesz új. A kérdésem annyi lenne, hogy milyen kategóriájú játékok mennek el rajta? Fifa 13 esélytelen volt Keresztapa 1 megy rajta normálisan LoL, Carbon. Azt kérdezném, hogy egy Sims 3 vagy MW2 elmenne-e rajta vagy talán CoD 4? alaplapi vga: AMD Radeon +3400

  Csuty94 8 éve 3

 • Ezmiez?

  Nem vagyok túl idős de ha én azt mondom valamire hogy "ezek a fiatalok" az gáz. Nem tudom felfogni hogy egy általános iskolás sulibuliba 5-6. os lányok vbk-val meg pálinkával, valamint 6 kiló vakolattal mennek. Meg egy 14-5 éves lánynak 23 éves pasija van. mondjuk az utóbbi még nem is nagyon zavar. De hogy 13 évesen arról beszélgetnek, hogy mennyire berúgtak az szánalmas, ráadásul még lányok is(mert nőnek bőven nem nevezném). Meg 15 éves srác az utcán arról beszélget a haverjával, hogy ez a speed kemény volt..csak gratulálni tudok :C így tovább és a jövőnk egy kalap sz*r lesz..

  Csuty94 8 éve 21

 • Support! Medieval 2

  Sziasztok. Sos-be kéne hogy hogyan lehet csatlakozni a kersesztes hadjárathoz. egyszer megtaláltam a gombot de most hogy kéne nincs meg. a város mellett vagyok a seregemmel és nem tudok regisztrálni 2 forduló múlva pedig lecsesz a pápa.

  Csuty94 9 éve 0

 • The Godfather-The Game

  Egy ideje elkezdtem játszani a játékkal és hát a végén megakadtam. Kell 4 kivégzés, hogy én lehessek NYC Donja de sehogy sem tudom megcsinálni. Betonfej kivégzés, Mocskos üveg kivégzés, Gázolásos kivégzés és a Falrakenős kivégzés. Elfoglaltam minden bandát és helyet megvettem a menedékházakat, csak a célfeladatok és a 4 kivégzés hiányzik. Nagyon megköszönném ha segítenétek mert szeretném 100%-ra csinálni.

  Csuty94 9 éve 0

 • MW2

  Üdv!

  Pár napon belül megveszem a Modern Warfare 2-t és kellene pár tanács hogy hogy kell regisztrálni és hogy hogy is működik ez a Steam. Előre is köszönöm :)

  Csuty94 9 éve 2

 • Betankolás filmekből.

  Üdv! Hétvégére kellene egy csomó olyan film ami a füvezséről szól és kellene pár cím. Előre köszi a segítséget.:D:D:D:D:D:D :C

  Csuty94 9 éve 35

 • Fifa 12

  Üdv!

  Nem tudja valaki, hogy hogyan kell légy profi módban cserét kérni??? :F

  Csuty94 9 éve 6

 • A Lány

  Üdv!

  Van egy lány aki az osztálytársam és hát úgy néz ki kicsit beleestem :) Sokat beszélgetünk mostanság és próbálom valahogy rávezetni, hogy eljöjjön velem randira de valahogy sehogy sem tudom elmondani neki.
  Nagyon szép, okos és sportol is méghozzá focizik(és én vagyok a csapat kapusa :)) ) Mindig nevet a vicceimen még akkor is ha rosszak vagy faviccek. A kedvemért legépelt kb 3 a4-es oldalt Facebookon, hogy meg tudjam tanulni a magyart, mert nekem nem volt meg. Szerintem nem jönne össze velem de hát nem tudom mit csináljak. Ha nem mondom meg neki mi van, akkor sz*r lesz magamban tartani, ha elmondom és kiröhög vagy valami akkor meg mindenki rajtam fog röhögni. Próbálom megmutatni neki hogy "jó pasi vagyok" pl a mai meccsen szabit ítéltek ellenünk a kaputól kb 6.5 méterre (amúgy futsal) és mielőtt elvégezték mondtam neki hogy: "Ezt neked ajánlom" és kiszedtem pedig kapufáról pattan befelé. Mosolygott és annyit mondott hogy: Minden meccsen nekem kellene védened. (11-2-re nyertünk :)) ). Mikor elküldte azt a sok magyart azt írta hogy jössz nekem egyel. Szerintetek ha azt írom rá hogy egy vacsora megfelel? , akkor mit reagálna rá?

  Csuty94 9 éve 55

 • 1994.11.13

  Pont 17 éve történt, hogy megszülettem, ez azt jelenti hogy már ilyen "rettenetesen sok" ideje rontom ezt a világot a jelenlétemmel:DD ha egészségesen megérem ennek a négyszeresét akkor nekem már nagyon jó lesz:D

  Csuty94 9 éve 10

 • Felbontási problémák

  Üdv!

  olyan gondom lenne, hogy MW3-ban feltoltam maxra a felbontást és ment meg jó volt szép volt. De miután ki később pedig újra bekapcsoltam a gépet és játszani akartam elindul csak hangal és a képernyőn ide-oda ugrált az "Out of range" felirat. Próbáltam 640x480-asban de ugyan ez történt...próbáltam kis ablakban futtatni de ugyan ez történ...nem tudom hogy vegyem lejjeb a felbontást. Azt nem tudja megmondani valaki hogy amikor ugyebár bejön a 3 választási lehetőség nyomok egy enter és felülről hányadik az Options azon belül felülről hányadik a Video és hogy utána a felbontás billenytűval oldalra csak simán nyomnom kell?

  Csuty94 9 éve 3

 • Azért ez tényleg szánalmas...

  Egy megalázó vereség a focitörténelemből.

  :DD----------------------> :W 32-0

  Csuty94 9 éve 12

 • Szabadrúgás-WTF?

  [link]-----> :Y :F WTF Németország??

  Csuty94 9 éve 9

 • Játék keresése.

  Üdv!

  Egy ideje keresek valami normális verekedős játékokt( tehát nem Mortal Kombat 4 meg Naruto és társai) hanem valami jó boxolós MMA-s vagy Thai Boxos játékot ami nagyjából élethű de nem igazán találok. Valaki tud segíteni/ajánlani valamit?

  Csuty94 9 éve 4

 • Tini csajok-mi jó nekik 2.

  Ez egy elég régi bejegyzés második felvonása lett. Néhány napja hosszabb veszekedések és békülések után végleg szakítottunk a barátnőmmel. Lehetett rá számítani egy ideje ezt én nyomaszt annyira. Minap Pécsen voltunk egyik ismerősömmel(amúgy siklósiak vagyunk) és hát sok szép lány van az utcán este 10 fele. Tegnap beszélgettem egyik ismerősömmel aki elmesélte hogy azzal a nővel akivel 16 éves korában jött össze és eljegyezte 6 év együttlét után azért baszta ki mert egy retekkel smárolt a háta mögött, holott ő házat épített a fejük fölé. Valamit elindított bennem ez. Azt a nőt kell tisztelni aki meg is érdemli, de őt nagyon. Sorra jönnek a lányok, hogy lekurvázzák őket meg picsának nézik őket. Amíg haspólót vesznek fel kidobják a cs*csüket és riszálják magukat ne csodálkozzanak. De eddig nincs is vele gond. De amikor odamész hozzá és megkérdezed hogy "mi a helyzet" és közli hogy ő még szűz meg hogy ő nem ilyen akkor kicsit kiakasztó. Ettől menőbb lesz vagy mi a franc??? Fejem verem a falba amikor ilyenekkel találkozok :W :W :W Szó szerint elk*rvul a világ..

  Folytatás...

  Csuty94 9 éve 88

 • NFS Undercover 2. rész

  Nah sikerült eljutni Sunset Hills-be:)nem játszottam vele sokat ezért tartott eddig. de még 2 nap és kitolom.:)

  Csuty94 9 éve 10

 • ASDF...

  ... avagy Spontán agymenések animálva.

  Beszéljenek helyettem a videók:

  [Part 1]

  [Part 2]

  [Part 3]

  [Part 4]

  [Deleted scenes]

  Csuty94 9 éve 14

 • LG KP502

  Üdv!

  Tönkre ment az LG-m. Nem tudom már(nem most ment tönkre) pontosa, hogy mi durrant el benne de nem a kijelző hanem az érintőpad azthiszem. Vagy Főpanel vagy ilyesmi. Azt mondtam a T-*M*b*l-os csávó, hogy 5-10ezer között cserélik ki mert nem garanciás. Szerintetek szervízbe olcsóbb vagy drágább vagy netán mi reális-e ez az ár rá?

  Csuty94 9 éve 2

 • NFS Undercover

  Sokan fikázzak sokan dicsérik..én személy szerint is-is, mert tudtak ők jobbat de nem lett rossz, szóval mindent egybevéve egész jó lett szerintem. Most úgy írok mintha tegnap jött volna ki pedig hát (2008?) nem. Nekiálltam ismét lepörgetni. Egy Sleeper módra megcsinált Camaro SS-el veretek és.. hát nagyon aláz:)

  Csuty94 9 éve 19

 • The End...

  Szakítottunk a barátnőmmel..nagyon szeretem de sokat veszekszünk és így nem akarok vele lenni. Szeretnék más lányokkal is lenni de ez most részlet. Nem tudom kibéküljünk-e... EVERYTHING WAS FUCKED UP...

  Csuty94 9 éve 11

 • Az élet nagy kérdései 2.rész

  Újabb gyöngyszemek:

  Miért nem olvasni soha az újságokban: Jósnő nyerte a lottónyereményt!??

  Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?

  Miért nem ütötte agyon Noé a két szúnyogot?

  További jó okoskodást:D

  Csuty94 9 éve 4

 • Az élet nagy kérdései 1. rész

  Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?

  Honnan tudjuk, hogy nincs két egyforma hópehely, hisz nem is láttuk mindet?

  Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?

  Jó okoskodást:DD

  Csuty94 9 éve 13

 • Programozás alapszint

  Sziasztok!

  Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék kicsit elmerülni a programozás és a számítógép világában. Ehhez kérném a segítségeteket. Pl parancssorral való bűvészkedés és hallottam valami féle C++ról. Na abban egy kis segítség meg hasonlók. köszi előre is:DDD

  UI.: Windows7 oprendszerrel hogy tudok olyan mappát csinálni ami jelszóval van védve. csak az amappa?

  Csuty94 9 éve 51

 • FIFA 11

  Sziasztok!

  FIFA 11 menedzser mdjában nem tudom meccs közbe átállítani, hogy melyik csapatot irányítsam(itt meg kell jegyeznem nem azért, hogy hátrányban öngólt rugjak a másik csapattal.) Valaki tud segíteni?

  Csuty94 9 éve 0

 • ó hogy az a (@#&).....

  Komolyan mondom forr bennem a düh...

  6. és egyben utolsó órám ma német volt. Eddig semmi gond. A tanár késik 20 percet az óráról közli, hogy hozott nekünk dolgozatot amit persze mi úgy is meg tudunk írni 20 perc alatt.. Nos a dolgozat voltaképpen és kisérettségi feladatlap volt 2 A4-es oldalon én meg nem is vizsgázom németből én angolos vagyok. örülök ha lesz kb 10 pontom az 50 ből...megb*szhatja magát...é ő reklamál hogy minek háborgunk ezen. El lehet menni a kedves édes drága anyukájába aki a 6-os úton árulja a kedves kis testét..

  Csuty94 10 éve 28

 • Új teló-> új lehetőségek

  Hali!

  Ma beszereztem az új telómat: egy LG GS290-est. Most fedezem fel a készüléket először kicsit bonyolultnak látszik, nem szoktam meg az okostelefonokat túl sok a menüpont:D De majd úgy is belejövök mint az előzőbe:)

  Csuty94 10 éve 23

 • MW2

  Hali!

  Ma végre életemben először összeszedtem egy atomot. Darálok a chopperral: 25 killstreak Tactical Nuke..darálok tovább és enyém lett a Game winning kill..az agybaj kerülgetett!!!Pozitívum: Ma megcsináltam az All Pro kihívást:)

  Csuty94 10 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.