2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ipon Computer kft, avagy az érem két oldala 2. rész

    Üdvözlök ismét minden kedves olvasót, nem is olyan régen megszületett eme kis blog első része.

    Történet ott maradt annyiban, hogy február 5.-én megkaptam az automata levelet, miszerint megérkezett hozzájuk a hangfal, megkezdték a garanciális ügyintézést.

    Nos itt a frissítés, tegnap érkezett a levél miszerint kész van a hangfalam, átadták a futárnak, másnap érkezni fog. Így is lett, ma reggel átvettem a futártól. Megjegyzem a futár kérdezte, hogy mi baja volt, új hangfal, vagy javítani volt? Mondtam rezonál a mélynyomó elég szépen, ez már a második szervizes kör, Ő pedig csak annyit mondott, hogy neki még sose volt gondja a Genius márkával hangfal terén, ezért csodálkozik. Történet folytatása az volt, hogy behoztam a kis hangfalat, vártam kicsit míg átmelegedik, majd tesztelés, rutinosan csak a mélynyomó kicsomagol, pendrive bedug, majd zene elindít.

    Az eredmény? Siralmas, ugyan olyan módon rezonál, mintha valami öreg kis szekér lenne. Szervizesek tettek fel néhány számot a pendriveomra, nyilván azokkal tesztelték, azokat is végig próbálgattam, de szinte mindegyiknél megvolt ismét a rezonálás. Itt még koránt sincs vége a történetnek, édesapám nagyon szeretett volna beszélni velük, így készségesen átadtam a számuk. A hölgy ismét elmondta, hogy a szervizes kollégák biztosan letesztelték és a hangfal hibátlan, biztosan a hangkártyámmal, vagy a gépemmel van a baj.

    Folytatás...

    CptAdamica 10 éve 17

  • Ipon Computer kft, avagy az érem két oldala

    Üdvözlök minden kedves olvasót, néhány egészen friss tapasztalatot szeretnék megosztani veletek.

    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy srác, jelen estemben jómagam, aki december közepén úgy határozott, hogy megvásárolja régóta tervezgetett 5.1-es hangfalszettjét. A keresgélés után egy Genius "SW-HF5.1 5200"-as típusra esett a választásom. Következhetett a bolt kiválasztása, ami nem igazán volt kérdéses, hiszem pár hónappal azelőtt egy komplett gépet vettem az Ipon Computer Kft.-nél, tehát gondoltam, korrekt árak, egy-két napos kiszállítási idő, (Debreceni vagyok) mi gond lehet?

    Ha emlékezetem nem csal december 18.-án vehettem át a futártól a hangfalat, ezután haza kocsikázás, lelkesen kicsomagol, összedug, beállít, majd pedig zene elindít. Már az első zenénél halottam, hogy valami rezonál a mélynyomóban, ezután több helyen is próbáltam a mélynyomót, kemény talajon, puha talajon, másik szobában, de mindenhol ugyan azt az eredményt kaptam.

    Írtam a boltnak, leírtam mi a gond, mit tapasztaltam, amire azt a választ kaptam, hogy a leírtak alapján ők sem tudják eldönteni mitől lehet a rezonálás, de ha úgy érzem, hogy hibás, akkor küldjem vissza és ők szervizelés alá veszik a hangfalat. Így is lett január 7.-én jött a futár a hangfalamért, majd január 9.-én kaptam az automata levelet, miszerint megérkezett a hangfal, a garanciális ügyintézést megkezdték.

    Folytatás...

    CptAdamica 10 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.